M 2010: میانگین امتیازی ماکروسافت بالاتر از سونی

Terova

No Trolls
کاربر سایت
4b22d739b3bfd_featured_without_text_metacritictop.jpg

بر اساس آماری که در سایت Metacritic مشخص شده و میانگین امتیازی هر بازی توسط Publisher ها را در سال 2010 نشان میدهد ماکروسافت توانسته با انتشار 21 بازی در سال 2010 میانگین امتیازی 73.4 رو برای خود به ثبت برساند و از سونی با میانگین 70.9 از 46 بازی پیشی بگیرد و همچنین در بین این سه Publisher صاحب کنسول نینتیدو نیز با انتشار 39 بازی و میانگین 76.1 رتبه اول را دارد..

در بین بازی های انحصاری هر سه کنسول این بار هم نینتیدو با بازی Super Mario Galaxy 2 و میانگین 97 مقام اول را دارد، PS3 با عنوان God of War 3 و میانگین 92 دوم و XBOX 360 با بازی Halo: Reach و میانگین 91 مقام سوم را دارا میباشد..

در بین منتشر کننده های که داری کنسول نیستند این Take Two است که به لطف درخشش Red Dead Redemption با میانگین 95 در جایگاه اول قرار دارد CAPCAM با میانگین 74.5 در جایگاه دوم و EA و ACTIVISON هم جایگاه های بعدی را در اختیار دارن..

اتفافا اصلا پا برهنه نپریدی و بالاخره وسط این همه ذوق کودکانه یکی حرف حساب زد.

وارد بحث های فلسفی نمیشم که خودم از سرسخت ترین مخالف های استفاده از تمثیل و قیاس برای اثبات کردن هستم.فقط جهت روشن شدن موضوع قضیه درس رو مطرح کردم.چیزی رو نخواستم اثبات کنم.

دوست عزیز حرف شما درست.تعداد بازی نمیتونه ربطی به این قضیه داشته باشه.اما استدلال کیفیت مطلق از دو جامعه آماری که مساوی ویک به یک مشابه نیستند اشتباهه.در ضمن با یه جامعه آماری نامشخص و Random روبرو نیستیم(مثلا اینکه GOW یا HR نمیتونن تاثیر منفی بزارن).سونی 46 بازی منتشر کرده که صد در صد مشخصه که همه نمیتونن کیفیت لازم رو داشته باشند.بازی هایی انحصاری گمنام یا مخصوص مناطق خاص (ژاپنی پسند) یا بعضی از بازی های آشغال Move که امتیازهایی مثلا پایین تر از6 و 7 میگیرند میتونن براحتی میانگین امتیازی رو بکشند پایین.الان حتی یه بازی با امتیاز 7.5 میتونه میانگین امتیازی سونی و مایکروسافت رو بالاتر ببره.منظورم اینه که بازی های آشغال میتونن یشتر توی این میانگین امتیازی نقش دارند.یه تک بازی مثل GOW حتی اگر 10 هم بگیره نمیتونه جلوی 10 20 بازی با امتیاز 45 و 6 تاثیری بزاره.حالا این وسط چرا بحث KZ یا Halo و یا.. میشه....!!! امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.شاید بشه اینجور گفت که سونی بازی های بدردنخور انحصاری بیشتری نسبت به بازی های بدرد نخور و انحصاری مایکروسافت تولید کرده.
دقیقا این ممدلی مث خودمه:معدلم پایین ولی فولاد یک 19،بتن یک 18،مهندسی پی 20 و سد و بعضی دیگه از درس های شاخ تخصصی بالای 15 ....اونوقت فارسی 3واحدی 3!!! فیزیک یک 5(سه بار گرفتمش!اونوقت استاتیک 16!!!) و کلی درس آشغال عمومی و یا نیمه تخصصی آسون 10 و 11 #:-s معدل 14

شما من رو به خودم امیدوار کردید آقای Rover :">

ببینید سونی که فقط برای ps3 بازی منتشر نکرده بازیهای psp و فک کنم ps2 هم ممکن است داشته باشد و این مقایسه از ایتدا هم نباید تبدیل به بحث ps3 vs 360 میشد که :|

کیفیت بازی ها هم تقریباً یکسان است و کلاً بودن 40 بازی با میانگین 70 بهتر از بودن 20 بازی با میانگین 73 است چون احتمال اینکه 40 بازی شامل سبک ها و سلیقه های بیشتری شود بیشتر است فک کنم :-/ پس حتی با این وجود هم سونی خیلی خوب کار کرده و جای تقدیر دارد :x

سلام
یه مثال ساده
مثلا دونفر بدنسازی کار میکنن یکی یسال دومیه دوسال
میرن مسابقات
اونی یه سال کار کرده دوم میشه اونی دوسال کار کرده سوم
خب این یه چیز واضحی هستش که همه به اونی دوم شده میگن عجب استعدادی ادامه بده یه چیزی میشی
به اونیم دوسال کار کرده میگن وقتتو دیگه هدر نده دورانت تموم شده
عجب مثالیb-)

من نمیدونم 2 تا امتیاز انقدر کل کل داره اخه سلیقه یک جماعت که مثل همین جا که شاید 100 تا شون رو بزاری کنار هم شاید تو 2 تا چیز با هم هم نظر باشن انقدر مهم هستش ؟ که برای سلیقه اون 100 نفر این جا تو سر هم میزنین .

دیده بودیم سر گرافیک و بازی و.... تو سر هم بزنن اما دیگه جمع امتیاز بازی ها دیگه نبرش هستش .

سلام
یه مثال ساده
مثلا دونفر بدنسازی کار میکنن یکی یسال دومیه دوسال
میرن مسابقات
اونی یه سال کار کرده دوم میشه اونی دوسال کار کرده سوم
خب این یه چیز واضحی هستش که همه به اونی دوم شده میگن عجب استعدادی ادامه بده یه چیزی میشی
به اونیم دوسال کار کرده میگن وقتتو دیگه هدر نده دورانت تموم شده
عجب مثالیb-)

پس با این صحبت شما نسخه سونی رو کلا پیچیدی :d

من نمیدونم 2 تا امتیاز انقدر کل کل داره اخه سلیقه یک جماعت که مثل همین جا که شاید 100 تا شون رو بزاری کنار هم شاید تو 2 تا چیز با هم هم نظر باشن انقدر مهم هستش ؟ که برای سلیقه اون 100 نفر این جا تو سر هم میزنین .

دیده بودیم سر گرافیک و بازی و.... تو سر هم بزنن اما دیگه جمع امتیاز بازی ها دیگه نبرش هستش .

پس با این صحبت شما نسخه سونی رو کلا پیچیدی :d
ما که تو سره کسی نزدیم بقیرو نمیدونم
در مثل در مَثَل مناقشه نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or