LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام.
دوستان من به یک مشکل عجیب بر خوردم بعضی بازیا که میزارم تو دو دستگاه متفاوت یک دستگاه اون بازی میاره و اجرا میکنه دستگاه دیگه یک ارور میده یک کد میاد میگه به سایت ایکسباکس مراجعت کنید خیلی عجیبه دلیلش چیه فقط سره همین یک بازی این جوری میشه بقیه بازیهایه کپی رویه هردو دستگاه اجرا میشن بازی هم فیفا13 نسخه عربی
درود
نوید جان احتمالا مشکل از ریجن بازی ـه!
هر دو دستگاه پال هستند؟!

من هر چی ایزو دارم همه حجمشون 8,534,030 هست
ولی بازی Gears of War Judgment که دانلود کردم حجمش 8,534,048 هست
و موقع رایت این ارور میده

optimal layer break position exceeds L0 capacity.
optimal L0 sector : 2,133,52
Maximum L0 sector : 2,086,912

کسی میتونه کمک کنه ؟
تا حالا با رایت هیچ بازی مشکلی نداشتم چه برنر چه معمولی
ممنون

سلام
دوستان منم شنیدم Tomb Raider ازنوع XGD2 هستش . درسته ؟ یعنی روی LT2 اجرا میشه ؟؟ آخه من دستگاهم LT2 هست اگه اجرا میشه بگید تا بخرمش . لطفا اگه ممکنه در اسرع وقت جوابمو بدید . اگه کسی روی LT2 تست کرده بگه آخه با این اوضاع گرونی نمیخوام الکی دیسک بازی بخرم . ممنون

سلام
دوستان منم شنیدم Tomb Raider ازنوع XGD2 هستش . درسته ؟ یعنی روی LT2 اجرا میشه ؟؟ آخه من دستگاهم LT2 هست اگه اجرا میشه بگید تا بخرمش . لطفا اگه ممکنه در اسرع وقت جوابمو بدید . اگه کسی روی LT2 تست کرده بگه آخه با این اوضاع گرونی نمیخوام الکی دیسک بازی بخرم . ممنون

تام رایدر جدید اومده و xgd3 100 درصد خوب و اینو دقیق نمیدونم ایا برا lt2 تونستن تبدیلش کنن یا نه ولی رو lt3 راحت جواب میده موفق باشین .

---------- نوشته در 02:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید شاید این سوال اینجا جاش نباشه :">ولی می خواستم بدونم من که دستگاهم lt2 هست و آخرین بازی که اجرا کردم silent hill downpor بوده منظورم اینه که دیگه آپدیت xbox live نشده می تونم tomb raider رو اجرا کنم طوریکه هنوز بازی های lt2 اجرا بشه:d یعنی روش اپدیت نیست ... خیلی ممنون می شم اگه کسی منو از این گمراهی خارج کنه:-/

قبلا بازی های lt3 رو برا lt2 تبدیل میکردن الان دقیق نمیدونم که باز میشه اینکارو کرد یا نه .

مرسی دوست عزیز آخه این Tomb Raider جدیده رو میگم که اومده حجم دانلودش فکر کنم نزدیک 7.4 gig باشه واسه همین این سوال رو کردم . باز هم اگه کسی مطمئن بود راهنمایی کنه . متشکرم .

دوستان شرمنده! از بین این بازی ها کدوم ها 97% راحت از روی هارد اجرا میشن؟؟

Tomb Rairder
Crysis3
MGR: Revrengears
Gears Of War: judjment
DMC
؟؟؟
ممنون..

تامب ریدر با روش 97 درصد راحت از روی هارد و دیسک اجرا میشه

کراسیس و DmC و MGR هم با روش 97 درصد فقط از روی دیسک اجرا میشن و برای اجرا از روی هارد برنرمکس نیاز هست

و اما GeoW متاسفانه حتما باید برنرمکس تهیه بشه و 97% چه از روی دیسک چه هارد اجرا نمیشه

Last edited by a moderator:
دوستان بازی MGR: Revrengears رو برنرمکس تهیه کردم.بازی بصورت کامل روی هارد نصب میشه ولی پیغام میده این دیسک ساپورت نمیشه
و توی بازی نمیره.بدون نصب هم امتحان کردم نشد.به نظرتون مشکل از چیه؟

تامب ریدر با روش 97 درصد راحت از روی هارد و دیسک اجرا میشه

کراسیس و DmC و MGR هم با روش 97 درصد فقط از روی دیسک اجرا میشن و برای اجرا از روی هارد برنرمکس نیاز هست

و اما GeoW متاسفانه حتما باید برنرمکس تهیه بشه و 97% چه از روی دیسک چه هارد اجرا نمیشه

اینطور نیست من خودم DMC و Crysis 3 و MGR رو با دیسک 97% خیلی راحت از روی هارد تموم کردم.

بازی GOW هم یه سری از دوستان گفته بودن مشکل داری ولی من یه 2 ساعتی با دیسک 97% از رو هارد بازی کردم و هیچ مشکلی نداشت.

دوستان بازی MGR: Revrengears رو برنرمکس تهیه کردم.بازی بصورت کامل روی هارد نصب میشه ولی پیغام میده این دیسک ساپورت نمیشه
و توی بازی نمیره.بدون نصب هم امتحان کردم نشد.به نظرتون مشکل از چیه؟

فکر کنم ریجن بازی و دستگاه یکی نباشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or