navid_x360
کاربر سایت
دوستان بازی DEAD SPACE 3 کسی با 97% مشکل که نداشته من میخوام بگیرمش خواستم قبلش از شما بپرسمسلام
دیسک دو deadspace3 را نتونستنم برای lt2 پچ کنم لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
دوستان بازی DEAD SPACE 3 کسی با 97% مشکل که نداشته من میخوام بگیرمش خواستم قبلش از شما بپرسمسلام
دیسک دو deadspace3 را نتونستنم برای lt2 پچ کنم لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
همون طور که دوست خوبمون گفتن مشکلی نداره:دوستان بازی DEAD SPACE 3 کسی با 97% مشکل که نداشته من میخوام بگیرمش خواستم قبلش از شما بپرسم
ممنون دوست عزیز.همون طور که دوست خوبمون گفتن مشکلی نداره:
http://forum.bazicenter.com/thread62445/page10/#post2463992
در کل من به تجربه شخصی تو این بازی جدیدا،بازی ای رو ندیدم که 97% با روش پخش موزیک مشکلی داشته باشه و فریز کنه
اگه از برنرمکس ایمیج بگیری حجمش 8.1 هست ولی 97% حجمش 7.9 هستسلام
دوستان روش تشخیص دیسک های BMچیه؟ چون از قرار معلوم 97% ها هم روس هارد نصب میشن!
سلام
دوستان روش تشخیص دیسک های BMچیه؟ چون از قرار معلوم 97% ها هم روس هارد نصب میشن!
اگه دیسک 97%ی نصب نشه (به جز walking dead که کلا نصب نمیشه) یعنی دیسک خرابه و بد رایت شده و احتمال اینکه تو بازی فریز کنه یا بپره بیرون هست. دیسکه 97% درصدی که اینجوری بشه رو باید برد عوض کرد.همه 97 درصدیا نصب نمیشن بسته به شانس یسریا نصب میشن یسریا نصب نمیشن . برنرمکسم حجمش بالای 8 گیگ هستش همین موفق باشین .
اگه دیسک 97%ی نصب نشه (به جز walking dead که کلا نصب نمیشه) یعنی دیسک خرابه و بد رایت شده و احتمال اینکه تو بازی فریز کنه یا بپره بیرون هست. دیسکه 97% درصدی که اینجوری بشه رو باید برد عوض کرد.
فقط همینو بگم که کلا بازی های 97 درصدی تو هارد نصب نمیشن نصبم بشن بری تو بازی ادا در میارن میپرن بیرون . شما جدا میخایین بازی کنین و لذت ببرید من به عنوان داداشت میگم برو بازی برنرمکس بخر تو هارد راحت نصب کن و لذتشو ببر . موفق باشی . 97 درصدیا تو هارد نصب نمیشن بشنم مثل الانتون مشکل سازن کلا . مگه نخای تو هارد نصب کنی مستقیم از درایو اجرا کنی که صدا دستگاه رو مخه اگه نیست پس نصب نکن بازیشون کن . موفق باشین .
همونو دانلود کن با روش رایت معمولی رایت کن بصورت 97 درصد میشهسلام. میخام بازی dead space رو دانلود کنم. ایمیج هایی که تو سایت ها هست 100% هستن؟ من 97% میخام.
همونو دانلود کن با روش رایت معمولی رایت کن بصورت 97 درصد میشه
.......:d
اقا یه سووال !!
اسکاریم برنرمکس مشکلی تو نصب و اجرا و ارورر نداره ؟؟؟
معمولیش 97% راحت و بدون ارورر با روش موزیک از هارد اجرا میشه ؟؟
اگ میشه سریع ج بدید ضروریه
با تشکر ...