LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام!
من با بازی3 max payne آپدیت داشبورد رو انجام دادم اما الان هر بازی رو که اجرا میکنم بعد از 5-6 دقیقه این ارور(failed to authorize disc) رو میده!!اشکال از کجاست؟؟
وقتی بازی رو از رو هارد پاک میکنم درست میشه!!اما وقتی نصبش میکنم باز ارور میده!!
روی داشبورد قبلیم این مشکل نبود!!
ممنون میشم راهنمایی کنید!!

وقتی دشبورد رو اپدیت میکنید فایل dea.bin کنسولتون بروز میشه و عملا بازیهای قبلی بر روی هارد اجرا نمیشه ...

با اپدیت دشبورد شما مجبورید برید آپدیت LT3 را بر روی دستگاه بریزید...

سلام
من التی ۲ داشتم
رفتم لایو
دابرد آپدیت شد به 14719
حالا التی ۳ ریختم

اگه برم لایو با دیسک برنرمکس خطر بن شدن هست ؟

کسی تا حالا تو همچین مخمصه ای بوده :دی ؟؟

سلام!
من با بازی3 max payne آپدیت داشبورد رو انجام دادم اما الان هر بازی رو که اجرا میکنم بعد از 5-6 دقیقه این ارور(failed to authorize disc) رو میده!!اشکال از کجاست؟؟
وقتی بازی رو از رو هارد پاک میکنم درست میشه!!اما وقتی نصبش میکنم باز ارور میده!!
روی داشبورد قبلیم این مشکل نبود!!
ممنون میشم راهنمایی کنید!!

بازی شما burner max نیست.باید با دیسک اجرا کنید یا یه دیسکی که به روش burner max رایت شده باشه بخرید.وگرنه تو هارد اجرا نمیشه

چرا اتفاقا گذاشتم.. من فکر میکنم این مشکل مربوط به فایل Topology باشه که باید دستی inject کرد .. درسته؟!!

من هیلو ریچ رو با آخرین ورژن abgx پچ کردم
روی التی 3 راحت اجرا شد.

حالا شما فایل topology رو پیدا کن برای ap2.5 دستی وارد کن
یه امتحانی بکن.

تایتل اپدیتی که میگیرید باید با نسخه بازی یکی باشه...

منظور از یکی بودن اینه یا باید رجیون pal باشه یا ntsc که شما باید چندین تایتل اپدیت رو برای اون بازی تست کنید تا یکیش جواب بده ولی رجیون خیلی تاثیر داره توی اجرا کردن بوسیله تایتل اپدیتها...

withcer 2 رومن با تایتل اپدیت روی LT2 اجرا کردم و براحتی اجرا شد البته نسخه ENCHANCED EDITION بازی رو من گرفتم...

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 AM ارسال شده بود ----------

...

سلام

ممنون از جوابتون
میدونم که باید رجیونشون یکی باشه
مثلا من واسه mass 3 کلی تایتل آپدیت با رجیون های مختل گرفتم اما باز اجرا نشد واسه بازی ویچر هم به همین صورت .
من تایتل آپدیت رو از سایت xbuc.net میگیرم
اگه جایی دیگه هست واسه گرفتن تایتل آپدیت بگید برم بگیرم
یا اگه اون تایتل آپدیتی که دارید بازی رو باهاش اجرا کردید برام لینکش رو بزارید

ممنون

اگه دستگاه ال تی 2 باشه و داشبورد 14719 باز هم بازیهای غیر xgd3 روی هارد نصب نمیشن؟یعنی حتما بعد از آپدیت به 14719 برای بازی روی هارد باید برنر مکس تهیه کرد؟

سلام!!ممنون از جوابتون!!
من به lt3 آپدیت کرده بودم!!بعضی از بازی هام از رو هارد اجرا میشن اما بعضیاشون اجرا نمیشه!!
چجوری بارنر مکس کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!

اگه دستگاه ال تی 2 باشه و داشبورد 14719 باز هم بازیهای غیر xgd3 روی هارد نصب نمیشن؟یعنی حتما بعد از آپدیت به 14719 برای بازی روی هارد باید برنر مکس تهیه کرد؟

چرا نصب میشن، مشکلی نداره
فقط بازی های xgd3 برای اجرا از هارد باید برنر مکس باشن

سلام!!ممنون از جوابتون!!
من به lt3 آپدیت کرده بودم!!بعضی از بازی هام از رو هارد اجرا میشن اما بعضیاشون اجرا نمیشه!!
چجوری بارنر مکس کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!

http://forum.bazicenter.com/thread54469/

یه سوالی ، اگر شما یه زمانی بازی هایی رو غیر برن مکس بازی کرده باشین ولی وقتی میرین لایو بازی ای که استفاده می کنی برن مکس باشه مشکلی پیش میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or