منم سوال دوستمون رو دارم. میشه با lt2 بازی هایی مثل مکس پین 3 و پروتوتایپ 2 و مس ایفکت رو بازی کرد؟ من نمیخوام به lt3 ارتقا بدم چون کلی بازی دارم که خریدم و هنوزم بازی نکردم و حیفه. اگه میشه راهنماییم کنید.
ممنون
يعني الان اين سه تا بازي جديد ها يعني Tom Clancys Ghost Recon : Future Soldier و Max Payne 3 و Sniper Elite V2 مي شه پچش كرد رو LT2 ؟؟؟؟؟
دوستاني كه LT3 دارن نمي تونن بازي هاي قبلشون رو بازي كنن؟؟؟؟؟؟؟؟ اين جوري كه مسخره بازيه كه.....
من آخر متوجه نشدم بالاخره میشه با LT2 - مکس پین 3 - sniper elite - ghost recon 2012 رو پچ کرد و بازی کرد یا نه ؟ اگه بخوایم آپدیت کنیم از کجا دانلود کنیم ؟ میگن اگه آفلاین با فلش usb آپدیت رو بریزیم میشه این 3 تا رو بازی کنیم - من 100 و خورده
ای بازی دارم که الان راحت اجرا میشن نمیخوام یه یه طوری بشه مجبور شم همه رو دوباره رایت کنم به LT3
سلام
داشبورد 14719 برای شما هم یه نمه سنگینه؟؟؟منظورم اینه که بعضی چیزارو دیر لود میکنه.
سلام به همگی.
یک سوال داشتم. راستیتش من چند روز پیش کنسولم رو برای اجرای بازی Max Payne 3 بردم برای آپدیت LT.3 و آپدیت آخرین ورژن داشبورد.
ولی وقتی چند تا از بازی های قدیمی رو تست کردم ، اصلاً اجرا نشدن. مثل بازی NBA 2012. تماس گرفتم با اون کسی که دستگاه رو برای آپدیت کرد و گفت باید نسخۀ جدیدش رو تهیه کنم و منم این کار رو کردم. بازی رو ریختم تو هارد و اجرا میشه ، ولی بعد از چند ثانیه با یک پیغام خطا روبرو میشم که میگه دیسک مشکل داره! وقتی بازی رو از رو هارد پاک کردم و تنها از روی دی وی دی اجرا میشه دیگه مشکلی پیش نمیاد. مشکل از کجاست؟! یعنی از این بعد برای اینکه بازیها رو از روی هارد اجرا کنیم باید نسخۀ رایت شدۀ Burner Max رو تهیه کنیم و دو برابر پول بدیم؟!
سلام به همگی.
یک سوال داشتم. راستیتش من چند روز پیش کنسولم رو برای اجرای بازی Max Payne 3 بردم برای آپدیت LT.3 و آپدیت آخرین ورژن داشبورد.
ولی وقتی چند تا از بازی های قدیمی رو تست کردم ، اصلاً اجرا نشدن. مثل بازی NBA 2012. تماس گرفتم با اون کسی که دستگاه رو برای آپدیت کرد و گفت باید نسخۀ جدیدش رو تهیه کنم و منم این کار رو کردم. بازی رو ریختم تو هارد و اجرا میشه ، ولی بعد از چند ثانیه با یک پیغام خطا روبرو میشم که میگه دیسک مشکل داره! وقتی بازی رو از رو هارد پاک کردم و تنها از روی دی وی دی اجرا میشه دیگه مشکلی پیش نمیاد. مشکل از کجاست؟! یعنی از این بعد برای اینکه بازیها رو از روی هارد اجرا کنیم باید نسخۀ رایت شدۀ Burner Max رو تهیه کنیم و دو برابر پول بدیم؟!
اخه مشکل اینجاس که توی شهر ما از این به بعد همه ی بازی ها رو دارن برای lt3 میارن! نمیدونم برای چی!!!میشه به خدا میشه ! :d
لازم نیست همه ی بازی هاتو رو از ازل دوباره پچ کنید که ! فقط 18 تا بازیه که واسه LT 3.0 باید پچ بشن لیستش تو صفحه های قبل هست ...