آقا من نفهميدم يعنی می شه از LT 3.0 برگشت رو LT 2.0 ؟:-o
اين كار رو كنم صد در صد می شه برگردم رو LT 2.0 ؟ منم داشبوردم 13599 ـه.
فكر كنم اين يه تيكه رو هم اشتباه گفتيد من بخاطرش گيج شدم:
فكر كنم منظورتون اين بود كه می خوان بازی های جديد رو با LT 3.0 بازی كنن آخه با LT 2.0 نمی شه بازی های جديد رو زد و بزنيمم بريم لايو با LT 3.0 بن می شيم!
اما اين باز كردن كنسول و ريختن LT فكر كنم مكافات داشته باشه، ولی می ارزه چون كلی بازی 97 درصد دارم كه می خوام آفلاين بازم بازيشون كنم روی LT 2.0.
پس به اين ترتيب من با داشبورد 13599 هم می شه LT 2.0 داشته باشم و هم LT 3.0 و بازی های قديمی رو آفلاين رو LT 2.0 بازی كنم و جديدا رو هم آفلاين و هم آنلاين روی LT 3.0 بازی كنم، درسته؟
راستی اگه می شه بهترين دی وی دی رايتر برای رايت بازی های 360 كه قيمت مناسبی هم داشته باشه بهمون معرفی كنيد، همينطور بهترين نوع دی وی دی خام برای زدن بازی ها رو.
ممنونم.
عزیز من من کجا گفتم هم lt2 داشته باشید هم lt3
اره عزیز من میشه برگردون به lt2..اره عزیز من این روش میشه و هر زمانی که شما از lt2 خسته شدید و اگه خواستید به lt3 برگردونید میتونید لایو هم داشته باشید بدون هیچ گونه محرومیتی
اخه من کجارو اشتباه گفتم گفتم که دوستانی که میخوان حتما با lt2 بازی کنن به این روش میتونن هم لایو داشته باشن هم از لایو محروم نشن
نه منظورم این نیست منظورم اینه از این روش که از لایو محروم نشید....یک بار lt3 میزنی داشبوردت ابدیت میکنی بعد هنوز lt2 میزنی و ایمیج بازی lt3 به lt2 تبدیل میکنی و بازی روی lt2 استفاده میکنی و هر زمانی که خواستی lt3 بزنی لایو هم داری
هم lt2 هم lt3 این کار غیر ممکنی ........... اول lt3 ابدیت داشبورد بعد lt2 پچ بازی به lt2 ....این کجاش شد هم lt3 و هم lt2 همزمان روی کنسول
وقتی lt3 میزنی داشبوردت ابدیت میکنی دوباره برمیگردونی lt2 اصلا نباید به لایو وصل بشی اگه میخوای به لایو وصل بشی باید lt3 بزنی که لایوت داشته باشی
تیگیت اورجینال با مدیا FTI-08 65 دیسک ورباتیم و MZ با مدیا دیسک MKM003 و MKM001
---------- نوشته در 08:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:11 AM ارسال شده بود ----------
دوستان
من الان التی 2 دارم با داش 14719 از لایو آپدیت کردم
اگه الان التی 3 بریزم بن میشم ؟
شک نکن با وجود DAE کنسولت بن میشه
باید منتظر راهی باشی ببینم کی LT3.1 میاد
---------- نوشته در 08:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 AM ارسال شده بود ----------
مــرســی دوســـت عــزیـــز از پـــاســخــگــو بــودن شـــمــا ♥ >:d<
فــقـــط چـنــد تــا ســوال ؟!
1.اگــه مــن بــخـــوام بــازی هـا رو بــه صــورت برن مکس خــودم رایــت کــنــم، بــعــد از دانــلــود بــازی بــه یــه درایــو رایــتــر لایـتــون ( یـــا درایــوی کــه فــلــش شــده بــاشــه ) + دی دی دی هــایی کــه قــابـلــیــت بـرن مـــکــس رو داشــتــه بـاشـه احــتــیـاج دارم ؟؟؟! درســتـــه ؟
2.قــیــمـــت خــام ایــن دی وی دی هــا چــنــد تـومـن هــست و اســم ایــن دی وی دی هــا چــی هــست ؟
3.قــیــمــت ایــن رایــتــر فــلــش شــده چــه قــدر هــست ؟؟! میــشــه تــو بـازار گــیرش آوورد ؟!
مــمــنــون میــشـم اگــه راهــنــمــایــی ام کــنیــد ♥ o:-)
1-دی وی دی قابلیت برن مکس نداره باید رایترت قابلیت برن مکس داشته باشه یه سری رایترهای لایتون هستند که قابلیت برن مکس دارن
اینم لیستش IHAS124 B.....IHAS224 B.....IHAS324 B....IHAS424 B....IHAS524 B....IHAS624 B... هر کدوم که خواستی بخر و بعد فریمور سرش بریز اموزشش هم تو انجمن هست
2-بهترینهاش وربایتم و MZ و بعد تیگیت اورجینال ...قیمتشون حلقه ای 1100ت هست ولی شما یک پک 50تایی بگیر نهایت 850تا900ت برایت تموم میشه ....اینو فراموش نکن برای رایت برن مکس همیشه یه پک 50تایی بگیر که فریمور رایترت با مدیا دیسکی که رایت میکنی دستی درست کنی که هی دیسک نسوزونی
3-524 الان 38ت هست ...هرکدوم خواستی بگیر 124و224حدود 30ت هست...توبازار فراوونه
---------- نوشته در 08:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:20 AM ارسال شده بود ----------
سلام دوستان من یه ایکس باکس الیت دارم
الان روی کنسولم بازی های :
Gears Of War 3
Batman: Arkham City
Need for Speed: The Run
که فکر کنم XGD3 هستن اجرا میشه
بازی :
Assassins Creed: Brotherhood
که ap2.5 هست هست هم اجرا میشه اما بازی call of duty:MW2 رو که میزارم پیغام نات ساپورتت میده مشکلش چیه ؟
چون این بازی ها اجرا میشه LT دستگاهم چی می تونه باشه؟ ورژن داشبورد هم اینه به لایو هم وصل نشدم:2.13604.0
چون xgd3 هارو میتونه اجرا کنه ایا می تونم mw3 رو هم اجرا کنم؟
ایا این پاک کردن کش باعث میشه بعضی از بازی ها اجرا نشن؟
پاک کردن کش کاری نمیکنه بازی باید پچ کنی
این لیست زیر باید یا پچ کنی یا تایتلش روی کنسول بریزی
xgd2 چندتا عنواش ap2.5 مثل اسسینز برادرهود .نت فور اسپید هات پورسویت و کال اف مدن 2 و کال اف بلک اپس و fable 2
اگه شما LT3 داری از این پچ برای 5عنوان بالا استفاد کن
اینم از پچ
مدرن اف وار 2
اینم از
تایتلش
اما اگه LT2 همین پچ
دانلود کن بعد با XBC ایمیج بازی برای LT2 پچ کن و استفاده کن...به اسم فایلی که دانلود میکنی توجه نکن فقط ایمیج بازیت با فایل موجود بنام TOPOLOGY2 پچ کن
---------- نوشته در 08:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:30 AM ارسال شده بود ----------
سلام
من برای اولین بار یه بازی برنرمکس گرفتم.البته تازه ال تی 3 ریختم
بازیو نصب کردم و فایل بعد از نصب 7.7 گیگ شده
از کجا بفهمم که برنرمکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیسک بازی بزار تو رایترت یا دی وی دی رام بعد برنامه XBC باز کن به سربرگ درایو تولز برو از کشویی بالایی بالایی نوع رایترت که دیسک داخلش انتخاب کن بعد دیسک میخونه در قسمت کادر خالی پایین برنامه اگه نوشته بود 8.13 گیگ برن مکسه اگه نوشته بود 7.96گیگ دیسکت برن مکس نیست
---------- نوشته در 08:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 AM ارسال شده بود ----------
سلام.
من مكس پين رو كه پچ شده براي ال تي 2 خريدم و تايتل اپديت را از سايت زير دانلود كردم ولي پيغام disc not supperted رو ميده؟ چكار ميشه كرد؟
XBOX 360 Update Center
دیسک بازی پچ نکرده مغازه دار پیچوندت ...این پیغام وقتی میده یعنی هنوز دیسک LT3 هست
یا ببرش پسش بده یا خودت از ایمیج بازی ایمیج بگیر و به روشی که تو امضا من هست بازیت پچ کن
---------- نوشته در 09:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:47 AM ارسال شده بود ----------
این سوال منو کسی جواب نمیده؟
:d
یه دونه آموزش هم ندیدم برای ریختن ال تی 3 یا لینک PDF خراب بود ، کسی می تونه یه لینک آموزش LT+3 بده لطفا؟
و آيا رايتر من که بازی هارو قبلا باهاش رايت ميکردم ميتونه برنر مکس رايت کنه؟ مدلش اينه
DellStudio 1557 HL-DT-ST DVD+-RW GA11N ATA Device
....از این اموزش استفاده کن اول خوب بخونش بعد دست به کار شو...فقط مراحل سوراخ کاری ولحیم و از این جور چیزهارو انجام نده ...این انجمن خیلی کامله من نمیدونم چرا نمیگردید
آموزش Unlock درایو های Liteon با چیپست Winbond و رایت فیرمور روی آنها