LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

اقا من دیگه اعصابم خورد شد!ده دفعه lt3 ریختم رو دستگاه،(البته داش رو اپدیت نکردم)بعد فیفا و مورتال و 2k رو می زنه play dvd .ولی mw3 رو که می ذارم،می زنه پلی گیم می ره تو بازی،تو بازی نرفته می یاد بیرون!!چه کنم؟!

mw3 رو از رو هارد پاک کن ببین درست میشه.
فیفا و بقیه رو باید اجرا کنه اگه نمیکنه تایتل اپدیتشون رو بگیر ببین درست میشه.

سلام من مکس پین 3 رو گرفتم واسه Xbox ولی وقتی میذارم تو دستگاه می خواد که ابدیت کنه اگه ابدیت کنم میتونم Prototype 2 و Castle Vania رو بازی کنم؟ ابدیت ایکس باکسم Lt2 هست و هیچوقتم وصل لایو نشدم

دوست عزیز , اگه اپدیت داشبورد 2.0.14719.0 از اینترنت دانلود کنید بریزید هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اپدیت 2.0.14719.0 که درون بازیها قرار گرفته dae.bin هم بروز میکنه به همین دلیل در صورت داشتن LT 2 بازیهای XGD 3 و XGD 2-A.P.2.5 بعد از انجام اپدیت درون بازی اجرا نمیشن

ولی در هر صورت مشکلی برای اجرای بازیهای XGD 2 ایجاد نمیشه

یعنی اگه از سایت دانلود کنیم دستگامون lt2 باشه نمی پره و بازیهای قدیمی اجرا میشه ؟و میشه مکس پین 3 رو پچ کرد ؟ و بازی کرد ؟

ترجیح میدم همون lt 2 بمونم

اگه اینجوری باشه من که بازیش نمیکنم گور بابای مکس پین بشینم 160 تا بازی رو دوباره رایت کنم که یه بازی بخوام بکنم تو گوش خر میره هم چین چیزی ؟

---------- نوشته در 06:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------

سلام من مکس پین 3 رو گرفتم واسه Xbox ولی وقتی میذارم تو دستگاه می خواد که ابدیت کنه اگه ابدیت کنم میتونم Prototype 2 و Castle Vania رو بازی کنم؟ ابدیت ایکس باکسم Lt2 هست و هیچوقتم وصل لایو نشدم

به نظر من آپدیت نکن دستگاتو میپوکونه اینوری که از تجربه بچه های بازی سنتر خوندم

سلام من امروز تونستم مکس پین 3 رو برای ال تی 2 پچ و بازی کنم در کمال نا باوری!
از همون روش پست 70 همین تاپیک استفاده کردم.
جواب میده...
مشخصات دستگاه: drive lite on
LT2
dashboard 13599 update to 14719 with usb
max payne 3 patch for lt2
connect to XBL before 2011
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن

اگر میتونی یه عکس بزار که دقیقتر بفهمم ( از همون پیامی که میده )

اگر دشبورد روی بازی رو نصب کنید میتونید بازیهای XGD3 را که شامل این دوبازی که اسم بردید به صورت پچ شده ولی فقط میتونید از روی دیسک اجرا کنید و نه از روی هارد دستگاه....

بقیه بازیهای LT2 مشکلی نخواهند داشت و از روی هارد قابل اجرا هستند.....

اگر دشبورد روی بازی رو نصب کنید میتونید بازیهای XGD3 را که شامل این دوبازی که اسم بردید به صورت پچ شده ولی فقط میتونید از روی دیسک اجرا کنید و نه از روی هارد دستگاه.... بقیه بازیهای LT2 مشکلی نخواهند داشت و از روی هارد قابل اجرا هستند.....
یعنی آبدیتم(599)هست نمیپره؟ با خیال راحت یس رو بزنم؟

اگه بازی مکس پیس 3 رو با پچ LT2 تهیه کنیم بازم آپدیت میخواد؟ و اگه آپدیت کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ میشه بازیهای قبلی رو از روی هارد بازی کرد؟( دستگاه من LT2 هستش)

بازی sniper v2 برای اونایی که لایو میرن باید رایت 100% باشه؟
بله یا همون رایت Burner Max

سلام
من LT3 دارم . اصلا به اینترنت نمیرم باهاش و انلاین بازی نمیکنم .حتما مکس پین 3 که میخوام بگیرم باید برنر مکس باشه ؟
BM فقط برای Live نیست و برای نصب شدن بازی رو هارد هم هست .اگر برات مهم نیست که بازی نصب بشه میتونی رایت معمولی رو بگیری

تو اون تاپیک این سوال رو مطرح کردم ولی کسی نبود که جواب بده اینجا میپرسم شاید یکی جواب مارو بده:
دوستان یکی میگه تکلیف ما چیه؟میشه آنلاین بازی کرد یا نه؟

ممنون

دوستان من Xbox 360 Slim 4 GB LT3 خریدم و + Max Payne 3 Burner Max .....حالا این برام سوال شد که اگه بازی رو بزارم میخواد داشبورد رو آپدیت کنه ؟
بعدش بازی های قدیمی رو نمیخونه ؟
چجوری جلوگیری کنم یعنی هیچ راهی نداره که همه چی بخونه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or