LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

دوستان titanfall رو برنر رایت زدم ولی میره تو بازی freez میکنه کنسول. کار خاصی باید انجام داد واسه رایت برنرش یا همون روال همیشگیه؟ نسخه P2P هم دانلود کردم و abgx هم ok میده واسه imageش. اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه

احتمالا دیسک شما بد رایت شده. از اونجا که این بازی قابلیت نصب نداره و نمیشه فهمید دیسک سالم هست یا خیر بعد از رایت وریفای کنید , هرچند که بعضی از دیسکها وریفای هم میشند ولی روی کنسول نصب نمیشد

دوستان من توی نصب دیسک مشکل دارم و ارور clean disk میده
میتونم دیسک رو ایمیج بگیرم و کپی کنم توی هارد کنسول؟ با چی ایمیج بگیرم؟

دوستان من توی نصب دیسک مشکل دارم و ارور clean disk میده
میتونم دیسک رو ایمیج بگیرم و کپی کنم توی هارد کنسول؟ با چی ایمیج بگیرم؟

اگه میخوای از روی هارد بازی کنی و موقع نصب بازی ارور clean disk میده یه نیگا به دیسکت بنداز اگه دیدی خشی چیزی رو نیست که دیسک بازیت درست رایت نشده مشکل از اونه و باید عوضش کنی و فقط کنسول های جی تگ با ایمیج گرفتن از بازی و انداختنش تو هارد بازی رو اجرا میکنن.

واسه نصب دیسک اول بازی watch dogs میشه بدون اینکه دیسک 1 رو رایت کرد از ایمیج بازی با horizon رو فلش نصب کرد؟
همون کاری که واسه gta v میشد واسه اینم میشه یا نه؟

دوستان سلام.
من به تازگی بازی Murdered رو خریدم.موقعی که گذاشتم تو دستگاهم ارور unreadable disc داد ولی تو دستگاه فروشنده اومد.بهم گفت که باید یه پچی رو بریزی که دو هفتس اومده.میخواستم ببینم آیا واقعا پچ امده یا مشکل از LT3 دستگاهم هست؟

سلام.
1- من قبل از اینکه کنسولم رو LT3 کنم ، یه سری بازی بصورت ISO دانلود کرده بودم . حجم هر کدوم از این فایلها 7.29 گیگابایته . الان بخوام اینهارو روی دیسک بریزم برای بازی ، باید بصورت برنرمکس کپی کنم یا ترانکیت (همون 97%) ؟
2- از کجا میتونم متوجه بشم یک بازی دی وی دی که از بازار تهیه کردم ، بصورت برنرمکس رایت شده یا بصورت 97% ؟

اگه سئوالام به این تاپیک مربوط نمیشه ، لطفا راهنمایی کنید کجا سئوال کنم.
موفق باشید.

دوستان يه سوال داشتم امروز بازيه فيفا ورد كاپ رو خريدم
وقتي بازيو ميزارم تو دستگاه اولش ارور نميده ولي وقتي ميخوام يه دست بازي كنم ارور ميده
مينويسه faild authoriz disc
حالا دقيق ارورشو يادم نيست ولي يه همچين چيزى مينويسه بعدش دستگاه خاموش روشن ميشه:|
مشكل از چيه؟؟؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.
لطفا بگید از بازی های زیر کدوم حتما باید رایت 100% باشه تا رو کنسول نصب بشه و اجرا بشه؟؟؟
sniper elite 3
watchdogs
lego hobbit
murderd:soul
wolfenstien
همینطور لطفا نحوه اجرای بازی 97% از رو هارد رو هم توضیح بدید.(روش اجرای موسیقی یا همچین چیزی بود فکر کنم.)

سلام.
کسی در این مورد اطلاعی دارد: (در تاپیک رایت کردن پرسیده ام به جواب نرسیدم برای همین در این تاپیک می پرسم)
من یک ایمیج 97% از یک بازی دارم. می خواستم ببینم می شود این ایمیج 97% را رایت کرد یا حتما باید ایمیج 100% باشد؟
بازی برای Lt2.0 رایت شده است و می خواهم از آن ایمیج بگیریم و برای LT3.0 پچ کنم و رایتش کنم اما می خواهم بدانم می شود ایمیج 97% را رایت کرد؟ Layer Break را چند وارد کنم؟

سلام.
من بازی MGS Collection رو گرفتم دیسک اول رو که توی دستگاه میذارم اصلا انگار نه انگار که دیسکی داخل درایو هست و درایو هیچ صدایی نمیده.اون قسمت هم که برای play کردن بازی هست open tray مینویسه و فقط میشه دیسکو اجکت کرد.مثل اینه که دیسک خالی باشه.
به نظر شما مشکل چیه؟چکار کنم؟
ممنون

سلام.
من بازی MGS Collection رو گرفتم دیسک اول رو که توی دستگاه میذارم اصلا انگار نه انگار که دیسکی داخل درایو هست و درایو هیچ صدایی نمیده.اون قسمت هم که برای play کردن بازی هست open tray مینویسه و فقط میشه دیسکو اجکت کرد.مثل اینه که دیسک خالی باشه.
به نظر شما مشکل چیه؟چکار کنم؟
ممنون

اگه بازی های دیگه رو بدون مشکل اجرا میکنه پس مشکل از دیسک ــه باید عوضش کنی.
البته منم خودم این مشکل رو بعضی وقت ها داشتم دیسک رو بزار تو دستگاه و خاموشش کن بعد از 5 دقیقه روشنش کن چون واسه خود من که جواب میداد.

منم دقیقا همین مشکل رو دارم.
لطفا بگید از بازی های زیر کدوم حتما باید رایت 100% باشه تا رو کنسول نصب بشه و اجرا بشه؟؟؟
sniper elite 3
watchdogs
lego hobbit
murderd:soul
wolfenstien
همینطور لطفا نحوه اجرای بازی 97% از رو هارد رو هم توضیح بدید.(روش اجرای موسیقی یا همچین چیزی بود فکر کنم.)
دوستان این مشکل منم هست
لطفا راهنمایی کنید
مگه نگفتید میشه بازیهای 97% رو از طریق پخش آهنگ از روی فلش بدون مشکل و عین برنرمکس اجرا کرد؟؟ پس چرا بعد از چند دقیقه که وارد بازی میشیم ارور
faild authoriz disc رو میده !!!!! یعنی حتما باید بازی برنرمکس تهیه کنیم ؟

سلام دوستان یه سوال داشتم
پسر عموم ایکس باکسشو j tag کرده و بازی هارو همون طور که میدونید رو هاردش می ریزه می خاستم ببینم من می تونم این بازی هارو ازش بگیرم و برا خودم رایتشون کنم وبزارم تو ایکس باکسمو باهاش بازی کنم

سلام دوستان یه سوال داشتم
پسر عموم ایکس باکسشو j tag کرده و بازی هارو همون طور که میدونید رو هاردش می ریزه می خاستم ببینم من می تونم این بازی هارو ازش بگیرم و برا خودم رایتشون کنم وبزارم تو ایکس باکسمو باهاش بازی کنم

سلام
اگه فرمت ISO باشه بله میتونید رایت و استفاده کنید
اگه فرمت GOD باشن اول باید به ISO تبدیل کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or