HosseinBrusli
کاربر سایت
دوستانی که اساسین کرد جدید و خریذن ، نیاز به برنر مکس هست یا خیر ؟ ما که 4-5 تا عوض کردیم ، بعد نیم ساعت میپره بیرون !! ( ارور دیسک شما خراب ( کثف ) هست وقابل خوندن نیست و میده ! ) .
دوستان 97% بازی battlefield4 مشکلی نداره؟
دوستان من یه gears judgment رو 97 درصد گرفتم، بدون مشکل نصب شده، ولی وارد بازی که میشم درایو تق تق تق به صورت متناوب صدا میده و بعد از حدود یه دقیقه ارور failed to authorize disc میده
دوستان Rayman Origins رو 97% بگیرم نصب و اجرا میشه یا باید برنر مکس باشه ؟!:d
دوستان Rayman Origins رو 97% بگیرم نصب و اجرا میشه یا باید برنر مکس باشه ؟!:d
یه بار Clear system cache رو انجام بده فایل ها رو پاک کن و دوباره بریز اگه نشد احتمالا مشکل از دیسک هستش.اقا تو نصب gta به همچین مشکلی خوردید ؛ بازی میزارم نصب شه البته قبلا یکبار نصبش کرده بودم ، بعد پاک کردم دوباره میخوام نصب کنم میره رو 7737 مدت طولانی میمونه چندین مگ اخر رو نمیره ؟؟ منم مجبورم خاموش کنم کامل نمیشه یکبار دو ساعت گیر کرد رو همین مقدار بالاتر نرفت ، اشکال از فلش یا دیسک احتمالا؟؟
اره انجام دادم دمت گرم ، ولی نشد باز رو همون گیر کرد شانس ماست دفعه قبل رو 73360 گیر کرد ولی نصب شد بعد مدتی ولی الان فایده نداره باید پول بدم دوباره بخرم . la noire دیسک دوش خراب شد اونم باید بخرم ، هیچی دیگمون بار شد ..یه بار Clear system cache رو انجام بده فایل ها رو پاک کن و دوباره بریز اگه نشد احتمالا مشکل از دیسک هستش.
فک کنم بشه جدا دانلود کنیاره انجام دادم دمت گرم ، ولی نشد باز رو همون گیر کرد شانس ماست دفعه قبل رو 73360 گیر کرد ولی نصب شد بعد مدتی ولی الان فایده نداره باید پول بدم دوباره بخرم . la noire دیسک دوش خراب شد اونم باید بخرم ، هیچی دیگمون بار شد ..
ببخشید من یه مشکلی با این بازی های lt3پیدا کردمهیچکدوم از این بازی ها روی هارد نصب نمی شن یعنی تا 35 36 درصد میرن بعد ارور می ده که نمی تونه بخونه چه دیسک های 97 درصد چه برنر مکس در صورتیکه بازی های قدیمی به راحتی نصب می شن :d حالا یکی این وسط بیاد محبت کنه و مردونگی به خرج بده به من خاک بر سر بگه چه گلی به سرم بگیرم ...
![]()
سلام دوستان ، یه سوال داشتم..
میخواستم بدونم واسه منی که آنلاین بازی نمیکنم لازمه که بازی هارو برنر مکس تهیه کنم؟ در ضمن اینو هم بگم که بازی ها رو میریزم رو هارد .. در این صورت اگه بازی برنر مکس نباشه مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم جواب بدین
ولش كنين خودم بازيرو رايت كردم burner max و كاملا سالم از رو ديسك بازي راحت اجرا ميشهسلام به دوستان من walking dead goty رو دانلود كردم ميخام رايتش كنم چطور بايد اينكارو انجام بدم؟؟ از رو هارد اجرا ميشه؟ لينك اموزش يازيهارو پيدا نكردم اگه ميشه برام اينجا قرار بدين
ممنون