Lost : Via Domus

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یک فندک دارم...مشعل کجاست!!! از اون کسی که ایستاده مشعل می خرم ولی نمی دونم چجوری روشنش کنم؟؟؟:blushing:
با D-PAD
برو تو قسمت وسايلت فندك رو انتخاب كن
بعد X رو بزن تا روشن شه
سريع هم بايد راه رو بشناسي وگرنه سكته قلبي ميكني توي تاريكي

منظورم اينه كه سريع هرجارو ديدي كه رو به روشناييه حركت كن تا بهش برسي تا فندك داغ نشه و خاموش بشه و ضربان قلبت بزنه
توي جاهاي روشن رسيدي يكم وايسا ضربان قلبت كم بشه دوباره برو

هر وقت كه روشنايي توي تاريكي ها نداشته باشي(مثل فندك)صداهايي كه توي تاريكي ايجاد ميشه ضربان قلب اليوت رو زياد ميكنه صداش توي بازي ميپيچه

من نخواستم قوانين رو يادت بدم
راستي شما آمار گرفتيد كه كي بازي رو تموم كرده؟همين 2تا پست بالايتون هنوز تموم نكردن لااقل
در ضمن كافيه جمله اولتون رو بخونيد داستان نصفش رفت
نيازي هم به اسپويلر نديديد يك دكمه ي كوچولو زدن براي اينكه هيجان بازي از دست نره اشكالي داره؟
در ضمن تذكر دادن(حالا اگر من مدير هم نباشم)اسپم حساب نميشه...
فكر نكنم به خاطر گفتن يك شاهكار(اونم به خاطر اينكه فكر كردم باهم دوست هستيم يكم شوخي خوبه)به روحيه شما لطمه زده باشه...با اين حال من از شما عضر ميخوام و خواهش ميكنم اگر مطلبي در مورد بازي هست توي اسپويلر بگذاريد
...........................................................................................................
توي فروم هاي lost كه بريد به بازي از 10 نمره ي 7 رو دادن
ميگن از شخصيت هايي كه دوست داشتيم زياد كارگرفته نشده
jamie fox(جك) توي مصاحبش گفته حتما اين بازي رو انجام ميده تا ببينه چه شكلي در آوردنش
اينو توي abc گفت
گرچه هنوز با قسمتی از حرفات موافق نیستم ولی کلا سوتفاهم پیش اومد منم عذر میخوام

من یک فندک دارم...مشعل کجاست!!! از اون کسی که ایستاده مشعل می خرم ولی نمی دونم چجوری روشنش کنم؟؟؟:blushing:
کافیه بری توی وسایلت مشعل رو انتخاب کنی بعدش از منوی وسایلت بیا بیرون بعدش مشعل رو روشن کن فکر کنم توی 360 دکمه X باشه توی نسخه ی PC هم E
حالا خودم یه سوال داشتم
چطوری میشه از دست این دود سیاه فرار کرد

کافیه بری توی وسایلت مشعل رو انتخاب کنی بعدش از منوی وسایلت بیا بیرون بعدش مشعل رو روشن کن فکر کنم توی 360 دکمه X باشه توی نسخه ی PC هم E
حالا خودم یه سوال داشتم
وقتی اومد نزدیکت برو وسط اون درختها که شبیه بامبو هستن. و صبر کن تا بره.

حالا خودم یه سوال داشتم

اولا چجوری می تونید وسایل را انتخاب کنید؟؟؟ بعد من بعد از اون غار به غاری رسیدم که مردی مشعل دار جلوی در رسیده و زنی توی غار هست...بعد که وارد می شوم کلید x غیر فعاله!!!

اولا چجوری می تونید وسایل را انتخاب کنید؟؟؟ بعد من بعد از اون غار به غاری رسیدم که مردی مشعل دار جلوی در رسیده و زنی توی غار هست...بعد که وارد می شوم کلید x غیر فعاله!!!

باید از اون مرده (جان لاک) مشعل بخرید، بهتر بگم تاغ بزنید، اینطوری که میوه ها و شیشه های آب و چیزایی رو که توی راه جمع کرده اید (امیدوارم) بهش میدین و بابتشون مشعل میگیرین.

از راهنماییتان ممنون...اون مراحل را رد کردم و 50g امتیاز گرفتم...
حالا یک مشکل جدید: باید از یک مرد کچل عکس بگیرم...نمی دونم از چه زاویه ای بگیرم( خیلی تلاش کردم، نشد )و مشکل اینه که عکس را نمی ده!!!

آخرین ویرایش:
والا الان شمالم نميتونم برات ردش كنم ولي شايد اين درست باشه
اگه اونيه كه توي يك مغازه هستي.....بايد يكجوري عكس بندازي كه هم مرده بيوفته هم زنه كه داره مياد.....اگر اون نبود بايد از پرونده عكس بگيري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or