Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
به نظر من زیاد بگیره 9.2 من الکی گیم اسپات امتیاز میده که خیرات میکنید 9.6
نظر شما محترم . من هم میگم 9.4 به بالا میگیره :biggrin1: :biggrin1:
Saman 8.7 از اسپات
سامان جان . شما دیگه چرا قربان . کم لطفی کردی .یه نمه خیلی زیادی. :excited: :wow:
ولی به هر حال یکی از بهترین بازی های Xbox360 خواهد شد . فقط 30 روز مونده که ببینیم پیش بینی چه کسی درست از آب در میاد
:groupwave: :groupwave: :groupwave: :ok: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :gathering: :gathering: :gathering: :gathering:

در خفن بودنه این بازی شکی نیست !! من از همون اولین تریلری که از این بازی دیدم در کفم تا الآن که این پست رو مینویسم .. کلا من از نگاه اولی که به Gow و این بازی داشتم از این بازی بیشتر خوشم اومد تا Gow ، حالا امتیاز به نظر من شاید 8.9 یا 8.8 بگیره .. البته اگه امکانات آنلاین و ملتیش مثله Gow خفن باشه بیشترم میگیره ..

زير امتياز 9/4 براي اين بازي امكان نداره .
مثلا اين بازي چي كم داره كه لياقت امتياز بالا را نداشته باشه .
گرافيك خفن نداره كه داره . گيم پلي فوق العاده نداره كه داره يه سبك بازي كاملا جديد نيست كه هست . انفجار اشياء جذاب نيست كه هست اونم در حد جنون!!!!!!!!!
يه محيط كاملا جديد در بازي ها ايجاد نكرده كه كرده .

پس lostplanet امتياز 9/6 حقت هست و حتي لياقتت بيشتر از اينهاست.:biggrin1:

بابا 4/6 چیه؟ راحت گیم اسپات بهش 9 می ده! ولی به نظر من گرافیک و تاثیر گذاری گیم پلیش خیلی بالاتر از GOW هست. موقعی که یه چیزی منفجر می شه آدم نا خودا گاه می خواد سرش را بکشه کنار:love:
ببخشید !!!!؟؟؟ 4/6 ؟؟؟ کی همچین حرفی زد ؟؟

پیش بینی سختیه ولی شمم میگه بالای 9 نمیگیره

اقا راستی یادم رفت بپرسم این پیش بینی برا امتیازی که قراره گیم اسپات بده یا امتیازی که خودمون بهش میدیم؟

درود
دوستان لطف کنن ریز امتیازات بازی رو هم بنویسن . { چه اونی که خودشون میدن به بازی و یا امتیازی که پیش بینی میکنن GameSpot به بازی میده }
این نظر هم نظر بنده. { GS رو نمیدونم . ولی از من اگه بیشتر امتیاز نده کمتر هم نمیده . Lost Planet از هر نظر کامله}

GamePlay.....................9
Graphic....................10
Sound....................10
Vaule....................09
Tilt...................10

Total 9.6

من از روی Demo ها و عکس ها و Playable Demo که دیدم امتیاز 9.6 رو دادم. به قول حسام جان خیرات هم نکردم .حقش هست بی برو برگرد.

منبع؟؟
البته ما قبولت داریم ها !!
اخه تا حالا چیزی نشنیده بودم
ممنوم امین جون . البته من هم خودم از یه آدم معتبر شنیدم. راستی منبع میخوای چی کار . خودت میبینی که هرچی بازی جدیدا داره عرضه میشه به صورت فری عرضه میشه. برای مقابله با Sony هم MS صد در صد این کار رو میکنه .
پیروز باشی

به نظر من Gamespot نهایت امتیازی که به این بازی خواهد داد 9.4 ه . به این ترتیب :
GamePlay.......................9
Graphic......................9
Sound.....................10
Vaule.......................9
Tilt.....................10 البته من ارزو میکنم که بیشتر از 9.4 بگیره. (ولی خب Gamespot واقعا تو امتیازدهی خیلی سختگیره.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or