Lost Planet 3 | PC

lost-planet-3-leaked-capcom-outsource-to-spark-unlimited.jpg

Developer : Spark Unlimited
Publsiher : Capcom
Genre : Action
Release Date : TBA

کپکام تایید کرد سومین عنوان از سری Lost Planet ذر ذست ساخت است و این وظیفه ی بر عهده ی استودیوی Spark Unlimited که سابقه ی ساخت عناوین ضعیفی چون Legendary را در کارنامه دارد سپرده شده است ، هنوز تاریخ عرضه ی مشخصی برای بازی اعلام نشده است.

من خودم یکی از کسایی بودم که کاملا نسبت به این بازی ناامید شده بودم مخصوصا وقتی فهمیدم سازنده بازی Spark Unlimited هست!
ولی با یکی دو ساعت بازی نظرم کامل برگشت بازی واقعا خوبه! دیگه به خشکی دو شماره قبل نیست یه سینگل خیلی خوب داره با یک داستان درست حسابی که حوادث قبل از شماره یک کامل روایت میکنه! از نظر گرافیکی هم نمره خوبی میگره مثل هلو هم فریم میده. به نظرم من قطعا ارزش بازی کردن داره...

من خودم یکی از کسایی بودم که کاملا نسبت به این بازی ناامید شده بودم مخصوصا وقتی فهمیدم سازنده بازی Spark Unlimited هست!
ولی با یکی دو ساعت بازی نظرم کامل برگشت بازی واقعا خوبه! دیگه به خشکی دو شماره قبل نیست یه سینگل خیلی خوب داره با یک داستان درست حسابی که حوادث قبل از شماره یک کامل روایت میکنه! از نظر گرافیکی هم نمره خوبی میگره مثل هلو هم فریم میده. به نظرم من قطعا ارزش بازی کردن داره...

دقیقا تایید میشیه
بازی با وجود گرافیک خیلی خوب و نور پردازی عالی و محیط های شلوغ روی 1080p و بالاترین تنظیمات گرافیکی و AA تو شلوغترین درگیری ها فریمش از 59 کمتر نشده تو این 3 ساعتی که بازی کردم

خود بازی هم داستان خیلی خوبی داره و Gameplay و طراحی مراحلش خیلی خوبه
هر بار که مسیری رو میری یک چیز جدید به Rig اضافه میشه و جذابترش میکنه
اون Video message هایی که رد و بدل میشن هم عالین

موندم چرا اینقدر امتیاز هاش کم شده
به شخصه به من یکی بیشتر از SC:B چسبیده بازیش

من نمی دونم چه فازیه که بعضی ها فقط می خوان ساز مخالف بزنن متای بازی به سختی به 56 رسیده این برای بازی ای که نسخه ی ابتداییش متاش 79 هست از فاجعه هم بدتره گیم اسپات هم که 5 داده گفته هم بازی کسل کننده هست هم محیطش حالا کجای این بازی تعریف داره من نمی دونم

من نمی دونم چه فازیه که بعضی ها فقط می خوان ساز مخالف بزنن متای بازی به سختی به 56 رسیده این برای بازی ای که نسخه ی ابتداییش متاش 79 هست از فاجعه هم بدتره گیم اسپات هم که 5 داده گفته هم بازی کسل کننده هست هم محیطش حالا کجای این بازی تعریف داره من نمی دونم
کسی‌ دنبال نقد حرفه‌ای و فنی نباشه و برا سرگرمی بازی کنه خیلی‌ بازی خوبی‌ هست،مشکلات بازی به هیچ وجه طوری نیستن که مخاطب رو اذیت کنن، همیشه همینجوری کوبیدن یه بازی چون متاش پایین هست خوب نیست.

به نظرم تا الان فقط Gametrailers بازی رو منصفانه نقد کرده. تو نقد از داستان، شخصیت اول خوب و بخش مولتی پلیر تعریف کرده و امتیاز 7.7 داده.

زیاد به این امتیازها توجه نکن لذت بازی کردن از بین میره.
نسخه اول این بازی یکی از بهترین بازیهای عمرم بود ولی متاش زیر 80 شد.
هر کسی رو سلیقه و علاقه قضاوت میکنه.
غربیها استقبال نکردن از این سری دلیل نمیشه همه دیگه خوششون نیاد از این بازی .

1378282191451.jpg

حقیقتش 1 ساعت اول بازی که من فقط راه رفتم نه هیجانی نه نواوری نه باس فایت درست و حسابی تاپیکشم که داره خاک می خوره اما اگه دوستان باهاش حال کردن که به نظرشون احترام می ذاریم

حقیقتش 1 ساعت اول بازی که من فقط راه رفتم نه هیجانی نه نواوری نه باس فایت درست و حسابی تاپیکشم که داره خاک می خوره اما اگه دوستان باهاش حال کردن که به نظرشون احترام می ذاریم
من 4 ساعت بازی کردم فقط راه رفتم کسی بیشتر بازی کرده بگه اخرش بازی بعداز چندساعت شروع میشه

کلا همینید دیگه .....یکم فکر کنید بازی مثل استار ترک که چند وقت پیش اومد امتیازش با این یکیه.....اخه خنده دار نیست.....چرا عادت دارید هر چی غربیا میگن شما هم oOOOOOOOOOOOOK بدید
اونوریا مولتی براشون مهمتره ...................من که بازی کردم خیلی هم حال کردم نمیگم عالی بود ولی این قدر که خودکوشی میکنید که بگید بازی بده بد نبود در حد خوب بود ...............همون داستانش و گرافیک و گیم پلیش دیگه حداقل 8 می ارزه..................

با اینکه خیلی بعید میدونم به اندازه ی نسخه ی 1 باهاش حال کنم،ولی بازی رو میگیرم ببینم چطوریاس.از نظر من که نمرات همیشه تا حدودی منطقی هستن.حالا بازی چه شرقی باشه و چه غربی.در ضمن دوستان این بازی رو بهتره با dead space3 مقایسه نکنن.این بازی بر محوریت رباتای غول پیکر و موجودات عجیب(ولی نه ترسناک)ساخته شده.

اصلا سری Dead Space کوچکترین شباهتی به این بازی نداره. از بس که تو این سایتا قبل از انتشار بازی گفتن که بازی در مواردی از Dead Space 3 تقلید کرده.

انصافا بازی خوبیه اصلا به امتیازای بازی نگاه نکنید. سینگل خیلی خوب + داستان خوبی که داره باعث میشه ارزش بازی کردن داشته باشه
فریم دهی بازی عالیه و زیر 60 نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or