Lost Planet 3 | PC

lost-planet-3-leaked-capcom-outsource-to-spark-unlimited.jpg

Developer : Spark Unlimited
Publsiher : Capcom
Genre : Action
Release Date : TBA

کپکام تایید کرد سومین عنوان از سری Lost Planet ذر ذست ساخت است و این وظیفه ی بر عهده ی استودیوی Spark Unlimited که سابقه ی ساخت عناوین ضعیفی چون Legendary را در کارنامه دارد سپرده شده است ، هنوز تاریخ عرضه ی مشخصی برای بازی اعلام نشده است.

شاهکار Dead Space3 رو با هیچی مقایسه نکنید 5 دقیقه اول بازی Dead Space3 بیشتر از کل این بازی تنوع مرحله داره!!!!!

اصلا این دو بازی هم سبک نیستن که قابل مقایسه باشند یا نه؛ پس در این صورت بازی مستقل با بودجه اندک Gone Home که متای بالای 90 از 25 منتقد گرفته از همه بهتره!

با سلام
دوستان من تو مرحله مواد مذاب گیر کردم
ربات رو میشونه روی زمین ولی درصد ها کم نمیشن
یه مرحله عین همین بود توی یخ بود بدون مشکل رد شد ولی اینجا هر چی از ربات دفاع میکنم درصد کم نمیکنه
چیکارکنم
لطفاً راهنمایی کنید
بازی نسخه 18 گیگی هست
18 گیگ دانلود بعدش هم بازی باگ داره یعنی ؟؟؟

آقا من تو یکی از باس های بازی موندم!
باسش هم یه عقربه که باید حتما باید سوار ربات باهاش بجنگی!! اسم بازس هم دقیقا یادم نیس ولی cat داشت! حالا t-catیا l-cat یا همچین چیزی!!
اگه با فاصله باشی ازش با ظاهر شدن دکمه ی z باید این دکمه رو بزنی که دم این عقرب رو بگیره و اگه نزدیک باشی وقتی حمله کرد سریع باید دفاع کنی و بعد با کلیک چپ تو تله بندازیش تو این حالت باید با کلیک راست که دریل رو فعال میکنه به این موجود آسیب بزنی ولی من هر چی میکنم هیچ چیزیش نمیشه یعنی وقتی علامت قرمز شد این دریل اثر میکنه ولی خیلی کم نشانگر رو حالت قرمز می مونه و بعد یکی دو بار هم می میرم چی باید کنم؟!

آقا من تو یکی از باس های بازی موندم!
باسش هم یه عقربه که باید حتما باید سوار ربات باهاش بجنگی!! اسم بازس هم دقیقا یادم نیس ولی cat داشت! حالا t-catیا l-cat یا همچین چیزی!!
اگه با فاصله باشی ازش با ظاهر شدن دکمه ی z باید این دکمه رو بزنی که دم این عقرب رو بگیره و اگه نزدیک باشی وقتی حمله کرد سریع باید دفاع کنی و بعد با کلیک چپ تو تله بندازیش تو این حالت باید با کلیک راست که دریل رو فعال میکنه به این موجود آسیب بزنی ولی من هر چی میکنم هیچ چیزیش نمیشه یعنی وقتی علامت قرمز شد این دریل اثر میکنه ولی خیلی کم نشانگر رو حالت قرمز می مونه و بعد یکی دو بار هم می میرم چی باید کنم؟!

من با 360 بازیش کردم اما وقتی دمشو گرفتی باید دم رو ببری بالا تا اون جا نارنجیه پیدا باشه ! :دی

من چیکار کنم دوستان
دقیقاً یخورده بعد از همین مرحله ایی هست که دوستمون گفتند
یه ماموریت میده میگه ربات رو ببر منطقه مواد مذاب و اونجا بذار زمین رو حفر کنه تا کامل بشه
ولی وقتی شروع میکنه عدد 100 درصد که باید صفر بشه کم نمیشه
اسم مرحله هم میده
اینسرت سنسور (معنیش چی هست نمیدونم)

من چیکار کنم دوستان
دقیقاً یخورده بعد از همین مرحله ایی هست که دوستمون گفتند
یه ماموریت میده میگه ربات رو ببر منطقه مواد مذاب و اونجا بذار زمین رو حفر کنه تا کامل بشه
ولی وقتی شروع میکنه عدد 100 درصد که باید صفر بشه کم نمیشه
اسم مرحله هم میده
اینسرت سنسور (معنیش چی هست نمیدونم)

اونجا باید از ربات و دریل مواظبت کنی در مقابل اون موجودات ...
اون 100 درصد هم مقدار سلامتی دریل و ربات هستن.

آخرین ویرایش:
اونجا باید از ربات و دریل مواظبت کنی در مقابل اون موجودات ...
اون 100 درصد هم مقدار سلامتی دریل و ربات هستن.

شما درست میفرمائید دوست گرامی ولی وقتی ربات رو میزاره زمین اون عدد 100درصد هر چی دفاع میکنم کم نمیشه ازش تا ماموریت رو تموم کنه

شما درست میفرمائید دوست گرامی ولی وقتی ربات رو میزاره زمین اون عدد 100درصد هر چی دفاع میکنم کم نمیشه ازش تا ماموریت رو تموم کنه

خب همون بهتر که کم نشه ! :دی
اگر براتون ممکن هست یک عکس از بازی بگیرید تا مفصل براتون توضیح بدم.;)

احتمالا بازی شما مشکلی داره! چون باید اون درصده کم بشه و چون کم نمیشه پس بازی ای که نصب کردید ایراد داره و احتملا باید به دنبال پچ یا آپدیتی باشید که فک کنم بهتره مشکلتون رو تو بخش مشکلات بازی های pc تو همین فروم بازیسنتر مطرح کنید!

دوستان من رسیدم به یک مرحله که توی ربات هستم که بیرون هم نمیتونم بیام
محیط خیلی کوچیک هست و رعد و برق هم میزنه
کلی از این موجودات پرنده حمله میکنن و اینقدر میزنن تا میکشن خیلی زیادن
یک چیزی شبیه دیش خیلی بزرگ هم هست
به هر سمتی میرم هیچ چیزی نیست که Active کنم یا بگیرمش
یک عکس هم گذاشتم ببینید
23787574365595537484.jpg

بسی حال کردم با این بازی واقعا بازی خوبی ساختن .......افکتای گرافیکی بازی فوق العادست مثل رعد و برق و باد .تگرگ و انعکاس نور خورشید وآسمون و......
واقعا نمیدونم این امتیاز ضعیف برا چیه این بازی ............

بسی حال کردم با این بازی واقعا بازی خوبی ساختن .......افکتای گرافیکی بازی فوق العادست مثل رعد و برق و باد .تگرگ و انعکاس نور خورشید وآسمون و......
واقعا نمیدونم این امتیاز ضعیف برا چیه این بازی ............

دقیقا..نظر بنده هم همین هست...بازی فوق العاده روان با گرافیک بسیار خوب و چشم نواز..داستان هم اوکیه..جای تعجب داره بهش این امتیازای بیخود رو میدن...من که واقعا دارم لذت میبرم از بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or