Lost Planet 3 | PC

lost-planet-3-leaked-capcom-outsource-to-spark-unlimited.jpg

Developer : Spark Unlimited
Publsiher : Capcom
Genre : Action
Release Date : TBA

کپکام تایید کرد سومین عنوان از سری Lost Planet ذر ذست ساخت است و این وظیفه ی بر عهده ی استودیوی Spark Unlimited که سابقه ی ساخت عناوین ضعیفی چون Legendary را در کارنامه دارد سپرده شده است ، هنوز تاریخ عرضه ی مشخصی برای بازی اعلام نشده است.

اونقدر بازی تو 2 هفته گذشته اومده که هیچ خلاءی احساس نکنیم. اگر این بازی 1 ماه پیش اومده بود حتماََ همه از بی بازی ای بازیش میکردن:d

اصلا به امتیاز های متای بازی توجه نکنید. این سری ازنسخه اول به باس های بسیار بزرگ و جذاب معروف بوده و اگه از نسخه اول یا دوم خوشت اومده از این هم شدیدا خوشت میاد. خیلی از بازی های بی ارزش با بودجه پایین هم در این سبک همین امتیاز رو میگیرن مثل بازی Deep Reloaded ولی این بازی یکی از پرخرج ترین بازی های کپکام هست و مطمئنا اگه سرگرم کننده و فروش خوبی نداشت هیچ وقت تا 3 شماره بالا نمیومد.

بین dead space 2 و این بازی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟من نسخه سه dead space رو بازی کردم قبلا خوشم اومد سبک این بازی چطوریه؟

تو کلوپ بازی قرار داده شده:
http://forum.bazicenter.com/groups/527-discussion1967/page11/

کلوب واسه ما باز نمیشه

این ارور رو میده

آدرس مورد نظر وجود ندارد. ممکن است آدرس را اشتباه تایپ کرده باشید و یا این آدرس توسط مدیر سایت پاک شده باشد!
چنانچه فکر می کنید که آدرس درستی را وارد نموده اید، لطفاً با مدیر سایت تماس بگیرید.

کلوب واسه ما باز نمیشه

این ارور رو میده

آدرس مورد نظر وجود ندارد. ممکن است آدرس را اشتباه تایپ کرده باشید و یا این آدرس توسط مدیر سایت پاک شده باشد!
چنانچه فکر می کنید که آدرس درستی را وارد نموده اید، لطفاً با مدیر سایت تماس بگیرید.
باید عضو بشی...

خاکی میخوره این تاپیک:d
یعنی دانلود نکنیم ؟ خوب نیست ؟
من بازیش کردم اصلا هیچ هیجانی نداره کلا یه بازی کاملا خنثی هست بد نیست بدونید سازننده ی بازی spark unlimited هست یعنی سازنده ی شاهکارهایی همچون: Turning Point: Fall of Liberty – (PC, PlayStation 3, Xbox 360) (2008)
Legendary (previously Legendary: The Box) – (PC, PlayStation 3, Xbox 360) (2008)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or