Lost Planet 2, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم شماره یک رو دوست داشتم ولی این شماره همه چی رو تکرار کرده و دیگه حاله آدم رو بهم میزنه! بیشتر لذت بازی محیط های برفی و فوق العاده سردش(!) بود . مثل اینکه سازنده های کپکام خودشونم نفهمیدن واقعا عامل موفقیت(البته نسبیشون،در برابر عنوان های قدیمی شماره یک موفقیت چندان بزرگی نداشت) شماره اول چی بوده!

آره پسر. من شماره اولو اوريج گرفتم و خداييم خيلي باهاش حال كردم. راضيم بودم. گفتم بعد از اين مدت شماره دو رو بزنيم خاطرات و تازه كنيم :biggrin1: ولي انگار ...

كسي تو اين بازي مشكل save كردن داره :؟

کلا این بازی چیزی به نام Save نداره تا بخواد مشکل دار باشه یا نباشه
306.gif

بعد از پایان هر اپیزود واسه خودش Save میشه
jawsmiley.gif

لودشم که کلا یه چیز عجیبی هست واسه خودش
2lxwef8.gif

آدم باید بشینه کاغذ خودکار بیاره منوی بازی رو ، رو کاغذ بکشه بعد بشینه حلش کنه تا بفهمه چی به چیه
swear1.gif

کلا این بازی چیزی به نام Save نداره تا بخواد مشکل دار باشه یا نباشه
306.gif

بعد از پایان هر اپیزود واسه خودش Save میشه
jawsmiley.gif

لودشم که کلا یه چیز عجیبی هست واسه خودش
2lxwef8.gif

آدم باید بشینه کاغذ خودکار بیاره منوی بازی رو ، رو کاغذ بکشه بعد بشینه حلش کنه تا بفهمه چی به چیه
swear1.gif
البته شماره یکش هم این مدلی بود که من یکی 2 بار به مشکل خوردم ! کلا نمیدونم چرا کپکام اینجوری کرد ... شماره یکش خیلی خوب بود ولی این ظاهرا ارزش خرید رو هم نداره !

من که کلا برای capcom متاسفم ! این شرکت واقعا گند زده ! چقدر ناراحتم به خاطر خرید این بازی !!! به غیر از اویل این شرکت هیچی برای گفتن نداره ! گیم اسپوت هم که قربونش برم 5.5 بهش داد ! کلا این سایت خیلی حقه ! راستی از دوستان کسی آدرس بدون قیلتر گیم اسپوت رو داره ؟؟ با نرم افزار آنتی قیلتر خیلی کن باز میشه !!!

من که کلا برای capcom متاسفم ! این شرکت واقعا گند زده ! چقدر ناراحتم به خاطر خرید این بازی !!! به غیر از اویل این شرکت هیچی برای گفتن نداره ! گیم اسپوت هم که قربونش برم 5.5 بهش داد ! کلا این سایت خیلی حقه ! راستی از دوستان کسی آدرس بدون قیلتر گیم اسپوت رو داره ؟؟ با نرم افزار آنتی قیلتر خیلی کن باز میشه !!!

با این IP ادرس وارد شو!

http://216.239.113.172/xbox360/index.html?navclk=xbox360&tag=nav-top;xbox360

ُسلام دوستان
بازیه منم رسید دستم با نفرت فراوان گذاشتم تویه دستگاه(به خاطره الطافی که به این بازی داشتین)
نمیدونم یه جورایی خوشم امد اما یه مشکلی باهاش داشتم اینم اینه که نمیدونم چه طور سیو کنم دو اپیزود رفتم جلو امدم بیرون بعد دوباره بازی گذاشتم از اول امد کسی میدونه چه طوری بازی سیو کنم؟

ُسلام دوستان
بازیه منم رسید دستم با نفرت فراوان گذاشتم تویه دستگاه(به خاطره الطافی که به این بازی داشتین)
نمیدونم یه جورایی خوشم امد اما یه مشکلی باهاش داشتم اینم اینه که نمیدونم چه طور سیو کنم دو اپیزود رفتم جلو امدم بیرون بعد دوباره بازی گذاشتم از اول امد کسی میدونه چه طوری بازی سیو کنم؟

هر اپیزود که جلو بری برا خودش سیو میشه دادا
فقط واسه Load باید بری تو منو ، اونجا که میخوای وارد بازی بشی ، چپتر و اپیزود رو تغییر بدی
جلو عقب کنی به همین جایی که هستی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or