Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از وقتی این بازی رو تموم کردم دیگه اصلا حسو حوصله هیچ بازی دیگه رو ندارم
جواد و بقیه ای که بازی رو تموم کردن این حسو ندارن ؟ ;)

اين بازي ديسك ها رو به ترتيب ميخواد يا بعد از ديسك اول ميگه ديسك 3 يا 4 رو بذارين؟ ميخوام ببينم ميشه ديسك اول رو بخرم و اگه خوشم اومد بقيه اش رو ابتياع كنم يا نع.

کسی هستس که DLC که امروز اومد رو Market Place دانلود کرده باشه ؟
من دانلود کردم 89.5 MB بود 2 ساعت Xbox360 روشن بود ولی هنوز بازی نکردم که ببینم چجوریاست
هر وقت بازی کردم تغییراتی که درش ایجاد شده رو میگم
پ.ن : فکر کنم تنها کسی باشم که تو ایران این DLC رو دانلود کردم ;)

میگم بچه ها این بازی سبکش مثل فاینال هست ؟
اگر آره من فاینال آخریش را بازی کردم نمیدونم دلیل اون همه تعریف چی بود چون گیم پلی بازی خیلی کند هست باید صبر کنی اون خط پر شه آدم اعصابش خرد میشه میخواستم بعد اینگلیسی به شدت درش بالاست البته من دو سه سال پیش اون فاینال را بازی کردم شماره 12 بود الان اینگلیسیم بهتر شده میخواستم حالا بدونم با این تفاسیر برم بازی را بخرم یا نه چون من کلا بازی هایی که زیاد تعریف میکنن میخرم ببینم چی هست البته اصلا با فاینال اون موقع نتونستم رابطه برقرار کنم چون اصلا معلوم نبود چی به چی هست

میگم بچه ها این بازی سبکش مثل فاینال هست ؟
اگر آره من فاینال آخریش را بازی کردم نمیدونم دلیل اون همه تعریف چی بود چون گیم پلی بازی خیلی کند هست باید صبر کنی اون خط پر شه آدم اعصابش خرد میشه میخواستم بعد اینگلیسی به شدت درش بالاست البته من دو سه سال پیش اون فاینال را بازی کردم شماره 12 بود الان اینگلیسیم بهتر شده میخواستم حالا بدونم با این تفاسیر برم بازی را بخرم یا نه چون من کلا بازی هایی که زیاد تعریف میکنن میخرم ببینم چی هست البته اصلا با فاینال اون موقع نتونستم رابطه برقرار کنم چون اصلا معلوم نبود چی به چی هست
نه عزیز سبک این دو تا با هم فرق می کنه این بازی سبکش RPG Turn Base هست
سری های قبل FF همه با این سبک بودن اما نسخه 12 فرق می کنه با همش

جنگ هاي اين بازي به صورت Random Encounter هست؟ يعني مثله Final Fantasy هاي قبل از 12؟ يا مثله Final Fantasy XII هست و دشمنات رو قبل از مبارزه ميبيني و اننتخاب ميكني با كدوم بجنگي.

آهان پس گیم پلی سریع و کلا کتک کاری توپ داره چون اصلا توی این فاینال آخری اعصابم خرد شده بود باید همین طور دور جونوره میچرخیدیم تا یک ضربه بزنه آخر هم میزد توی زمین

آهان پس گیم پلی سریع و کلا کتک کاری توپ داره
بهیچ عنوان اینطور نیست. از حرفهای علی هم اینجور چیزی بر نمیومد. بزارید بیشتر توضیح بدم:
پایه گیم پلی تمام JRPG ها روش نوبتی یا همون TB هست با این تفاوت که گاهی برخی بازیها در این گیم پلی نواوریهایی میکنن اما پایه واساس همونه. بطور مثال FF12 که در موردش صحبت کردید در گیم پلی رایج این سبک تغییرات زیادی ایجاد کرده بود. حقیقت هم اینه که FF12 ابتدا به ساکن برای آشنایی با این سبک گزینه مناسبی نیست و کسی که اونرو بازی میکنه باید یه پیش زمینه جزیی در مورد این نوع بازی داشته باشه.

در مورد LO هم گیم پلی بازی به سبک TB های کلاسیکه. در این بازی هم از گیم پلی سریع خبری نیست. زمانیکه وارد مبارزه میشید ابتدا یک حرکت ( ارز قبیل حمله فیزیکی ، جادو ، استفاده از آیتم و ...) انتخاب میکنید و بعد از اون طبق یک نوبت مشخص هر کدوم از طرفین مبارزه حرکت خودشون رو انجام میدن و بعد از اون این روند مجددا تکرار میشه.

چیزی که باعث جذابیت این نوع گیم پلی میشه عبارته از : نیاز به استراتژِی در مبارزه ، سیستم مبتنی بر ارتقا توانایی ها ، تنوع بالای انتخابها و ...
البته خصوصیت برجسته این سبک گیم پلی اون نیست و بازیهای این سبک بیشتر بخاطر داستان غنی که دارن معروفن.
جنگ هاي اين بازي به صورت Random Encounter هست؟ يعني مثله Final Fantasy هاي قبل از 12؟ يا مثله Final Fantasy XII هست و دشمنات رو قبل از مبارزه ميبيني و اننتخاب ميكني با كدوم بجنگي.
بله مبارزات در این بصورت تصادفی هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or