کی من ؟ اشتباه گرفتی جواد من بازی به مزخرفیه Dark Sector ندیده بودم که دیدمراستش من که چنین حسی ندارم. در حال حاظر هم با dark sector سرگرمم (میدونم خیلی دوستش داری![]()
نه عزیز سبک این دو تا با هم فرق می کنه این بازی سبکش RPG Turn Base هستمیگم بچه ها این بازی سبکش مثل فاینال هست ؟
اگر آره من فاینال آخریش را بازی کردم نمیدونم دلیل اون همه تعریف چی بود چون گیم پلی بازی خیلی کند هست باید صبر کنی اون خط پر شه آدم اعصابش خرد میشه میخواستم بعد اینگلیسی به شدت درش بالاست البته من دو سه سال پیش اون فاینال را بازی کردم شماره 12 بود الان اینگلیسیم بهتر شده میخواستم حالا بدونم با این تفاسیر برم بازی را بخرم یا نه چون من کلا بازی هایی که زیاد تعریف میکنن میخرم ببینم چی هست البته اصلا با فاینال اون موقع نتونستم رابطه برقرار کنم چون اصلا معلوم نبود چی به چی هست
بهیچ عنوان اینطور نیست. از حرفهای علی هم اینجور چیزی بر نمیومد. بزارید بیشتر توضیح بدم:آهان پس گیم پلی سریع و کلا کتک کاری توپ داره
بله مبارزات در این بصورت تصادفی هستن.جنگ هاي اين بازي به صورت Random Encounter هست؟ يعني مثله Final Fantasy هاي قبل از 12؟ يا مثله Final Fantasy XII هست و دشمنات رو قبل از مبارزه ميبيني و اننتخاب ميكني با كدوم بجنگي.