احتمالا همون temple of eliegment یا تو همون مایه ها رو نمیگی؟ این همونه که گفتم باید حداقل لول 65 باشی. البته اگه 4 اسکیل absorb و همینطور اسکیل های status رو یاد گرفته باشی کارت راحتتر میشه. این معبد یه treasure داره و یه باس (10 گیم اسکور).فقط یه جزیره دیگه مونده که خیلی سخته و تو هر مبارزه هر کودومشون 7 هزار تا HP دارن حتی بعضی هاشون 20 هزار تا خیلی سخته با اینکه لولم رو به 60 رسوندم باز هم نتوستم کاری کنم و همش Flee می کردم
اگه رو نقشه نگاه کنی در غربی ترین نقطه یه منطقه هست که دورش یه خط سفید کشیده شده. از دور هم میتونی grand staff رو توش ببینی.می خواستم بدونم که برای اتمام بازی کودوم شهر رو باید برم ؟
من هم grondus رو هنوز نگرفتم.اون یکی هم یادم نیست چجور میداد ولی یه جایی تو بازی هست که میتونی چیز هایی که از دست دادی رو اونجا بگیری که اگه اشتباه نکنم اسمش auction house بود و اگه بازهم اشتباه نکنم همونجاییه که توش آیتم ها رو به مزایده میزاشتن. (یکم زیاده روی کنی ورشکست میشی :biggrin1در ضمن این Groundus و Aqaurus کجا هست ؟ من ندارمشون و چند تا دیگه از White Magic Level 8 اگه میشه در این ضمینه هم کمک کنید
آره خوده نامردشهاحتمالا همون temple of eliegment یا تو همون مایه ها رو نمیگی؟ این همونه که گفتم باید حداقل لول 65 باشی. البته اگه 4 اسکیل absorb و همینطور اسکیل های status رو یاد گرفته باشی کارت راحتتر میشه. این معبد یه treasure داره و یه باس (10 گیم اسکور).
اتفاقا قبل اینکه بگی خودم اونجا رفتم اما خبری نشداگه رو نقشه نگاه کنی در غربی ترین نقطه یه منطقه هست که دورش یه خط سفید کشیده شده. از دور هم میتونی grand staff رو توش ببینی.

این Action House کجاست ؟ من آیتم تا حالا به مزاییده نزاشتممن هم grondus رو هنوز نگرفتم.اون یکی هم یادم نیست چجور میداد ولی یه جایی تو بازی هست که میتونی چیز هایی که از دست دادی رو اونجا بگیری که اگه اشتباه نکنم اسمش auction house بود و اگه بازهم اشتباه نکنم همونجاییه که توش آیتم ها رو به مزایده میزاشتن. (یکم زیاده روی کنی ورشکست میشی :biggrin1![]()
کنسول من گناه نداره من گناه دارم که تو گرداب این کنسول گیر کردم :laughing:ضمنا از فکر اون باس که باید لول 99 باشی بیا بیرون. اون کنسولت گناه داره.
یعنی چی خبری نشد؟:confused: برای اولین بار که به اونجا نزدیک میشی یه cutscene داره. بعدش میتونی نزدیک اونجا بشی و وقتی خیلی نزدیک شدی ازت میپرسه که میخوای تو grandstaff پیاده بشی؟اتفاقا قبل اینکه بگی خودم اونجا رفتم اما خبری نشد
البته شما آیتم به مزایده نمیزاری، دیگران میزارن. اما در مورد محلش باید بگم تو saman قبل از بندرگاه هستشاین Action House کجاست ؟ من آیتم تا حالا به مزاییده نزاشتم
خوب من این یکی رو هم نگرفتم و صد البته در طول بازی هم هیچ احتیاجی بهش نداشتم.:biggrin1: راستی aquaurus رو میتونی آخرای بازی تو Grandstaff بگیریراستی حداقل بگو این Zephrus کجاست اونو من خیلی لازم دارم حتما بهم بگو مرسی
ولی من Grounsud رو تو Grand Staff گرفتم اما Aqarus رو نه !!خوب من این یکی رو هم نگرفتم و صد البته در طول بازی هم هیچ احتیاجی بهش نداشتم.:biggrin1: راستی aquaurus رو میتونی آخرای بازی تو Grandstaff بگیری
آره خوب کارگردان بازی یه نفر دیگستدقت کردین آخر بازی تو ایم عوامل تولید مینویسه: Lyric: Hironobu Sakaguchi :cheesygriعلی راست میگه. آخه چرا؟ امیدوارم تو دنیای خودشون seth یه حال حسابی از این gangora بگیره
دقت نکردی ها!!! کارگردان که خود ساکاگوچیه. این که من نوشتم یعنی اینکه بعضی شعرهای بازی رو هم خودش گفته.آره خوب کارگردان بازی یه نفر دیگست
مطمئنی؟ آخه تا جایی که من میدونم اون داستانها فقط برای همین بازی نوشته شده بود.اگه دقت کرده باشین داستان بازی هم از کتابی به اسم " 1000 سال نمی دونم چی چی " بود
اما در مورد fell plus............. خوب باید یه کاره ای باشه دیگه:biggrin1:استی این Feel Plus چیکارست ؟
آره کارگردان رو خودم دیدم اسم یه نفر دیگه رو نوشت من با چشای خودم دیدمدقت نکردی ها!!! کارگردان که خود ساکاگوچیه. این که من نوشتم یعنی اینکه بعضی شعرهای بازی رو هم خودش گفته.
مطمئنی؟ آخه تا جایی که من میدونم اون داستانها فقط برای همین بازی نوشته شده بود.
اما در مورد fell plus............. خوب باید یه کاره ای باشه دیگه:biggrin1: