Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من الان سوار کشتی Boa بودم که یهو رفتم تو یه شهری و Save کردم الان که می خواستم
بیام دوباره تو کشتی یه راست میره تو World Map من نمیره تو کشتی حالا چه خاکی بر سرم بریزم ؟ ;)

آقا من شدیدا گیر کردم تو بازی
من الان تو DVD 4 اونجایی که سوار کشتی White Boa شدم
بعد 5 تا جزیره چشمک میزنه همه رو رفتم و Boss هاشو کشتم
فقط یه جزیره دیگه مونده که خیلی سخته و تو هر مبارزه هر کودومشون 7 هزار تا HP دارن حتی بعضی هاشون 20 هزار تا خیلی سخته با اینکه لولم رو به 60 رسوندم باز هم نتوستم کاری کنم و همش Flee می کردم
می خواستم بدونم که برای اتمام بازی کودوم شهر رو باید برم ؟
در ضمن این Groundus و Aqaurus کجا هست ؟ من ندارمشون و چند تا دیگه از White Magic Level 8 اگه میشه در این ضمینه هم کمک کنید

سلام :
فقط یه جزیره دیگه مونده که خیلی سخته و تو هر مبارزه هر کودومشون 7 هزار تا HP دارن حتی بعضی هاشون 20 هزار تا خیلی سخته با اینکه لولم رو به 60 رسوندم باز هم نتوستم کاری کنم و همش Flee می کردم
احتمالا همون temple of eliegment یا تو همون مایه ها رو نمیگی؟ این همونه که گفتم باید حداقل لول 65 باشی. البته اگه 4 اسکیل absorb و همینطور اسکیل های status رو یاد گرفته باشی کارت راحتتر میشه. این معبد یه treasure داره و یه باس (10 گیم اسکور).
می خواستم بدونم که برای اتمام بازی کودوم شهر رو باید برم ؟
اگه رو نقشه نگاه کنی در غربی ترین نقطه یه منطقه هست که دورش یه خط سفید کشیده شده. از دور هم میتونی grand staff رو توش ببینی.
در ضمن این Groundus و Aqaurus کجا هست ؟ من ندارمشون و چند تا دیگه از White Magic Level 8 اگه میشه در این ضمینه هم کمک کنید
من هم grondus رو هنوز نگرفتم.اون یکی هم یادم نیست چجور میداد ولی یه جایی تو بازی هست که میتونی چیز هایی که از دست دادی رو اونجا بگیری که اگه اشتباه نکنم اسمش auction house بود و اگه بازهم اشتباه نکنم همونجاییه که توش آیتم ها رو به مزایده میزاشتن. (یکم زیاده روی کنی ورشکست میشی :biggrin1:)

ضمنا از فکر اون باس که باید لول 99 باشی بیا بیرون. اون کنسولت گناه داره.

احتمالا همون temple of eliegment یا تو همون مایه ها رو نمیگی؟ این همونه که گفتم باید حداقل لول 65 باشی. البته اگه 4 اسکیل absorb و همینطور اسکیل های status رو یاد گرفته باشی کارت راحتتر میشه. این معبد یه treasure داره و یه باس (10 گیم اسکور).
آره خوده نامردشه
من الان 60 تا بیشتر لول آپ نکردم اونا رو هم می Learn یم :laughing:
خیلی راش سخته من که حال ندارم برم
اگه رو نقشه نگاه کنی در غربی ترین نقطه یه منطقه هست که دورش یه خط سفید کشیده شده. از دور هم میتونی grand staff رو توش ببینی.
اتفاقا قبل اینکه بگی خودم اونجا رفتم اما خبری نشد ;)
من هم grondus رو هنوز نگرفتم.اون یکی هم یادم نیست چجور میداد ولی یه جایی تو بازی هست که میتونی چیز هایی که از دست دادی رو اونجا بگیری که اگه اشتباه نکنم اسمش auction house بود و اگه بازهم اشتباه نکنم همونجاییه که توش آیتم ها رو به مزایده میزاشتن. (یکم زیاده روی کنی ورشکست میشی :biggrin1:)
این Action House کجاست ؟ من آیتم تا حالا به مزاییده نزاشتم
ضمنا از فکر اون باس که باید لول 99 باشی بیا بیرون. اون کنسولت گناه داره.
کنسول من گناه نداره من گناه دارم که تو گرداب این کنسول گیر کردم :laughing:
------------------
راستی حداقل بگو این Zephrus کجاست اونو من خیلی لازم دارم حتما بهم بگو مرسی

اتفاقا قبل اینکه بگی خودم اونجا رفتم اما خبری نشد
یعنی چی خبری نشد؟:confused: برای اولین بار که به اونجا نزدیک میشی یه cutscene داره. بعدش میتونی نزدیک اونجا بشی و وقتی خیلی نزدیک شدی ازت میپرسه که میخوای تو grandstaff پیاده بشی؟
این Action House کجاست ؟ من آیتم تا حالا به مزاییده نزاشتم
البته شما آیتم به مزایده نمیزاری، دیگران میزارن. اما در مورد محلش باید بگم تو saman قبل از بندرگاه هستش
راستی حداقل بگو این Zephrus کجاست اونو من خیلی لازم دارم حتما بهم بگو مرسی
خوب من این یکی رو هم نگرفتم و صد البته در طول بازی هم هیچ احتیاجی بهش نداشتم.:biggrin1: راستی aquaurus رو میتونی آخرای بازی تو Grandstaff بگیری

خوب من این یکی رو هم نگرفتم و صد البته در طول بازی هم هیچ احتیاجی بهش نداشتم.:biggrin1: راستی aquaurus رو میتونی آخرای بازی تو Grandstaff بگیری
ولی من Grounsud رو تو Grand Staff گرفتم اما Aqarus رو نه !!
--------
یه چیز دیگه ممن الان تو Grand Staff هستم خوب اونجایی که باید با دو تا General مبارزه کنی تو یه محوطه ای که باید با بار اول هر رو بکشی اونجایی که قبل از ورود به اونجا باید Formation رو تغییر بدی و بیشتر از 2 نفر هم نمیشه انتخاب کرد رو می گم می خواستم از اونایی که بازی رو تموم کردن با چه Formation اونا رو شکست دادن و اینکه هر کودومشون که انتخاب شدن چند Level داشتن اگه کمک کنید ممنون میشم و باعث میشه من زودتر این بازی رو تموم کنم ممنون :biggrin1:
در ضمن Level های Jansen , Kaim , Seth , Sed , Cooke هر کدوم 63 هست ولی
بقیه بالایه 40 تا 47 هستن

آخرین ویرایش:
اون دوتا رو لازم نیست تو همون turn اول بکشی بلکه باید همزمان بکشی. مثلا اگه دو نفر اول یکی رو کشتن بلافاصله باید تو turn بعد دوتای دیگه هم اون دومی رو بکشن. برای ترکیب هم باید ترکیبی انتخاب کنی که مجموعه قدرتهاشون یک اندازه باشه. بطور مثال من kaimو sarah رو توی یه گروه گزاشتم و ming و seth رو تو گروه دوم.
ضمنا لازم نیست اینقدر این لولها بالا باشه . من با 2 لول 55 و بقیه لول 42-48 والبته به لطف اون اسکیل ها که گفتم مثل آب خوردن قسمت آخر رو تموم کردم.

آخرین ویرایش:
وای خدا مرگم بده چه نوبوغیه این ساکاگوچی چی ساخته همه رو دیوونه کردده
من که نمی دونم خودم دارم چی می گم واقعا شاهکار به تمام عیار اصلا این بازی باور نکردنی
من الان مودنم چی بگم چقدر تو دمو های آخر بازی نشستم گریه کردم
اولین بازی تو عمرم بود که با خوبی و خوشی همه چیز رو تموم نکرد آفرین واقعا عالیه
من تو صحنه های آخر بازی طاقتم تمام شد و کمی گریم گرفت
خدا میدونه عنوان بعدی ساکاگوچی به اسم " Cry On " چیه که می خواد از اول تا آخر بازی همه رو به گریه بندازه
فردا دو تا آهنگ از این بازی براتون میزارم که اونایی که بازی کردن بزنن زیره گریه

آخرین ویرایش:
اینم آهنگ هایی که قولشو داده بودم پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید واقعا عالیه :
Theme Of Seth پیشنهاد می کنم حتما اینو دانلود کنید ( حیف Seth )
Eclipse Of Time (Vocal Version) اینم خوبه فکر کنم همونی که تو تیتراژ آخر بازی می خونه هست !
Main Theme اینم خیلی قشنگه
Battle with the Demons آهنگی که وقتی با باس ها مبارزه می کنی نواخته میشه

علی راست میگه. آخه چرا؟ امیدوارم تو دنیای خودشون seth یه حال حسابی از این gangora بگیره
دقت کردین آخر بازی تو ایم عوامل تولید مینویسه: Lyric: Hironobu Sakaguchi :cheesygri

علی راست میگه. آخه چرا؟ امیدوارم تو دنیای خودشون seth یه حال حسابی از این gangora بگیره
دقت کردین آخر بازی تو ایم عوامل تولید مینویسه: Lyric: Hironobu Sakaguchi :cheesygri
آره خوب کارگردان بازی یه نفر دیگست
راستی این Feel Plus چیکارست ؟
راستی چی چرا ؟ :biggrin1:
اگه دقت کرده باشین داستان بازی هم از کتابی به اسم " 1000 سال نمی دونم چی چی " بود :biggrin1:

آره خوب کارگردان بازی یه نفر دیگست
دقت نکردی ها!!! کارگردان که خود ساکاگوچیه. این که من نوشتم یعنی اینکه بعضی شعرهای بازی رو هم خودش گفته.
اگه دقت کرده باشین داستان بازی هم از کتابی به اسم " 1000 سال نمی دونم چی چی " بود
مطمئنی؟ آخه تا جایی که من میدونم اون داستانها فقط برای همین بازی نوشته شده بود.
استی این Feel Plus چیکارست ؟
اما در مورد fell plus............. خوب باید یه کاره ای باشه دیگه:biggrin1:

دقت نکردی ها!!! کارگردان که خود ساکاگوچیه. این که من نوشتم یعنی اینکه بعضی شعرهای بازی رو هم خودش گفته.

مطمئنی؟ آخه تا جایی که من میدونم اون داستانها فقط برای همین بازی نوشته شده بود.

اما در مورد fell plus............. خوب باید یه کاره ای باشه دیگه:biggrin1:
آره کارگردان رو خودم دیدم اسم یه نفر دیگه رو نوشت من با چشای خودم دیدم
اینم منبع :
این لینک تیتراژ آخر بازی برو ببین : http://www.youtube.com/watch?v=K8zdG3dSGxU
Director : Daisuke Fukugewa
ولی فکر کنم داستانش رو اشتباه گفتم با یه چیز دیگه اشتباهی گرفتم :biggrin1:
البته تو این لینک اسم دو نفر رو تو کارگردان بازی نوشته : http://www.imdb.com/title/tt0860917/
Hironobu Sakaguchi , Roy Sato

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or