Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اصلا نمی خواستم این پستو بزنم چون قبل اینکه بزنم من از اونجا خیلی بیشتر رفتم حتی General رو هم شکست دادم الان که اومدم تعجب کردم که این پست زده شده چون من چیزی نزدم !!!!!!!!!!!!
--------------------------
از وقتی Cooke و Mack اضافه شدن بازی آسون شده !

آخرین ویرایش:
آقا من الان اونجاییم که Mack تبدیل به Boss میشه
بعد Cooke رو نجات میدم اما بعد که این Mack میاد پایین نمیدونم چیکارش کنم !
یکی راهنمایی کنه !
من Sleep هم کردمش اما Miss شد !

برو چند پست بالا تر آقاي 007 قشنگ توضيح داده فقط اگه MISS شد بايد هي سعي كني تا بشه و به زودي ميري DVD 2
مباركه

برو چند پست بالا تر آقاي 007 قشنگ توضيح داده فقط اگه MISS شد بايد هي سعي كني تا بشه و به زودي ميري DVD 2
مباركه
فکر کنم تنها هدفت از این پست بالا بردن تغداد پست هات باشه
چرا دقت نمی کنی وقتی می خوای یه پست بزنی ؟ :mad:
من اصلا نمی خواستم این پستو بزنم چون قبل اینکه بزنم من از اونجا خیلی بیشتر رفتم حتی General رو هم شکست دادم الان که اومدم تعجب کردم که این پست زده شده چون من چیزی نزدم !!!!!!!!!!!!
--------------------------
از وقتی Cooke و Mack اضافه شدن بازی آسون شده !

فکر کنم تنها هدفت از این پست بالا بردن تغداد پست هات باشه
چرا دقت نمی کنی وقتی می خوای یه پست بزنی ؟ :mad:

باشه تو خوبي
شما فعلا به بازي كه ما پارسال تمومش كردييم ادامه بده مشگل داشتي حتما مطرح كن
تا كمك كنيم شما دوست عزيز رو منم يكم تو پست زدن ركورد بزنم
آفرين آقا پسر گل :love:

من اواسط دی وی دی 4 هستم ولی یه 10 روزی بازی نکردم چون درگیر وگاس و کاندمند 2 بودم به محض اینکه این دوتا تموم شن ادامش رو میرم;)

بالاخره امروز تمومش کردم
بازی فوق العاده بود ، ولی خیلی سخت بود ، فقط یادتون باشه تا میتونین Level UP کنین که آخرش خیلی لازمه .

موفق باشید

اقایون میخواستم بدونم ارزش داره 20 تومن خرج این بازی کنم با توجه به اینکه یکی از بچه ها میگفت باید زبانت خوبه من هم که زبانم :cheesygri . حالا میخواستم بدونم ارزش داره؟
خیلی ممنون

منم تمومش کردم خیلی با حال بود level 77 بود kaim بیشتر side quest ها رو هم انجام دادم

فقط مشکلش اینه که وقتی بازی میکنی دیگه یادت میره که واقعا kaim نیستی و فقط داری باش بازی میکنی.

ای بابا این بازی تو DVD 3 شدیدا سخت میشه
اصلا آدم تو DVD 1 , 2 برای از بین بردن Boss زیاد به Level Up احتیاج نداره اما الان شدیدا لازمه
من که دوباره می خوام از نو شروع کنم :biggrin1:

منم پریروز این بازی رو تموم کردم واقعا بازی جالبی بود کلا روی 360 عنوان بزرگ و بهترین در این سبک بر روی 360 بوده تا بحال.
واقعا ارزش 40 ساعت وقت گذاشتن و پول 4 تا دی وی دی دادن رو داشت.امیدوارم همیشه mistwalker بازیهاش انقدر پیشروفت داشته باشه.راستی من با LEVEL 56 تموم کردم;)

من دیسک 4 هستم ولی انقدر side quest زیاد داره که فکر کنم باید حدالقل 80 یا 90 ساعت بازی کنم واسه گرفتن همش . کسی اینجا the immortal one رو شکست داده ؟ قوی ترین باس بازیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or