Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم پریروز این بازی رو تموم کردم واقعا بازی جالبی بود کلا روی 360 عنوان بزرگ و بهترین در این سبک بر روی 360 بوده تا بحال.
واقعا ارزش 40 ساعت وقت گذاشتن و پول 4 تا دی وی دی دادن رو داشت.امیدوارم همیشه mistwalker بازیهاش انقدر پیشروفت داشته باشه.راستی من با LEVEL 56 تموم کردم;)
56 میشه گفت عادلانست من واسه Blue Dragon 62 لول بودم
واسه Lost Odyssey 60 میشه گفت خوبه
بد بختانه من که دارم از اول می رم :biggrin1:
ویرایش :
آقا نمیشه تو این بازی تعداد Skill Slot ها رو زیاد کرد ؟ ( مثل Blue Dragon )

آخرین ویرایش:
یک مقدار در مورد این بازی بیشتر توضیح میدید ؟ نوبتی هست ؟
کلا اکشن بازی چجوریه ؟
خوب این بازی یه JRPG هست و سبک مبارزاتش همونطور که گفتید نوبتی هست.
آقا نمیشه تو این بازی تعداد Skill Slot ها رو زیاد کرد ؟ ( مثل Blue Dragon )
چرا میشه. باید از آیتم slot seed استفاده کنی. اگه این آیتم رو گرفته باشی میتونی بری تو لیست آیتم ها از اونجا میتونی پیداش کنی.
پ ن: بابت اون آهنگ متشکر

غیر از slot seed چند تا accesory هست که slot+3 slot+5 slot+10 هستش . کل slot seed های بازی 48 تاس یه یحا میشه کلک زد دوبار یکیشو گرفت میشه 49 تا . من در حال رسوندن لولم به 99 ام . یه چند روزی طول میکشه .blue dragon level 99 که واقعا عذاب بود . این خیلی راحت تره .این بدیش اینه دیگه نهایت ضربه بشه اگر شمشیر age of kings رو به kaim داد به 9000 برسه ولی blue dragon میشد به 65000 تا رسید واقعا کیف میداد .

غیر از slot seed چند تا accesory هست که slot+3 slot+5 slot+10 هستش . کل slot seed های بازی 48 تاس یه یحا میشه کلک زد دوبار یکیشو گرفت میشه 49 تا . من در حال رسوندن لولم به 99 ام . یه چند روزی طول میکشه .blue dragon level 99 که واقعا عذاب بود . این خیلی راحت تره .این بدیش اینه دیگه نهایت ضربه بشه اگر شمشیر age of kings رو به kaim داد به 9000 برسه ولی blue dragon میشد به 65000 تا رسید واقعا کیف میداد .
این آیتمها تو همون دیسک 4 هستند یا قبل از اون هم میشه گرفتشون؟

تا اونجایی که یادمهslot seed 3+ رو تو دیسک 3 میشه گرفت ولی جاش یادم نیست . اما solt seed +5دیسک 4 باید بری دروازه ی uhraربازه یه نامه میده بری یه نفر بدی جای پاداش اینو میگیری . slot seed +10 رو هم دیسک 4 باید کشتیه مینگو white boaداشته باشی یه باس خیلی قویه اسمش holy beast وقتی اونو شکست بدی یه آیتم میده به اسم هزار سال خاطره که solt seed +10 هستش .برای گرفتن بهترین ایتم های بازی باید یهassecory به اسم عینک آفتابی پیدا کنی . بعد از اینکه 9 تا جعبه ی موسیقی رو نواختی بهت میده . با اون میشه صندوق های نامری رو دید یه توشون واقعا ایتم های توپی داری ولی باید کل دنیا رو وجب وجب بگردی تا پیداشون کنی . قویترین شمشیر کایم یا ست ( یکی حق انتخاب هست ) رو یه آهنگره تو ( اسمه محله درست یادم نیست ) illupsion mountion شاید دیکتش غلط باشه توی دیسک 4 بهت میده البته یه شمشیر قوی ترم هست که ماله tolten ولی ست و کایمم میتونن استفاده کنن با او میشه بالاترین ضربرو زد . قوی ترین باش بازی هم the immortal one هست که خط خونش 175000 واقعا سخته که باید زیر 30 turn شکستش داد من هنوز نتونستم .

با سلام به همه بچه های که تو ایت تاپیک به سوال ها جواب دادن

من از جواب های شما دوستان بسیار استفاده کردم و بازی رو جلو رفتم

خواستم تو ایت پست از همتون تشکر کنم

با عرض سلام و خسته نباشی

لطفا اگه یکی از دوستان این بازی رو رفته منو راهنمای کنه

که در dvd 2 ( فکر کنم که اخرهای بازی در dvd 2 باشه ) وقتی از کشتی پیاده میشویم
و بعد که داخل درب بزرگ میشویم مقداری که جلو میرویم به یک مانعی (یه 4 یا 5 تا هست;)) میرسیم که با نیروی برق

بسته شده و وقتی روی ان کلیک میکنیم میگه که نیاز به یک pass card داره

اقا جان به من یکی بگه که این pass card رو از کجا گیر بیارم من کل نقشه رو هم بالا و هم پاین
رو گشتم ولی pass card پیدا نکردم ( البته در اون نوشته گفته که باید این pass card رو از دشمنها بدزدیم )

اگه میشه یکی از دوستان منو راهنمای کنه
با تشکر

آخرین ویرایش:
با عرض سلام و خسته نباشی

لطفا اگه یکی از دوستان این بازی رو رفته منو راهنمای کنه

که در dvd 2 ( فکر کنم که اخرهای بازی در dvd 2 باشه ) وقتی از کشتی پیاده میشویم
و بعد که داخل درب بزرگ میشویم مقداری که جلو میرویم به یک مانعی (یه 4 یا 5 تا هست;)) میرسیم که با نیروی برق

بسته شده و وقتی روی ان کلیک میکنیم میگه که نیاز به یک pass card داره

اقا جان به من یکی بگه که این pass card رو از کجا گیر بیارم من کل نقشه رو هم بالا و هم پاین
رو گشتم ولی pass card پیدا نکردم ( البته در اون نوشته گفته که باید این pass card رو از دشمنها بدزدیم )

اگه میشه یکی از دوستان منو راهنمای کنه
با تشکر
فهمیدم کجا رو میگید
شما با همه کارکترهایی که در قسمت Skill گزینه Seal رو داشته باشند می تونید اون کلید ها رو بدزدید ( فقط هم از سرباز ها می تونید بدزدید و این Seal همه دارن اما شاید شما به عنوان Skill اونها اضافه نکرده باشی ! ولی Jansen 100% Seal رو داره

فهمیدم کجا رو میگید
شما با همه کارکترهایی که در قسمت Skill گزینه Seal رو داشته باشند می تونید اون کلید ها رو بدزدید ( فقط هم از سرباز ها می تونید بدزدید و این Seal همه دارن اما شاید شما به عنوان Skill اونها اضافه نکرده باشی ! ولی Jansen 100% Seal رو داره

سلام به HotGoal جان
icon15.gif

دستت درد نکنه و لطف کردی که به سوال من پاسخ دادی

همین الان میرم و یه امتحانی میکنم
icon14.gif

باز هم سلام به هم اگه میشه یکی خواهشن جواب سوال منو بده که بدجوری تو این مشکل گیر افتادم که برای شخصیتهای immortal که زمانی که یک skill برای انها انتخاب میکنم و شروع به مبارزه میکنم که بعد از هر مبارزه مقداری sp میدهد تا بتوانیم ان skill رو یاد بگیریم .....مشکلی که دارم اینه که ان sp که به دست میارم به مقدار sp که در هر skill هست اصلا اضافه نمیشود و نمیتوانم ان skill رو یاد بگیرمالبته این مشکل برای شخصیتهای: جانسون و کایم و seth است که اینها در لیست اصلی من هستن ولی برای مینگ که در لیست ذخیره هست چنین مشکلی وجود ندارد و skill را یاد میگیرد اگه ممکن هست یکی از دوستان منو راهنمای کند ( راستی من الان در dvd 4 هستم که به این مشکل رسیدم ولی در dvd 1 2 3 چنین موردی وجود نداشت

آخرین ویرایش:
باز هم سلام به هم اگه میشه یکی خواهشن جواب سوال منو بده که بدجوری تو این مشکل گیر افتادم که برای شخصیتهای immortal که زمانی که یک skill برای انها انتخاب میکنم و شروع به مبارزه میکنم که بعد از هر مبارزه مقداری sp میدهد تا بتوانیم ان skill رو یاد بگیریم .....مشکلی که دارم اینه که ان sp که به دست میارم به مقدار sp که در هر skill هست اصلا اضافه نمیشود و نمیتوانم ان skill رو یاد بگیرمالبته این مشکل برای شخصیتهای: جانسون و کایم و seth است که اینها در لیست اصلی من هستن ولی برای مینگ که در لیست ذخیره هست چنین مشکلی وجود ندارد و skill را یاد میگیرد اگه ممکن هست یکی از دوستان منو راهنمای کند ( راستی من الان در dvd 4 هستم که به این مشکل رسیدم ولی در dvd 1 2 3 چنین موردی وجود نداشت
والله من نمیدونم چون هنوز به DVD 4 نرسیدم اونم به خاطر اینکه از هر DVD این بازی 2 تا دارم اما بازم همگی خرابن تنها چیزی که می تونم بگم اینه که Jansen از اول بازی Skill Up نمی کنه

سلام:
البته سوال شما کمی ابهام داره چون jensen اصلا immortal نیست و نمیتونه مثل اونا با گرفتن "SP " ، اسکیل های جدید یاد بگیره. همینطور کسانی که تو لیست ذخیره هستن اصلا SP نمیگیرن که بتونن skill جدید یاد بگیرن.
اما در مورد مشکلتون باید بگم احتمالا اون skill که شما بهش link کردید احتمالا مربوط به کسیه که تو لیست ذخیره هست و تو گروهی که مبارزه میکنن حضور نداره. اگه اینطور باشه شما نمیتونید با گرفتن SP از اونها Skill یاد بگیرید.

سلام:
البته سوال شما کمی ابهام داره چون jensen اصلا immortal نیست و نمیتونه مثل اونا با گرفتن "SP " ، اسکیل های جدید یاد بگیره. همینطور کسانی که تو لیست ذخیره هستن اصلا SP نمیگیرن که بتونن skill جدید یاد بگیرن.
اما در مورد مشکلتون باید بگم احتمالا اون skill که شما بهش link کردید احتمالا مربوط به کسیه که تو لیست ذخیره هست و تو گروهی که مبارزه میکنن حضور نداره. اگه اینطور باشه شما نمیتونید با گرفتن SP از اونها Skill یاد بگیرید.

سلام به 007 جان عزیز :love:

ممنونم که منو راهنمای کردی و جواب سوالم همون موردی بود که در بالا گفتی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or