Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
علی جون بیزحمت اون آهنگ منوی اول و همینطور آهنگی که روی map موقع سفر از جایی به جای دیگه پخش میکنه رو بزار.
اینم واسه جواد جون :
Disc 1 - 01 Prologue
فقط اون آهنگی که تو MAP می زاره الان یادم نیست چجوری میزنه
تو ذهنم می سپارم آپلود می کنم !
پ.ن : واقعا آهنگ های Nobuo Uematsu دیوانه کنندست من که هر روز میشنم آهنگ های Blue Dragon رو گوش میدم
ویرایش :
جواد میگم این سربازا رو با چه Leveli کشتی ؟ من 16 هستم خوبه ؟

آخرین ویرایش:
ببخشید من توی سی دی اول گیر کردم همان جایی که می روی داخل تونل بعد می روی جلو و به پله می رسی یک سنگ دنبالت می کند انجا را رد می کنم به یک در می رسم که یک چیزی می خواهد تا باز شود شما نمی دانید باید چه کار کنم لطفا کمک کنید مرسی

ایمان بیاوریم به نبوغ ساکاگوچی......

خدایا امروز به یه جایی رسیدم که دیگه نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم. این ساکاگوچی تکه. چه نبوغی این مرد تو بازیسازی داره. چه لحظات پر عمقی میتونه بسازه. این بازی حرف نداره. من موندم چی بگم. امروز یه صحنه ای تو این بازی خلق شد که فقط میتونم بگم من رو متحیر کرد. حیف نمیتونم توضیح بدم. فقط میتونم بگم بشتابید که لحظاتی فراموش نشدنی در انتظار شماست.
حرف برای گفتن زیاده ولی خوب اینجا جاش نیست. فقط موندم چطور بعضی دوستان میتونن چند ساعت برای گرفتن یه اچیومنت وقت بزارن اما کمی برای سر و کله زدن با این سبک وقت نمیزارن.....
اینم واسه جواد جون :
Disc 1 - 01 Prologue
فقط اون آهنگی که تو MAP می زاره الان یادم نیست چجوری میزنه
تو ذهنم می سپارم آپلود می کنم !
پ.ن : واقعا آهنگ های Nobuo Uematsu دیوانه کنندست من که هر روز میشنم آهنگ های Blue Dragon رو گوش میدم
ویرایش :
جواد میگم این سربازا رو با چه Leveli کشتی ؟ من 16 هستم خوبه ؟
بابت آهنگ ممنون:love:
واقعا موسیقی بازی حرف نداره. اما این قسمتی که من امروز رسیدم یه موسیقی(همراه با صدا ) داست که من رو دیوونه کرد. خدایا این چی بود..... یه لحظه عجیب احساساتی شدم...

اگه اشتباه نکنم همون سربازها رو که موقع اولین ملاقات با Mak و cooke باهاشون روبرو میشی رو میگی. فکر کنم من اونجا دوروبر همین لول 16 بودم. البته تا جایی که یادم مبارزه بدقلقی بود. چندبار مجبور شدم تکرارش کنم تا رد شد. در کل مبارزه سختی بود. سعی کن سریع از شر اون سربازهای ردیف جلو خلاص بشی تا بتونی راحت اون دوتا اسب سوار رو بزنی.

ببخشید من توی سی دی اول گیر کردم همان جایی که می روی داخل تونل بعد می روی جلو و به پله می رسی یک سنگ دنبالت می کند انجا را رد می کنم به یک در می رسم که یک چیزی می خواهد تا باز شود شما نمی دانید باید چه کار کنم لطفا کمک کنید مرسی
اگر دقت کنی بین اون در و یکی از مسیرهای اومدن سنگ یه مانع وجود داره. کنار اون مانع برو تا بتونی با زدن دکمه A اونرو جابجا کنی. مانع رو جابجا کن، برو روی همون محلی که با ایستادن روش سنگ میومد، سریع از مسیر سنگ برید کنار. اون سنگ میره و اون در رو میشکونه.

جواد جان دیسک چندم همچین اتفاقی میفته که آدم دیوونه میشه ؟ :biggrin1: ( بلاتصبت ) :biggrin1:
این سربازا که ظاقارت بودن راحت مردن !!
پ.ن : منم کم کم دارم به این نتیجه می رسم که این بازی منو داره دیووونه میکنه !

آخرین ویرایش:
اگر دقت کنی بین اون در و یکی از مسیرهای اومدن سنگ یه مانع وجود داره. کنار اون مانع برو تا بتونی با زدن دکمه A اونرو جابجا کنی. مانع رو جابجا کن، برو روی همون محلی که با ایستادن روش سنگ میومد، سریع از مسیر سنگ برید کنار. اون سنگ میره و اون در رو میشکونه.[/QUOTE]

اقا مرسی از کمک هات اینجا را هم به کمک شما ( 007 ببخش که اسمت را بلد نیستم ) رد کردم وقتی وارد در شدم به یک قول رسیدم که یک هشت پا هست که mack را جادو کرده و cooke هم که خوهر mack هست می رود طرفش و هشت پا می گیرد من تمام پا های هشت پا را نابود کردم و cooke را ازاد کردم بعد از این که تمام پاهاش را نابود می کنم mack را ازاد کرده و من فقط می توانم mack را بزنم وقتی mack ا کشتم گیم اور می شوم... دسته بعد هم که رفتم فقط دفاع کردم فایده ای نداشت باید چکار کنم ( البته اگر اسم mack و cooke را اشتباه نوشتم شما ببخشید)

من این قسمت رو درست خاطرم نیست ولی فکر کنم باید به ترتیب زیر عمل کنید :
با یه جادو اول mack رو در وضعیت خواب (sleep) قرار بدید تا نتونه از اون باس دفاع کنه. بعد از اون میتونید مستقیما به همون باس حمله کنید و اونرو نابود کنید

ایمان بیاوریم به نبوغ ساکاگوچی......

خدایا امروز به یه جایی رسیدم که دیگه نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم. این ساکاگوچی تکه. چه نبوغی این مرد تو بازیسازی داره. چه لحظات پر عمقی میتونه بسازه. این بازی حرف نداره. من موندم چی بگم. امروز یه صحنه ای تو این بازی خلق شد که فقط میتونم بگم من رو متحیر کرد. حیف نمیتونم توضیح بدم. فقط میتونم بگم بشتابید که لحظاتی فراموش نشدنی در انتظار شماست.
حرف برای گفتن زیاده ولی خوب اینجا جاش نیست. فقط موندم چطور بعضی دوستان میتونن چند ساعت برای گرفتن یه اچیومنت وقت بزارن اما کمی برای سر و کله زدن با این سبک وقت نمیزارن.....

بابت آهنگ ممنون:love:
واقعا موسیقی بازی حرف نداره. اما این قسمتی که من امروز رسیدم یه موسیقی(همراه با صدا ) داست که من رو دیوونه کرد. خدایا این چی بود..... یه لحظه عجیب احساساتی شدم...

اگه اشتباه نکنم همون سربازها رو که موقع اولین ملاقات با Mak و cooke باهاشون روبرو میشی رو میگی. فکر کنم من اونجا دوروبر همین لول 16 بودم. البته تا جایی که یادم مبارزه بدقلقی بود. چندبار مجبور شدم تکرارش کنم تا رد شد. در کل مبارزه سختی بود. سعی کن سریع از شر اون سربازهای ردیف جلو خلاص بشی تا بتونی راحت اون دوتا اسب سوار رو بزنی.

اگر دقت کنی بین اون در و یکی از مسیرهای اومدن سنگ یه مانع وجود داره. کنار اون مانع برو تا بتونی با زدن دکمه A اونرو جابجا کنی. مانع رو جابجا کن، برو روی همون محلی که با ایستادن روش سنگ میومد، سریع از مسیر سنگ برید کنار. اون سنگ میره و اون در رو میشکونه.

من این قسمت رو درست خاطرم نیست ولی فکر کنم باید به ترتیب زیر عمل کنید :
با یه جادو اول mack رو در وضعیت خواب (sleep) قرار بدید تا نتونه از اون باس دفاع کنه. بعد از اون میتونید مستقیما به همون باس حمله کنید و اونرو نابود کنید

این کار را کردم ولی نشد

راهش همونه.
ممکن بار اول که میزنید Spell روش اثر نکنه. دوباره سعی کنید تا زمانیکه mack به خواب بره. اونوقت اون از اون boss دفاع نمیکنه و مانع حملات شما نمیشه

این هم soundtrack ها که زیبا هستند::biggrin1:
و خیلی هم سخت گیر میاد

2qw1xkm.jpg

Disc 1 - Playing Time 1:14:29
01 Prologue 2:17
02 Battlefield 3:01
03 Fire Above the Battle 1:50
04 Stopping Blow 0:21
05 Immortal Life 0:46
06 Wohl Highlands 1:44
07 Battle Conditions 2:07
08 Victory 0:51
09 The Capital of Uhra 1:59
10 Neverending Journey 2:43
11 Epsylon Range 2:02
12 Sad Tortan 2:30
13 Gangara's Plot 2:31
14 An Enemy Appears! 1:39
15 World of Ice 4:06
16 March to War 1:53
17 Crisis & Warning 2:32
18 White Depot Ship 3:22
19 Eclipse Of Time (Harp Version) 3:47
20 Numara Palace 2:55
21 The Capital of Numara 2:55
22 Small Recollections 1:46
23 Kelelon Forest 1:55
24 A Mighty Enemy Appears! 2:58
25 Parting Forever 2:15
26 A Return, Indeed... (Piano Version) 3:54
27 Flashback
28 Invasion 2:15
29 A Sign of Hope 2:33
30 Theme of Pirates 2:03
31 Yosolo 2:15
32 Tosca Village 2:20
33 House of the Witch 2:24

Disc 2 - Playing Time 1:12:32
01 A Return, Indeed... (Vocal Version) 6:31
02 The Mysterious Machine of the Demons 1:59
03 Escape! 2:10
04 Saman, Town of Merchants 2:13
05 The Capital of Gohtza 2:00
06 Demons Invasion 2:14
07 The Man Possessed by the Demons 2:25
08 Decision 2:09
09 Blizzard Field 2:01
10 What You Are (Guitar Version) 2:00
11 Battle with the Demons 2:29
12 The Wanderer of Darkness 3:03
13 Ruins of the East 2:17
14 Dark Saint 2:53
15 Large Cruise 2:57
16 Interval of Dimensions 1:22
17 Distorted Space 2:00
18 Roar of the Departed Souls 4:54
19 Theme of Seth 2:54
20 Light of Blessing ~ A Letter 5:19
21 What You Are (Vocal Version) 5:27
22 Main Theme 4:05
23 Eclipse Of Time (Vocal Version) 7:10

Lyrics: Hironobu Sakaguchi
Vocals: Sheena Easton (Disc 2, 21 and 23)

Megaupload:http://www.megaupload.com/es/?d=L9XHS120

Rapidshare:http://rapidshare.com/files/86317591/Lost_Odyssey_Original_Soundtrack.part1.rar
http://rapidshare.com/files/86325553/Lost_Odyssey_Original_Soundtrack.part2.rar
http://rapidshare.com/files/86326447/Lost_Odyssey_Original_Soundtrack.part3.rar

راهش همونه.
ممکن بار اول که میزنید Spell روش اثر نکنه. دوباره سعی کنید تا زمانیکه mack به خواب بره. اونوقت اون از اون boss دفاع نمیکنه و مانع حملات شما نمیشه

مرسی از کمکت راست می گی اولین بار که زدم تاثیر نکرد به خاطره همین دیکه نزدم همین چندقیقه پیش زدمش... حقیقتش از بازی های نقش افرینی ژاپنی بدم می امد مثل فینال فانتزی اما نمی دانم چرا از این خیلی خوشم امده من فقط یک سی دیش را دارم به نظره شما فردا باز هست بروم سی دی دومش را بگیرم

آقا من الان اونجاییم که Mack تبدیل به Boss میشه
بعد Cooke رو نجات میدم اما بعد که این Mack میاد پایین نمیدونم چیکارش کنم !
یکی راهنمایی کنه !
من Sleep هم کردمش اما Miss شد !

آقا من الان اونجاییم که Mack تبدیل به Boss میشه
بعد Cooke رو نجات میدم اما بعد که این Mack میاد پایین نمیدونم چیکارش کنم !
یکی راهنمایی کنه !
من Sleep هم کردمش اما Miss شد !

باید mack را Sleep کنی دو سه بار این کار را کردی mack دیگر از Boss دفاع نمی کنه و می توانی بزنیش تنها راه همین هست من هم تو اینجا گیر کرده بودم 007 به من کمک کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or