Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يكي مارو كمك تا حالا اين قدر تو يه بازي ضعيف عمل نكرده بودم چرا اينقدر سخته غول هاي بازي با دوتا حركت مي زنن دودمان ادمو به باد مي دن يكي مارو كمك كنه من براي اولين باره كه دارم اين سبك بازي مي كنم

يكي مارو كمك تا حالا اين قدر تو يه بازي ضعيف عمل نكرده بودم چرا اينقدر سخته غول هاي بازي با دوتا حركت مي زنن دودمان ادمو به باد مي دن يكي مارو كمك كنه من براي اولين باره كه دارم اين سبك بازي مي كنم
منم واسه همینه که می گم اونایی که تا حالا RPG بازی نکردن و فوت و فنشو بلد نیستن نمی تونن بازی کنن
چون RPG با همه سبک ها فرق داره اگه شما بتون COD 4 رو روی Veatren تا آخر بری اما شاید یه بازی RPG از نوع Turn - Base رو نتونی بری
شما هم اگه تو 2 تا ضربه می کشنت 100% بد یاراتو Upgrade کردی
صلاح ملاح هم چیزی خریدی ؟
من اگه بازی رو انجام داده بودم حتما کمکت می کردم ولی متاسفانه هنوز واسم پست نکردن ;)

کم کم بازی داره جالب میشه ولی تنها چیزی که ذوق میزنه انیمیشن شخصیت هاست که چیزی بین واقع گرایی و کمدی هست معلوم نیست چرا اینطوری . ولی باس های این بازی واقعا سختن و برای زدنشون احتیاج به تجربه و اپگرید شخصیت هاتون دارید;)

منم واسه همینه که می گم اونایی که تا حالا RPG بازی نکردن و فوت و فنشو بلد نیستن نمی تونن بازی کنن
چون RPG با همه سبک ها فرق داره اگه شما بتون COD 4 رو روی Veatren تا آخر بری اما شاید یه بازی RPG از نوع Turn - Base رو نتونی بری
شما هم اگه تو 2 تا ضربه می کشنت 100% بد یاراتو Upgrade کردی
صلاح ملاح هم چیزی خریدی ؟
من اگه بازی رو انجام داده بودم حتما کمکت می کردم ولی متاسفانه هنوز واسم پست نکردن

ممنون نه بابا با دوتا ضربه نمي ميرم زيادن مثالا يه غول خفنو مي زني باز يكي ديگه مي پره بيرون اعصاب برات نمي ذاره يارامم خوب اپگريت كردم اما نامردا امونت نمي دن
مي تونم رد كنم اما بايد از سيو قبليم برم تا بدونم ديگه چيا بخرم كه از حوصله ي من خارجه
نمي دونم چرا درجه ي سختي نداره خوب همه كه در يك سطح نيستن كلا اين ژاپني ها از لحاظ عقلي يه مشكلاتي دارن

ممنون نه بابا با دوتا ضربه نمي ميرم زيادن مثالا يه غول خفنو مي زني باز يكي ديگه مي پره بيرون اعصاب برات نمي ذاره يارامم خوب اپگريت كردم اما نامردا امونت نمي دن
مي تونم رد كنم اما بايد از سيو قبليم برم تا بدونم ديگه چيا بخرم كه از حوصله ي من خارجه
نمي دونم چرا درجه ي سختي نداره خوب همه كه در يك سطح نيستن كلا اين ژاپني ها از لحاظ عقلي يه مشكلاتي دارن
اتفاقا یکی از برتریهای ار پی جی همین سخت بودنش هست منم فکر کنم 10 درصد ار پی جی های اینطوری درجه سختی داشته باشن.برای مثا درگون کوئست 8 کلا ادم به غلط کردن میندازه ازهر نظر سخته.شما هم برگرد ادمهات رو اپگرید کن به راحتی میتونی بزنیش.و نقطه صعف غول رو هدف بگیر;)

همه غولهای این بازی ها یه ریتم دارن که بر اساس اون حمله میکنن یا مجیک میزنن. حالا شاید این ریتم خیلی کند باشه و تو 20 تا نوبت معلوم بشه ولی حتما هست.
همه حسه rpg نوبتی به اون لحظه ای هستش که ریتم یه boss رو پیدا میکنی و یه جوری آسفالتش میکنی انگار که صد ساله اینجا اتوبان کشیدن.

بازی رو دیشب رفتم جلوتر خیلی جذابتر شده نسبت به اوایل بازی که حال نمیداد ولی الان خوب شده.راستی من اواخر دی وی دی 1 هستم کسی نمیدونه کجا دی وی دی های بعدی رو میفروشه؟

بازی رو دیشب رفتم جلوتر خیلی جذابتر شده نسبت به اوایل بازی که حال نمیداد ولی الان خوب شده.راستی من اواخر دی وی دی 1 هستم کسی نمیدونه کجا دی وی دی های بعدی رو میفروشه؟
این بازی West و Iranxbox حسام جان خیلی وقته هر 4 DVD رو آوردن چرا از iranxbox نمی خری ؟
واقعا کیفیتشون عالیه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or