Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولی من تریلر هایی که از این بازی دیدم منو دیوونه کرد نمی دونم شاید حق با شما باشه
بازی که گرافيکی خوبی نداره ، اولش گرافيکش خيلی خوبه ولی بعداً به طرز وحشتناکی گرافيک افت میکنه
من نسخه j رو خيلی وقته پيش بازی کردم

دیروز دی وی دی 1 این بازی رو که اومده بود گرفتم اول از همه باید بگم کاملا انگلیسیه.من زیاد بازی نکردم چون دویل تو الویت اولویت اوله ولی تو 5 دقیقه ای که دیدم بسیار بازی دلنشینی بود و ارزش خریدن داره و همونی که همه انتظار داشتن :love:

من دیسک اول بازی را تموم کردم فقط 9 ساعت طول کشید اما متاسفانه دیسک های بعدی را ندارم که بازی کنم:((
اگه کسی مشکلی تو بازی داشت یا گیر کرده بود بگه تا راهنمایی کنم .

من دیسک اول بازی را تموم کردم فقط 9 ساعت طول کشید اما متاسفانه دیسک های بعدی را ندارم که بازی کنم:((
اگه کسی مشکلی تو بازی داشت یا گیر کرده بود بگه تا راهنمایی کنم .

داستانو گرافیک بازی چه جوریه ؟؟؟؟ اینجور که بعضیا میگت گرافیکش پایینه ؟؟؟ وقتی وارد مبارزه میشه لودش چقدر طول میکشه ؟ تو نسخه ی ژاپنی شنیده بودم 10 ثانیه برای هر میارزه لود داره !!!!!

پ.ن :
هیچ خبری از یو سی یا فیری نیست ؟ من که طاقت ندارم . :(

آقا یه سوال
اول بازی که اون ماشینه میاد باید چه کار کرد ؟
یه Front داره با یه Back ولی هر کاری میکنی روی Back نمیره که Attack بدی !
لطفا یه راهنمایی بکنید

برید بازی کنید حالش رو ببرید.:(( من که 1 هفته دیگه آزمون دارم.:( نمیتونم بشینم پای بازی. تازه اگه میتونستم هم که بازی حالا حالا ها دستم نمیرسید. Next Gen گفته هفته دیگه میاره. فقط یه خواهش:
لطف کنید هیچ چیزی فعلا از داستان بازی نگید
این نکته ای که علی گفت رو رعایت کنید. خواهشا

برید بازی کنید حالش رو ببرید.:(( من که 1 هفته دیگه آزمون دارم.:( نمیتونم بشینم پای بازی. تازه اگه میتونستم هم که بازی حالا حالا ها دستم نمیرسید. Next Gen گفته هفته دیگه میاره. فقط یه خواهش:

نسخه ی uc یا ntsc/j ؟

من كلا از اين سبك خوشم نمياد اما همون طور كه گفتم قرار بود اينو يه تستي بزم ديروز تازه بازي كردم خيلي خوشم اومد هر چند بلد نيستم همش تا پاي مرگ پيش مي رم تنها چيزيش كخ برام جالب نيست گشت و گذارش توي شهره گرافيكش بدك نيست براي اين سبك بازي قابل قبوله

ای بابا :(
منم فکر کنم یه جورایی باهات هم دردم چون فکر کنم تا وقتی بازی برام برسه یه یه هفته ای طول می کشه :eek: :biggrin1:

نسخه ی uc یا ntsc/j ؟
نسخه UC دقیقا یه هفته دیگه ریلیز میشه که اگه حسابش کن 2 یا 3 هفته دیگه فروشگاه ها حاضر دارنش ;)

داستانو گرافیک بازی چه جوریه ؟؟؟؟ اینجور که بعضیا میگت گرافیکش پایینه ؟؟؟ وقتی وارد مبارزه میشه لودش چقدر طول میکشه ؟ تو نسخه ی ژاپنی شنیده بودم 10 ثانیه برای هر میارزه لود داره !!!!!

پ.ن :
هیچ خبری از یو سی یا فیری نیست ؟ من که طاقت ندارم . :(

سلام .گرافیک بازی که چندان بالا نیست .فقط تو مبارزه اول بالاست .بعد افت میکنه . افت فریم هم در بازی بیداد میکنه .کلا تو بخش فنی بازی ایراد اساسی داره .loading بازی هم بیشتر از حد معمول است حداقل اینکه از blue dragon و eternal sonata بیشتر است . اما من شخصا عاشق rpg و به خصوص نوع turn-base اون هستم .
اما داستان بازی بسیار جالب به نظر میرسه .در مورد اینکه کسی در مورد داستان ننویسه چنین چیزی در مورد فروم های خارجی وجود نداره هر کسی دوست نداشت میتونه نخونه .البته میشه یه thread جداگانه در مورد داستان بازی زد و هر چی خواست اونجا نوشت.
spoiler alert
spoiler alert
:arrowd:
داستان بازی در مورد فردی به نام kaim argonar است که در ابتدای بازی ستوان دسته 23 است .دسته ای که در خط مقدم به جنگ می پردازند. در جنگ خونینی که شکل میگیره همه کشته میشند اما کایم به طرز اعجاب اوری زنده میمونه .البته اون تنها کسی نیست که زنده میمونه .یک دختر به نام seth balmore که دزد است هم زنده میمونه . نکته جالب اینه که این دو
نفر immortal هستند و برای 1000 سال است که زنده هستند و نسل های مختلفی را به چشم دیدند. حالا کنسول گری شهر مایل به دیدن کایم است و پس از دیدن او ماموریتی به او میدهند تا به شهر uhra بروند و در مورد magic energy تحقیق کنند .بنابراین کایم به همراه seth و فردی هوس ران به نام jensen به ماموریت پر ماجرای خود میروند.
البته اینها فقط یک روی سکه است .به نظر میرسه کایم روزگاری به همراه همسرش sarah و دخترش lerum زندگی خوبی داشتند .حالا فردی به نام گروجان یا همچین چیزی (الان اسمش را خوب یادم نیست) کایم را اسیر میکنه و به اون قدرتی میده که هیچ وقت نمیره ولی در عوض تمام حافظه کایم را از اون میگیره و کایم تبدیل به نوکر سینه چاک اون میشه .هدف اون فرد هم رسیدن به magic energy و سیطره بر کل جهان است. اما کایم در طول سفر کم کم حافظه خودش را به دست میاره و......

Last edited by a moderator:
عزیز، کسی نگفت در مورد داستان ننویسید. فقط گفتم همونطور که شما هم لطف کردین و تو اسپویل گزاشتین بقیه هم یه جوری در مورد داستان صحبت کنن که اگه کسی نخواست داستان رو بفهمه به مشکل نخوره.ضمنا اسپویل کردن اینجور موارد جزو قوانین این سایته;)

من که طاقات نیوردم بالاخره این شیطونه کار خودش کرد
و مارو وسوسه کرد که داستان رو بخونم !
واقعا داستان جالبی داره به درد یه فیلم توپ می خوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or