Black Roz
کاربر سایت
بازی که گرافيکی خوبی نداره ، اولش گرافيکش خيلی خوبه ولی بعداً به طرز وحشتناکی گرافيک افت میکنهولی من تریلر هایی که از این بازی دیدم منو دیوونه کرد نمی دونم شاید حق با شما باشه
من نسخه j رو خيلی وقته پيش بازی کردم
بازی که گرافيکی خوبی نداره ، اولش گرافيکش خيلی خوبه ولی بعداً به طرز وحشتناکی گرافيک افت میکنهولی من تریلر هایی که از این بازی دیدم منو دیوونه کرد نمی دونم شاید حق با شما باشه

من دیسک اول بازی را تموم کردم فقط 9 ساعت طول کشید اما متاسفانه دیسک های بعدی را ندارم که بازی کنم
اگه کسی مشکلی تو بازی داشت یا گیر کرده بود بگه تا راهنمایی کنم .

لطف کنید هیچ چیزی فعلا از داستان بازی نگید حتی با Spoiler هنوز یه هفته نشده که انتشار پیدا کرده !کسی میتونه بگه داستان بازی درچه موردی هست؟البته خیلی کلی بگین اگه ممکنه
برید بازی کنید حالش رو ببرید.من که 1 هفته دیگه آزمون دارم.
نمیتونم بشینم پای بازی. تازه اگه میتونستم هم که بازی حالا حالا ها دستم نمیرسید. Next Gen گفته هفته دیگه میاره. فقط یه خواهش:
این نکته ای که علی گفت رو رعایت کنید. خواهشا
ای بابابرید بازی کنید حالش رو ببرید.من که 1 هفته دیگه آزمون دارم.
نمیتونم بشینم پای بازی. تازه اگه میتونستم هم که بازی حالا حالا ها دستم نمیرسید. Next Gen گفته هفته دیگه میاره. فقط یه خواهش:
این نکته ای که علی گفت رو رعایت کنید. خواهشا

:biggrin1:نسخه UC دقیقا یه هفته دیگه ریلیز میشه که اگه حسابش کن 2 یا 3 هفته دیگه فروشگاه ها حاضر دارنشنسخه ی uc یا ntsc/j ؟

داستانو گرافیک بازی چه جوریه ؟؟؟؟ اینجور که بعضیا میگت گرافیکش پایینه ؟؟؟ وقتی وارد مبارزه میشه لودش چقدر طول میکشه ؟ تو نسخه ی ژاپنی شنیده بودم 10 ثانیه برای هر میارزه لود داره !!!!!
پ.ن :
هیچ خبری از یو سی یا فیری نیست ؟ من که طاقت ندارم .![]()