Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه دوستان.من میخوام این بازی رو بگیرم و یه چندتا تریلر ازش دیدم خوشم اومد
فقط یه سوال فنی.چرا اینقدر بازیش راحته؟
من چندتا تریلر ازش دیدم طرف با سه تا حرکت که اونم به یدونه turn هم نمیرسید دخل یه باس رو آورد
5 نفر باید ببری سر جنگ؟

سلام به همه دوستان.من میخوام این بازی رو بگیرم و یه چندتا تریلر ازش دیدم خوشم اومد
فقط یه سوال فنی.چرا اینقدر بازیش راحته؟
من چندتا تریلر ازش دیدم طرف با سه تا حرکت که اونم به یدونه turn هم نمیرسید دخل یه باس رو آورد
5 نفر باید ببری سر جنگ؟
احتمالا یارو خیلی رو کاراکتراش کار کرده.
زیاد آسون نیس ولی سخت هم نیس.
از نظر من فعلا بهترین JRPG این نسله بقیه از turn based یه جورایی خارج شدن ولی این نه.

اه اه.آقا این بازی چرا اینقدر سخته.اعصاب نذاشته واسه ما روانی شدیم.به خدا صد رحمت به فاینال فانتزی
غول دوم بازی گیر کردم من.همون ماره که چند تا از اون حشرات هم جلوش هست هی قدرت اونا رو میگیره روی من بدبخت پیاده میکنه.اعصاب ما رو ریخته به هم.چه جوری دخلش رو بیارم؟
دیسک اول بازی توی grand staff

اه اه.آقا این بازی چرا اینقدر سخته.اعصاب نذاشته واسه ما روانی شدیم.به خدا صد رحمت به فاینال فانتزی
غول دوم بازی گیر کردم من.همون ماره که چند تا از اون حشرات هم جلوش هست هی قدرت اونا رو میگیره روی من بدبخت پیاده میکنه.اعصاب ما رو ریخته به هم.چه جوری دخلش رو بیارم؟
دیسک اول بازی توی grand staff
هیچیش رو که نرفتی ! کلا اگه به امید اینکه مثل FF XIII هستش رو بیخیال شو چون این JRPG و اگر نسبت به مراحلی که میری قوی نباشی میمونی توش

از مجیک دیفنس باید استفاده کنی

هیچیش رو که نرفتی ! کلا اگه به امید اینکه مثل FF XIII هستش رو بیخیال شو چون این JRPG و اگر نسبت به مراحلی که میری قوی نباشی میمونی توش

آره با زور اون رو رد کردم.یه anti paralyse پیدا کردم کلی با کایم و ست رفتم تا شد جزء اسکیل بعدشم انداختمش روی یانسن.بعدش با مجیک و اینا سر و ته قضیه رو هم آوردم
آخه مشکل این بازی اینه که ظرافت توش نیست.فاینال رو شما میتونستی یه غول رو با چندین لول مختلف و پایین تر حد بزنی و اگر استراتژی درست میچیدی کار تموم بود.ولی اینجا قضیه خیلی فرق میکنه.مثلا سر باس اول بازی من پدرم در اومد چندین بار امتحان کردم با لول 16 نشد.همچین که لولم شدم 17 همون بار دفعه کارشو تموم کردم.یعنی بازی اصلا و ابدا به مهارت بازیکن ربطی نداره.فقط باید بیکار باشی مبارزات هم که رندوم هست بیفتی توی محیط دنبال جنگ تا sp بگیری و آپگرید شی.بعدشم کجای فاینال اول بازی همچین جونورای رو مینداخت بهت؟

سلام
تو lost odysessy گیر کردم:d
اونجایی گیر کردم که مک گم میشه بعد میرم دنبالش بعد پیداش میکنم بعد توسط جادو تبدیل به یک هیولا شده بعد 4 دست هیولا قطع میکنم
بعد مک میافته رو زمین باید چیکار کنم؟
اگه بکشمش میبازم
اگه کاری نکنم خودم میبارزم:d
تا جایی که فهمیدم باید یک کاری با اون نیروی بالای سر مک انجام داد
ولی هیچکاریش نمیشه کرد:d

مجیک دینفنس فایده نداره باید از پرسیم استفاده کرد تا گروهی کلی خسارت ببینن بعد اگه کسی از اون سربازا باقی موند کشت بعد اگه بازم اومدن با کیام و ست اونا زد بعد با جانسن هم حساب اون ماره رسید
البته قبل از اینکه از پرسیم استفاده کنی باید یک دونه از سربازاشو بکشی تا قبل از اینکه پرسیم استفاده کنی نمیری:d

سلام
تو lost odysessy گیر کردم:d
اونجایی گیر کردم که مک گم میشه بعد میرم دنبالش بعد پیداش میکنم بعد توسط جادو تبدیل به یک هیولا شده بعد 4 دست هیولا قطع میکنم
بعد مک میافته رو زمین باید چیکار کنم؟
اگه بکشمش میبازم
اگه کاری نکنم خودم میبارزم:d
تا جایی که فهمیدم باید یک کاری با اون نیروی بالای سر مک انجام داد
ولی هیچکاریش نمیشه کرد:d

سلام ...
اول از جادو استفاده کن و مک را خواب کن بعد مبارزه را ادامه بده.

سلام ...
اول از جادو استفاده کن و مک را خواب کن بعد مبارزه را ادامه بده.

سلام
مر30 اونجا رد کردم:d
الان تو دیسک 2 هستم اون جایی که با کشتی میری تو یک جایی که گنگورا میبینی بعد اونجایی گیر کردم که با اسانسوره اومدی پایین بعد میری میرم یک جایی که 6 تا قسمته بعد باید راهو باز کنی تا به اون سربازه برسی البته فک کنم باید اینکارو کنی:dچجوری باید اینکارو بکنم؟:dاگه جعبه بذارم رو اون اساسنسوره بره قسمت دوم اونجا جاش بدم دیگه نمیشه اون یکی جعبه جاش بدم بعد اون یارو که اون بالاس نمیاد این جعبه بندازی رو اون یکی جفتشو گذاشت اونجا اگه جعبه از اسانسور بیارم بیرون اون یارو نمیاد رو اسانسوره بره طبقه دویوم:dباید چیکار کنم؟اصلا باید با اونجا کاری انجام بدم؟:dاگه نه که چیکار کنم:-/:d

سلام
مر30 اونجا رد کردم:d
الان تو دیسک 2 هستم اون جایی که با کشتی میری تو یک جایی که گنگورا میبینی بعد اونجایی گیر کردم که با اسانسوره اومدی پایین بعد میری میرم یک جایی که 6 تا قسمته بعد باید راهو باز کنی تا به اون سربازه برسی البته فک کنم باید اینکارو کنی:dچجوری باید اینکارو بکنم؟:dاگه جعبه بذارم رو اون اساسنسوره بره قسمت دوم اونجا جاش بدم دیگه نمیشه اون یکی جعبه جاش بدم بعد اون یارو که اون بالاس نمیاد این جعبه بندازی رو اون یکی جفتشو گذاشت اونجا اگه جعبه از اسانسور بیارم بیرون اون یارو نمیاد رو اسانسوره بره طبقه دویوم:dباید چیکار کنم؟اصلا باید با اونجا کاری انجام بدم؟:dاگه نه که چیکار کنم:-/:d
سلام...
باید توی مبارزات از سرباز ها کلید اون جاهایی که بسته هستن رو بدزدی.
و با Jansen در قسمت Skill گزینه Steal میتونی این کار رو انجام بدی.

دوستان حالا که بحث راهنمایی شد یه کمکی هم به ما برسونید
مسلما با CUBIC STORE MUSIC ها که آشنایی دارین.از همونا شماره 5 اش توی ICE CANYON هست و یه صندوقی هم هست که با چشم میشه دیدش ولی اصلا نمیشه بهش دسترسی داشت.کسی شماره 5 اش رو اینجا گرفته یه راهنمایی بکنه؟

سلام...
باید توی مبارزات از سرباز ها کلید اون جاهایی که بسته هستن رو بدزدی.
و با Jansen در قسمت Skill گزینه Steal میتونی این کار رو انجام بدی.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟:d
من این کاری که گفتی کردم رو یکیشون استیل کار کرد رو اون ماشین سواره کار کرد:dولی رفتم که ...نشد:d

میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟:d
من این کاری که گفتی کردم رو یکیشون استیل کار کرد رو اون ماشین سواره کار کرد:dولی رفتم که ...نشد:d
ببین کنار هر کدوم از درها یه جایی هست که میتونی با کلید هایی که دزدی اون در رو باز کنی.
برای هر کدوم از اون درها هم باید یک Card key از سربازها بدزدی.

ببین کنار هر کدوم از درها یه جایی هست که میتونی با کلید هایی که دزدی اون در رو باز کنی.
برای هر کدوم از اون درها هم باید یک Card key از سربازها بدزدی.

میدونم
ولی استیل رو یکی از سربازا زدم ولی کرد کی نیمد
باید رو همشون بریزم؟و کدوم یکی از این بن بستا باید باز کنم؟تا برم جلو؟
ماله اسانسوره؟

میدونم
ولی استیل رو یکی از سربازا زدم ولی کرد کی نیمد
باید رو همشون بریزم؟و کدوم یکی از این بن بستا باید باز کنم؟تا برم جلو؟
ماله اسانسوره؟
حتما وقتی که شما Steal را زدی سربازه جا خالی داده یا...!
چند بار این کار رو انجام بده تا مطمعن بشی که کلید را برداشتی.(وقتی کلید رو برداری بالای صفحه مینویسه)
دقیقا یادم نمیاد که پشت کدوم بود چون خودم همشون باز کردم به خاطر اینکه پشت بعضی هاشون صندق بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or