احتمالا یارو خیلی رو کاراکتراش کار کرده.سلام به همه دوستان.من میخوام این بازی رو بگیرم و یه چندتا تریلر ازش دیدم خوشم اومد
فقط یه سوال فنی.چرا اینقدر بازیش راحته؟
من چندتا تریلر ازش دیدم طرف با سه تا حرکت که اونم به یدونه turn هم نمیرسید دخل یه باس رو آورد
5 نفر باید ببری سر جنگ؟
هیچیش رو که نرفتی ! کلا اگه به امید اینکه مثل FF XIII هستش رو بیخیال شو چون این JRPG و اگر نسبت به مراحلی که میری قوی نباشی میمونی توشاه اه.آقا این بازی چرا اینقدر سخته.اعصاب نذاشته واسه ما روانی شدیم.به خدا صد رحمت به فاینال فانتزی
غول دوم بازی گیر کردم من.همون ماره که چند تا از اون حشرات هم جلوش هست هی قدرت اونا رو میگیره روی من بدبخت پیاده میکنه.اعصاب ما رو ریخته به هم.چه جوری دخلش رو بیارم؟
دیسک اول بازی توی grand staff
آره با زور اون رو رد کردم.یه anti paralyse پیدا کردم کلی با کایم و ست رفتم تا شد جزء اسکیل بعدشم انداختمش روی یانسن.بعدش با مجیک و اینا سر و ته قضیه رو هم آوردمهیچیش رو که نرفتی ! کلا اگه به امید اینکه مثل FF XIII هستش رو بیخیال شو چون این JRPG و اگر نسبت به مراحلی که میری قوی نباشی میمونی توش
از مجیک دیفنس باید استفاده کنی
هیچیش رو که نرفتی ! کلا اگه به امید اینکه مثل FF XIII هستش رو بیخیال شو چون این JRPG و اگر نسبت به مراحلی که میری قوی نباشی میمونی توش
از مجیک دیفنس باید استفاده کنی
سلام
تو lost odysessy گیر کردم:d
اونجایی گیر کردم که مک گم میشه بعد میرم دنبالش بعد پیداش میکنم بعد توسط جادو تبدیل به یک هیولا شده بعد 4 دست هیولا قطع میکنم
بعد مک میافته رو زمین باید چیکار کنم؟
اگه بکشمش میبازم
اگه کاری نکنم خودم میبارزم:d
تا جایی که فهمیدم باید یک کاری با اون نیروی بالای سر مک انجام داد
ولی هیچکاریش نمیشه کرد:d
سلام ...
اول از جادو استفاده کن و مک را خواب کن بعد مبارزه را ادامه بده.
:dسلام...سلام
مر30 اونجا رد کردم:d
الان تو دیسک 2 هستم اون جایی که با کشتی میری تو یک جایی که گنگورا میبینی بعد اونجایی گیر کردم که با اسانسوره اومدی پایین بعد میری میرم یک جایی که 6 تا قسمته بعد باید راهو باز کنی تا به اون سربازه برسی البته فک کنم باید اینکارو کنی:dچجوری باید اینکارو بکنم؟:dاگه جعبه بذارم رو اون اساسنسوره بره قسمت دوم اونجا جاش بدم دیگه نمیشه اون یکی جعبه جاش بدم بعد اون یارو که اون بالاس نمیاد این جعبه بندازی رو اون یکی جفتشو گذاشت اونجا اگه جعبه از اسانسور بیارم بیرون اون یارو نمیاد رو اسانسوره بره طبقه دویوم:dباید چیکار کنم؟اصلا باید با اونجا کاری انجام بدم؟:dاگه نه که چیکار کنم:d
سلام...
باید توی مبارزات از سرباز ها کلید اون جاهایی که بسته هستن رو بدزدی.
و با Jansen در قسمت Skill گزینه Steal میتونی این کار رو انجام بدی.
ببین کنار هر کدوم از درها یه جایی هست که میتونی با کلید هایی که دزدی اون در رو باز کنی.میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟:d
من این کاری که گفتی کردم رو یکیشون استیل کار کرد رو اون ماشین سواره کار کرد:dولی رفتم که ...نشد:d
ببین کنار هر کدوم از درها یه جایی هست که میتونی با کلید هایی که دزدی اون در رو باز کنی.
برای هر کدوم از اون درها هم باید یک Card key از سربازها بدزدی.
حتما وقتی که شما Steal را زدی سربازه جا خالی داده یا...!میدونم
ولی استیل رو یکی از سربازا زدم ولی کرد کی نیمد
باید رو همشون بریزم؟و کدوم یکی از این بن بستا باید باز کنم؟تا برم جلو؟
ماله اسانسوره؟