Lost Odyssey در 4 DVD عرضه می شود!

Lich King

Administrator
در طی یه مصاحبه در tgs امسال Sakaguchi اعلام کرد که عنوان بعدیش بیشتر با جنبه های حماسی همراه خواهد بود. Sakaguchi همچنین اعلام کرد که Lost Odyssey حدود 4dvd خواهد بود. بازی از مخلوتی از cut scenes های CG و Real-Time برای شرح و بیان خط داستانی بازی استفاده می کند. انتظار می رود که بازی بین 40 تا 50 ساعت طول بکشد.

تیم ساخت Lost Odyssey قصد دارند بازی رو به صورت چند زبانه منتشر کنند، که شامل انگلیسی و ژاپنی می باشد. با این حال انیمیشن های صوتی شخصیت ها برروی زبان انگلیسی قرار گرفته است، حتی ورژن ژاپنی. Sakaguchi بیان کرد که حرکت لب شخصیت ها همزمان با زبان انگلیسی می باشد

يعني 4 تا دي وي دي بايد براي اين بازي بخريم؟؟؟؟؟
چه خبره بابا!!
اون كه بلو دراگون بود و ناشرش مايكرو بود!3 تا بود اين!!!ديگه مي خواد چيز هوا كنه!!!

یعنی حداقل بازی 30 گیگه. یادمه یه زمانی بحث بود که 360 چون بازیاش رو DVD هستن، ممکنه فضا کم بیاره ولی میبینیم که خیلی راحت میشه رو سه یا چهار تا DVD یه بازی رو بیرون داد. برایه کسایی که کپی استفاده میکنن 4 تا DVD هم نصف خرج یه Blue-ray نمیشه...

يعني 4 تا دي وي دي بايد براي اين بازي بخريم؟؟؟؟؟
چه خبره بابا!!
اون كه بلو دراگون بود و ناشرش مايكرو بود!3 تا بود اين!!!ديگه مي خواد چيز هوا كنه!!!
بله متاسفانه دسته کم 20 هزار باید پیاده شیم
البته نظر من این هست که مایکروسافت نسبت به بازی های مهمش که می تونه به فروش و محبوبیت این کنسول تو ژاپن کمک کنه , در این که چند تا دیسک باشه و هزینش چقدر هست وسواسی به خرج نمی دهد
فکر نمی کنم دست یک شرکت آمریکایی یا اروپایی (بازیساز غربی) را در تعداد دیسک انقدر باز بگذاره
GOOD LUCK

واقعا خنده داره
باید خودمون از این به بعد برای عنوان های چند دی وی دی با این وضعیت حجم کم اماده کنیم
360 دیگه کاریش نمیشه کرد:laughing:

از مدیر سایت بعید بود که خبر تکراری بزاره.خبرش تو تاپیک Tgs2007 هست.
بله من اونجا رو دیدم! ولی بعضی خبر ها هست که ارزش بحث کردن داره برای همین من اینو جدا زدم.
برای شما چون تو ایران هستید اینطوری هست ولی برای دیگران هیچ فرقی نمی کنه چون بازی همون 60 دلار خواهد بود.

البته دلیل اصلی این 4 dvd همانطور که گفته شده 2 زبانه بدون بازی هست!

انتظار می رود که بازی بین 40 تا 50 ساعت طول بکشد.
:confused::confused::confused:

چرا اینقدر کم؟؟؟!!!!!!!!!!
تازه 4 تا DVD هم هست.برای یه بازی RPG نوبتی کم نیست!؟
پس تو این چهارتا DVD چی داره فقط CG پر کرده؟!
البته یه چیزی که الان به این نتیجه رسیدم ممکن هست او 40-50 ساعت زمان مفید بازی باشه و اگر این cut scenes هم بهش اضافه بشه بره بالای 100-150 ساعت!!!
ولی به هر حال زمان مفید بازی مهم تره.
نمیدونم باید دید این جناب ساگاکوچی جه میکنه.
چیزی که مشخصه اینه که با یه بازی خیلی بزرگ طرفیم.

:confused::confused::confused:

چرا اینقدر کم؟؟؟!!!!!!!!!!
تازه 4 تا DVD هم هست.برای یه بازی RPG نوبتی کم نیست!؟
پس تو این چهارتا DVD چی داره فقط CG پر کرده؟!
البته یه چیزی که الان به این نتیجه رسیدم ممکن هست او 40-50 ساعت زمان مفید بازی باشه و اگر این cut scenes هم بهش اضافه بشه بره بالای 100-150 ساعت!!!
ولی به هر حال زمان مفید بازی مهم تره.
نمیدونم باید دید این جناب ساگاکوچی جه میکنه.
چیزی که مشخصه اینه که با یه بازی خیلی بزرگ طرفیم.
4 DVD برای این هست که بازی به مقدار خیلی زیاد cutsence داره و همچنین دو زبانه هست که حجم بسیار زیادی اشغال می کنه!

واقعا خنده داره
باید خودمون از این به بعد برای عنوان های چند دی وی دی با این وضعیت حجم کم اماده کنیم
360 دیگه کاریش نمیشه کرد
آره واقعا خنده داره...
کنسول رو بهش فحش می دید بعد یواشکی می رید می خریدش؛ بازی هاشم همرو بازی می کنید و حالشم می برید و در آخر می نویسید 360 ه دیگه کاریش نمی شه کرد:laughing:

آره واقعا خنده داره...
کنسول رو بهش فحش می دید بعد یواشکی می رید می خریدش؛ بازی هاشم همرو بازی می کنید و حالشم می برید و در آخر می نویسید 360 ه دیگه کاریش نمی شه کرد:laughing:
میتونم میخندم ناراحتی:cheesygri
بهش فحش میدم بازی میکنم جال میکنم یواشکی میخرم چون دوست ندارم بوق و کرنا کنم که خریدم:p:laughing:
اشکان جون خیلی چاکریم
این 360 انگار کس و کارته بهش چپ نگاه کنن قاطی میکنی بعد میگی از فن بوی بازی بدم میاد:biggrin1:

در طی یه مصاحبه در tgs امسال Sakaguchi اعلام کرد که عنوان بعدیش بیشتر با جنبه های حماسی همراه خواهد بود.
اين عاليه.;) اين دقيقا چيزي بود كه بلو دراگون كم داشت.
هيچ گونه تاسفي نداره. اگه بازي دقيقا همون چيزي باشه كه از ساكاگوچي انتظار ميره ارزش بيش از اين رو هم داره.

پ ن: اتفاقا از اينكه تو 4 dvd مياد خوشحال هم شدم. چون الان ديگه مطمئن شدم سازنده بازي به هيچ عنوان خودش رو در قيدوبند حجم گرفتار نكرده. حالا ميشه مطمئن بود كه ساكاگوچي تو اين بازي حرفهاي زيادي براي گفتن داره

آره واقعا خنده داره...
کنسول رو بهش فحش می دید بعد یواشکی می رید می خریدش؛ بازی هاشم همرو بازی می کنید و حالشم می برید و در آخر می نویسید 360 ه دیگه کاریش نمی شه کرد
جانا سخن از زبان ما می گوی :love:
درود بر تو اشکان جون :biggrin1:.
این بازی اگر روی 10 تا DVD9 هم ارزه بشه، برای طرفداران ایرانی که با سابقه ساکاگوچی اشنائی دارن هیچ فرقی نمیکنه.

میتونم میخندم ناراحتی:cheesygri
بهش فحش میدم بازی میکنم جال میکنم یواشکی میخرم چون دوست ندارم بوق و کرنا کنم که خریدم:p:laughing:
اشکان جون خیلی چاکریم
این 360 انگار کس و کارته بهش چپ نگاه کنن قاطی میکنی بعد میگی از فن بوی بازی بدم میاد:biggrin1:
عجب!
من خندم از رفتار های شما می گیره نه از از صحبت های شما در مورد 360.
اگر 360 نداشتی اصلا من این موضوع رو عنوان نمی کردم.

پ.ن1: اگه 360 کس و کار من بود همین الان تو اون یکی تاپیک نمی رفتم یه تحلیل دو روز از خبرش گذشته که توش نوشته شده 360 با فاصله زیاد سوم می شه رو به طور کامل بنویسم.
پ.ن2: کار داشتی pm بده!

هيچ گونه تاسفي نداره. اگه بازي دقيقا همون چيزي باشه كه از ساكاگوچي انتظار ميره ارزش بيش از اين رو هم داره.

پ ن: اتفاقا از اينكه تو 4 dvd مياد خوشحال هم شدم. چون الان ديگه مطمئن شدم سازنده بازي به هيچ عنوان خودش رو در قيدوبند حجم گرفتار نكرده. حالا ميشه مطمئن بود كه ساكاگوچي تو اين بازي حرفهاي زيادي براي گفتن داره
منظورم این بود که چون بازی خوبی هست مجبوریم بخاطرش 20 هزار پیاده شیم ;)
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or