Lost Odyssey در 4 DVD عرضه می شود!

Lich King

Administrator
در طی یه مصاحبه در tgs امسال Sakaguchi اعلام کرد که عنوان بعدیش بیشتر با جنبه های حماسی همراه خواهد بود. Sakaguchi همچنین اعلام کرد که Lost Odyssey حدود 4dvd خواهد بود. بازی از مخلوتی از cut scenes های CG و Real-Time برای شرح و بیان خط داستانی بازی استفاده می کند. انتظار می رود که بازی بین 40 تا 50 ساعت طول بکشد.

تیم ساخت Lost Odyssey قصد دارند بازی رو به صورت چند زبانه منتشر کنند، که شامل انگلیسی و ژاپنی می باشد. با این حال انیمیشن های صوتی شخصیت ها برروی زبان انگلیسی قرار گرفته است، حتی ورژن ژاپنی. Sakaguchi بیان کرد که حرکت لب شخصیت ها همزمان با زبان انگلیسی می باشد

عجب!
من خندم از رفتار های شما می گیره نه از از صحبت های شما در مورد 360.
اگر 360 نداشتی اصلا من این موضوع رو عنوان نمی کردم.

پ.ن1: اگه 360 کس و کار من بود همین الان تو اون یکی تاپیک نمی رفتم یه تحلیل دو روز از خبرش گذشته که توش نوشته شده 360 با فاصله زیاد سوم می شه رو به طور کامل بنویسم.
پ.ن2: کار داشتی pm بده!
عیبی نداره بخند:laughing:
:love:u

آها :biggrin1:
فکر کردم اونجا هم رو دیسک HP می زنن 5000 تومن , اگه قاب و کاور هم نخوای 4500 :biggrin1::biggrin1:
GOOD LUCK

نه خیر منظور من برداشت شما بود که فکر می کنید مثلا 3-4 تا دیسکه بودن هزینه زیادی برای ms ایجاد می کنه. در صورتی که تولید هر دیسک blu ray دو لایه که این بازی بهش احتیاج داره از 3 چهار تا dvd هزینش بیشتر می شه.

حالا این بازی 4 تا DVD هست... Mass Effect میخاد چندتا DVD باشه؟...
283.gif

پ.ن: بیچاره شدیم رفت...
293.gif

تعداد دیسک علاوه بر مسائل دیگر به زمان گیم پلی خیلی بستگی دارد
به عنوان مثال Bioshock با اون گرافیک بالا , گیم پلی خیلی کوتاهی داشت و گیم پلی بیشتر مساوی بود با 2 یا 3 دیسک کردن بازی
بازی سازها هم از این که برای 360 روی یک دیسک بازی بسازن بدشون نمیاد :cheesygri
GOOD LUCK

نه خیر منظور من برداشت شما بود که فکر می کنید مثلا 3-4 تا دیسکه بودن هزینه زیادی برای ms ایجاد می کنه. در صورتی که تولید هر دیسک blu ray دو لایه که این بازی بهش احتیاج داره از 3 چهار تا dvd هزینش بیشتر می شه.

حرف اشکان جان درسته. تمام بازی های PS3 فعلا روی بلوریSingle Layer هستن. دلیلشم اینه که تولید BD Dual Layer فعلا yield پایینی داره (حدود 50%). جالبیش اینجاست که سونی که خودش این فرمت رو درست کرده فعلا توی line های خودش فقط 50% میگیره (اونم تازه روی دیسک هایی که از 50GB به طور کامل استفاده نکردن و حجمشون حدودای 40GB-45GB هست) و تنها یک independent replicator هست که اونم عددش حدود 50% هست. یک independent replicator دیگه حدودای 10% هست که فوق العاده پایینه.
در ضمن اینروزا DVD replication برای کمپانی ها خیلی ارزونه به علت yield خیلی بال (حدودای 98%)ا و اینکه توی این هفت هشت ساله replication برای DVD خیلی بهتر شده
دلیل دیگه هم زمان cooling time برای تولید DVD هست که پایین تره نسبت به BD و اونم به خاطر اینکه بلوری از DVD کلفت تره (1.1 نسبت به 0.6)

از بابت masseffect خیال همه راحت باشه . چون چند ماه پیش در مورد این یه بحثی بود که اگه اشتباه نکنم در سایت CVG که سوال پرسیده بودن بازی در چند dvd عرضه خواهد شد که اونها در جواب گفته بود در دو dvd به نابه مشکلاتی ولی اگه این مشکلات حل بشه در یک dvd عرضه خواهد شد و در کل یک یا دو عدد باید در نظر گرفت .

پس خیلتون تخت!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or