Lost Ark | PC

1636025444831.png

Developer: Smilegate
Publisher: Amazon Games
Genre: MMO-RPG
Game Page : Lost Ark
Release Date: 11 February 2022

بازی Lost Ark یک بازی MMORPG و F2P است که توسط استودیوی Smilegate ساخته شده است. این بازی ابتدا در 4 دسامبر سال 2018 در ریجن کره جنوبی و سپس نسخه ی آزمایشی آن به ترتیب در سال های 2019 و 2020 در دسترس بازیکنان در ریجن روسیه و ژاپن قرار گرفت. استودیوی Amazon Games انتشار این بازی در ریجن های اروپا و آمریکا در فوریه سال 2022 را به عهده گرفته است.​

داستان بازی​

داستان بازی لاست آرک (کشتی گم شده) در 5 قسمت روایت میشود:​

عصر طلوع (The Dawning Age)​

آفریدگار نظم را آفرید تا میان نور و تاریکی تعادل بر قرار کند و جهان را خلق کرد که شامل Arkesia و Petrania است. و هنگامی که دو جهان با شکافی (rift) که آن ها را متصل میکند در شرف نابودی هستند، نگهبانان (Guardians) برای برقراری آرامش ، به وجود می‌آیند.​

قانون تاریکی (Rule of Darkness)​

هنگامی که دنیای Arkesia با قدرت کشتی شکوفا میشود، دنیای Petrania دوران پرآشوبی را می گذراند تا زمانی که Kazeros، پادشاه برزخ (Lord of the Abyss) ، پدیدار می‌شود و قانون تاریکی را پایه گذاری میکند. او ماه قرمز را ساخت تا شبیه به خورشید باشد، تمام شیاطین دیگر را کشت و لشکری از شیاطین را شکل داد. پیش بینی ایجاد شکاف (Rift) دیگری غریب الوقوع شده بود.​

دوران طولانی جنگ (Eon of War)​

در هنگام غیبت خدایان، فرقه ی Sacrian در جستجوی قدرت تمام هفت تکه ی کشتی بود. همین باعث جنگی شد که تمام نگهبانان را بیدار کرد. نگهبانان هنگامی که یک شکاف از ابعاد دیگر (Dimensional rift) باز شود، صلح را باز میگردانند و با فرقه ی Sacrian می جنگند. Kazeros به دنیای Arkesia از طریق یک شکاف حمله میکند و یک حکومت پر از آشوب را پایه گذاری میکند. در نهایت، از کشتی برای بستن شکاف استفاده می‌شود و Kazeros در زیر یک کوه آتشفشان زندانی می‌شود. هنگامی که صلح و ارامش به یک جهان آسیب دیده بازگشت، تمامی هفت تکه ی کشتی در تمام هفت قاره ی این جهان پخش شدند.​

عصر اکتشاف (Epoch of Exploration)​

پس از حمله ی فاجعه بار Kazaros، جهان با حزب ها و ملل مختلف بازسازی می‌شود و توسط قهرمان جنگی به نام Luterra رهبری میشود. کشتی تکه تکه شده در زیر یک ماده ی نایاب با نام Arkesium دفن شده است که به سرعت جمع آوری و برای سلاح سازی استفاده می‌شود. صلح وآرامش برای نزدیک 500 سال حمکفرمایی می‌کنند.​

عصر نوآوری (Age of Innovation)​

صلحی که هم اکنون در Arkesia وجود دارد، توسط شیطان باستانی و فراموش شده ی آشوب، تهدید میشود. کوه آتشفشانی که خطرناک ترین دشمن این جهان یعنی Kazeros در آن زندانی است ، نزدیک به فوران کردن می باشد.​

کلاس های بازی​

این بازی شامل پنج کلاس مختلف می‌شود.​

Warrior​

Warrior.png
جنگجوهای به عنوان غول های Arkesia شناخته می‌شوند. این کلاس به سه دسته ی Berserker، Paladin و Gunlancer تقسیم میشود که هرکدام قابلیت های متفاوتی دارند. (Classes)​

Martial Artist​

Martial Artist.png
رزمی کارانی با سرعت و جابجایی بسیار بالا هستند. این کلاس به چهار دسته ی Striker، Wardancer، Scrapper و Soulfist تقسیم میشود. (Classes)​

Gunner​

Gunner.png
تیراندازان بسیار ماهر که به دسته های Gunslinger، Artillerist، Deadeye و Sharpshooter تقسیم میشوند. (Classes)​

Mage​

Mage.png
جادوگران دنیای Arkesia با قابلیت هیل کردن افراد و استفاده از اسپل های خطرناک که به دو نوع Bard و Summoner تقسیم میشوند. (Classes)​

Assassin​

Assassin.png
کلاسی که قدرت های تاریکی را هدایت می کند و با ضربات نزدیک سریع خود دشمنان را نابود می‌کند. این کلاس به دو دسته ی Shadowhunter و Deathblade تقسیم می‌شود. (Classes)

تصاویر بازی​

1.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

Minimum:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i3 or AMD Ryzen 3
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD HD6850
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases
Recommended:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i5 or AMD Ryzen 5
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases

تاپیک آپدیت میشود...​

آخرین ویرایش:
آقا یه نکته دقت کردین بهتون 100% یدونه تیکت کیوب و یدونه پلتینیوم فیلد رو هفتگی میده بعدش هرچی خودتو جر بدی دیگه نمیده.
یا شده دوباره شما ازشون دراپ کنین من شانسم خرابه مثل همیشه :-? :))

XsmokeX
الان بهترین ست بوک ها و اویکنینگشون دارک مجیک هاهستن؟
اونی که 8% میده یدونه دیگه بگیرم کامل میشه میرم برا اوکنینگ خواستم بدونم ارزش داره وقت صرفش کنم یابرم دنبال یه ست بوک دیگه

آقا یه نکته دقت کردین بهتون 100% یدونه تیکت کیوب و یدونه پلتینیوم فیلد رو هفتگی میده بعدش هرچی خودتو جر بدی دیگه نمیده.
یا شده دوباره شما ازشون دراپ کنین من شانسم خرابه مثل همیشه :-? :))
کیوب من خیلی شانسم خرابه و بعضا دو سه هفته یه بار دراپ می شه برام :(
از اون ور پلتینوم فیلد رو شده تو یه روز 3-4 تا پیدا کنم...
XsmokeX
الان بهترین ست بوک ها و اویکنینگشون دارک مجیک هاهستن؟
اونی که 8% میده یدونه دیگه بگیرم کامل میشه میرم برا اوکنینگ خواستم بدونم ارزش داره وقت صرفش کنم یابرم دنبال یه ست بوک دیگه
نگرفتم سوال رو :D منظورت ست کارت هست؟ ست بوک نداریم ما تو بازی :-"
اگه منظورت ست کارت هست به شدت رندومه این که بخوای به جایی برسونی که ارزش داشته باشه و شخصا به نظرم جزو آخرین چیزابی هست که باید پولت رو خرجش کنی. هر وقت honing و انگریوینگ و rune و اسکیل پوشن ها و آواتار لجندر ی و اکسسوری با استت دلخواه همه رو کامل گرفتی بعدش برو سراغ کارت. من خودم فعلا 4 تیکه از اون ست فیلد باس ها که هر دو تیکه ش 4 درصد مکس اچ پی می ده استفاده می کنم و دو تیکه از ستا آرک ها...
اما به فرض که حالا بخوای ست کارت درست کنی یه ستی هست همه کارتاش لجندریه و دارک رزیسیستنس می ده. 12 تا اویکنینگ داشته باشی المنتِ دمیجت رو می کنه لایت و 18 تا اویکنینگ داشته باشی هفت درصد لایت دمیجت رو زیاد می کنه بیشتر از همه دیدم می بندن. که البته از نظر من اصلا ارزش نداره. برا اویکنینگ 18 + بیس کارت ها در مجموع 42 تا کارت می خوای که ارزش هر کارت لجندری تقریبا 5000 گلد در نظر بگیریم می شه 200 هزار گلد برا 7 درصد دمیج بیشتر...
تازه من RNG قضیه رو فاکتور گرفتم اگه نه خرج عملیش بیشتر از این حرفاس :D
در حالی که مثلا یه انگریوینگ cursed doll کامل کنی 16 درصد دمیجت می ره بالا و خرجشم نهایت 20-30 هزار گلده...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiravaz
کیوب من خیلی شانسم خرابه و بعضا دو سه هفته یه بار دراپ می شه برام :(
از اون ور پلتینوم فیلد رو شده تو یه روز 3-4 تا پیدا کنم...

نگرفتم سوال رو :D منظورت ست کارت هست؟ ست بوک نداریم ما تو بازی :-"
اگه منظورت ست کارت هست به شدت رندومه این که بخوای به جایی برسونی که ارزش داشته باشه و شخصا به نظرم جزو آخرین چیزابی هست که باید پولت رو خرجش کنی. هر وقت honing و انگریوینگ و rune و اسکیل پوشن ها و آواتار لجندر ی و اکسسوری با استت دلخواه همه رو کامل گرفتی بعدش برو سراغ کارت. من خودم فعلا 4 تیکه از اون ست فیلد باس ها که هر دو تیکه ش 4 درصد مکس اچ پی می ده استفاده می کنم و دو تیکه از ستا آرک ها...
اما به فرض که حالا بخوای ست کارت درست کنی یه ستی هست همه کارتاش لجندریه و دارک رزیسیستنس می ده. 12 تا اویکنینگ داشته باشی المنتِ دمیجت رو می کنه لایت و 18 تا اویکنینگ داشته باشی هفت درصد لایت دمیجت رو زیاد می کنه بیشتر از همه دیدم می بندن. که البته از نظر من اصلا ارزش نداره. برا اویکنینگ 18 + بیس کارت ها در مجموع 42 تا کارت می خوای که ارزش هر کارت لجندری تقریبا 5000 گلد در نظر بگیریم می شه 200 هزار گلد برا 7 درصد دمیج بیشتر...
تازه من RNG قضیه رو فاکتور گرفتم اگه نه خرج عملیش بیشتر از این حرفاس :D
در حالی که مثلا یه انگریوینگ cursed doll کامل کنی 16 درصد دمیجت می ره بالا و خرجشم نهایت 20-30 هزار گلده...
آره همین کارت ها منظورم بود اشتب شد شرمنده 🤣
ولی چقدر خرجش زیاده وللش همون اچ پی میبندم مثل خودت 🤣
ماهم که شانسrng عالی بایه حرکت فول میشیم میره 😜
....................
کیوب من خرابم همون یدونه هفتگی بده شاکرم ازخدا 🤣ولی پلاتینیوم فیلید شده دوتا دراپ کردم هفتگی بااینکه روزانه استفاده میکنم ازانرژیم.
راستی من پلاتینیوم فیلد رو تکی میرم، درسته یاتیمی برم؟
بعدش این اسنس لیپ ارزش داره استفاده کنی؟ 5،6تادارم یوزنکردم چون ابزار فارمم اپیک و ریرهست خیلی دورابلیتی میکشه.
اون ریپیرهاهم بسازی خیلی وقت گیره 🤔

• Like
Reactions: Kaiki
یه سر به فروم خود آمازون برا لاست آرک بزنین، انشاالله به زودی اینم به سرنوشت NW دچارمیشه
باورتون نمیشه زدن گلد ریوارد از رپورت حذف کردن سیلور گذاشتن جاش اونم تومنطقه فیتون که جلو بوت هاروبگیرن 🤦‍♂️🤦‍♂️
همین امروز ریزش پلیرهای بازی رو یه نگاه کنین بعد ازاین آپدیت، اسکین هایی که دادنو رلیز آرگوس.هرچی گفتن جلوp2w گرفته میشه کلا ورژن ماشد pure p2w
کلا آدم افسوس میخوره چرااین بازی دست این کمپانی....... افتاده براپابلیش

بروبکس این ایونته خیلی باحاله :D
arkesia coin خرج چی کنم به صرفه هست ؟:D
لول پایینه نمیتونم کتاب بنفش بخرم :(
توصیه می کنم که هر چی هست و نیست رو بگیری. coin ها roster bound هستن و alt هم میتونه کوین بگیره. یک بنده خدایی هم حساب کرده، اگه اشتباه نکنم فقط احتیاج داری هر روز با دو تا کاراکتر guardian raid و chaos dungeon رو بری + اونت تا همه reward های اون هفته رو بگیری.

یه سر به فروم خود آمازون برا لاست آرک بزنین، انشاالله به زودی اینم به سرنوشت NW دچارمیشه
باورتون نمیشه زدن گلد ریوارد از رپورت حذف کردن سیلور گذاشتن جاش اونم تومنطقه فیتون که جلو بوت هاروبگیرن 🤦‍♂️🤦‍♂️
همین امروز ریزش پلیرهای بازی رو یه نگاه کنین بعد ازاین آپدیت، اسکین هایی که دادنو رلیز آرگوس.هرچی گفتن جلوp2w گرفته میشه کلا ورژن ماشد pure p2w
کلا آدم افسوس میخوره چرااین بازی دست این کمپانی....... افتاده براپابلیش
فکر کنم بیشتر از ندونم کاری و نابلدی Amazon باشه که نمیدونه چطوری جلوی بات ها رو بگیره تا باعث تورم gold نشن. البته بماند که بازی های f2p همه پر بات هستند. از طرفی خود بازی به هر حال فوق العاده p2w هست. باز هم این قضیه بسته به تعریف هر کس از برد و باخت داره. من که به شخصه یک بازی f2p پر جمعیت و با مکانیک خوب، خودش برام برد هست:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiravaz and Refill
توصیه می کنم که هر چی هست و نیست رو بگیری. coin ها roster bound هستن و alt هم میتونه کوین بگیره. یک بنده خدایی هم حساب کرده، اگه اشتباه نکنم فقط احتیاج داری هر روز با دو تا کاراکتر guardian raid و chaos dungeon رو بری + اونت تا همه reward های اون هفته رو بگیری.

فکر کنم بیشتر از ندونم کاری و نابلدی Amazon باشه که نمیدونه چطوری جلوی بات ها رو بگیره تا باعث تورم gold نشن. البته بماند که بازی های f2p همه پر بات هستند. از طرفی خود بازی به هر حال فوق العاده p2w هست. باز هم این قضیه بسته به تعریف هر کس از برد و باخت داره. من که به شخصه یک بازی f2p پر جمعیت و با مکانیک خوب، خودش برام برد هست:D
برامنکه مهم نیست به آرگوس برسم نرسم 1% پلیرا بتونن بزنن یانزننش اون 1%کسایی هستن که خرج زیادی کردن یا نکردن اصلا،برام مهم نیست اسکین که اومده سانسو شده هست ولی برام مهمه اسکینی که میشه باتبدیل گلد به جم خرید رو چراکردین با پول واقعیوقتی نمیتونی جلو بات بگیری چرا جای دیگه خراب میکنی، بازی که تا2روز پیش 800هزارنفر پلی میدادن الان شده 500هزارتا.
واینکه به جرعت میگم حداقل 200هزارتاازاین آمار بات هستن،پس وضعیت بازی چندان خوب نیست اگه همینجوری آمازونم بخواد بهش گندبزنه دیگه هیچی.
الان افسوس میخورم چرا اینهمه سال صبر کردم و نرفتم حداقل روسیه پلی بدم اوضاع خوب نیست،1ماه دیگه دقیقا متوجه منظورم میشد.
یه زمانی برای NW میگفتم گول آمارو نخورید ایناهمشون بات هستن کسی حرفمو باور نمیکرد الان آمارشو چک کنن

آخرین ویرایش:
آقا یه صلاح مشورت
میخوام پاور پس دومم رو هم یوز کنم،الان اسکرپر مین دارم با شادو هانتر آلت
هیرو بعدی نظری چیزی دارین براش ؟ از واردنسر خوشم میاد خودم

آقا یه صلاح مشورت
میخوام پاور پس دومم رو هم یوز کنم،الان اسکرپر مین دارم با شادو هانتر آلت
هیرو بعدی نظری چیزی دارین براش ؟ از واردنسر خوشم میاد خودم
برا پی وی پی خیلی عالیه ولی PVE ش مخصوصا قبل آوردن انگریوینگ های درست حسابی واقعا تو دیواره و البته فان هم نیست اونطور به نظرم تو PVE . البته PVP ش واقعا یک هیولای ترسناک بود طرفای 1 سال پیش که به شدت از اون موقع نرفش کردن :-" در کل بخوام کلس پیشنهاد بدم پیشنهادم گان اسلینگر هست. فوق العاده فان و همچنین هم PVE هم PVP خوبه. به نسبت اون کلس های گلابی (:-") هم که تا الان بازی می کردی سخت تره و یه جور چالش هم می شه برات که لذت بخش ترش می کنه :D
اگر هم کلس سنگین ترجیح می دی آرتیلریست پیشنهاد می دم. فقط پی وی پی یک به یک متاسفانه نداره کلا و از همه می خوره. حتما باید 3 به 3 بازی کنی پی وی پی ولی عوضش پی وی ای فوق العاده س. پیشنهاد بعدی هم سورسرس هست ...

• Like
Reactions: amiravaz
ساپورت بردار میخوای، پالادین یا بارد
خودمم به فکر یه بارد بودم
برا پی وی پی خیلی عالیه ولی PVE ش مخصوصا قبل آوردن انگریوینگ های درست حسابی واقعا تو دیواره و البته فان هم نیست اونطور به نظرم تو PVE . البته PVP ش واقعا یک هیولای ترسناک بود طرفای 1 سال پیش که به شدت از اون موقع نرفش کردن :-" در کل بخوام کلس پیشنهاد بدم پیشنهادم گان اسلینگر هست. فوق العاده فان و همچنین هم PVE هم PVP خوبه. به نسبت اون کلس های گلابی (:-") هم که تا الان بازی می کردی سخت تره و یه جور چالش هم می شه برات که لذت بخش ترش می کنه :D
اگر هم کلس سنگین ترجیح می دی آرتیلریست پیشنهاد می دم. فقط پی وی پی یک به یک متاسفانه نداره کلا و از همه می خوره. حتما باید 3 به 3 بازی کنی پی وی پی ولی عوضش پی وی ای فوق العاده س. پیشنهاد بعدی هم سورسرس هست ...
دلت میاد کلاسای ایزی و فان منو تخریب میکنی :))
گان اسلینگر ازش ویدو دیدم قبلا خیلی پیچیدست شاتگان رایفل پیستول هر کدومم هزارتا اسپل فکرکنم مخم بترکه اینو پلی بدم:))
آرتیلریست خیلی خوبه ولی اسکیل هاش انیمیشن طولانی داره.
سورسرس میگن بادکنکه دمیج خوردی مردی براهمین دودلم ازش،از سامونرم خوشم میومد که سمت مانیست.

الان دل دل میکنم برا گان اسلینگر،بیا باز منو ارشاد کن :))

• Like
Reactions: XsmokeX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or