Lost Ark | PC

1636025444831.png

Developer: Smilegate
Publisher: Amazon Games
Genre: MMO-RPG
Game Page : Lost Ark
Release Date: 11 February 2022

بازی Lost Ark یک بازی MMORPG و F2P است که توسط استودیوی Smilegate ساخته شده است. این بازی ابتدا در 4 دسامبر سال 2018 در ریجن کره جنوبی و سپس نسخه ی آزمایشی آن به ترتیب در سال های 2019 و 2020 در دسترس بازیکنان در ریجن روسیه و ژاپن قرار گرفت. استودیوی Amazon Games انتشار این بازی در ریجن های اروپا و آمریکا در فوریه سال 2022 را به عهده گرفته است.​

داستان بازی​

داستان بازی لاست آرک (کشتی گم شده) در 5 قسمت روایت میشود:​

عصر طلوع (The Dawning Age)​

آفریدگار نظم را آفرید تا میان نور و تاریکی تعادل بر قرار کند و جهان را خلق کرد که شامل Arkesia و Petrania است. و هنگامی که دو جهان با شکافی (rift) که آن ها را متصل میکند در شرف نابودی هستند، نگهبانان (Guardians) برای برقراری آرامش ، به وجود می‌آیند.​

قانون تاریکی (Rule of Darkness)​

هنگامی که دنیای Arkesia با قدرت کشتی شکوفا میشود، دنیای Petrania دوران پرآشوبی را می گذراند تا زمانی که Kazeros، پادشاه برزخ (Lord of the Abyss) ، پدیدار می‌شود و قانون تاریکی را پایه گذاری میکند. او ماه قرمز را ساخت تا شبیه به خورشید باشد، تمام شیاطین دیگر را کشت و لشکری از شیاطین را شکل داد. پیش بینی ایجاد شکاف (Rift) دیگری غریب الوقوع شده بود.​

دوران طولانی جنگ (Eon of War)​

در هنگام غیبت خدایان، فرقه ی Sacrian در جستجوی قدرت تمام هفت تکه ی کشتی بود. همین باعث جنگی شد که تمام نگهبانان را بیدار کرد. نگهبانان هنگامی که یک شکاف از ابعاد دیگر (Dimensional rift) باز شود، صلح را باز میگردانند و با فرقه ی Sacrian می جنگند. Kazeros به دنیای Arkesia از طریق یک شکاف حمله میکند و یک حکومت پر از آشوب را پایه گذاری میکند. در نهایت، از کشتی برای بستن شکاف استفاده می‌شود و Kazeros در زیر یک کوه آتشفشان زندانی می‌شود. هنگامی که صلح و ارامش به یک جهان آسیب دیده بازگشت، تمامی هفت تکه ی کشتی در تمام هفت قاره ی این جهان پخش شدند.​

عصر اکتشاف (Epoch of Exploration)​

پس از حمله ی فاجعه بار Kazaros، جهان با حزب ها و ملل مختلف بازسازی می‌شود و توسط قهرمان جنگی به نام Luterra رهبری میشود. کشتی تکه تکه شده در زیر یک ماده ی نایاب با نام Arkesium دفن شده است که به سرعت جمع آوری و برای سلاح سازی استفاده می‌شود. صلح وآرامش برای نزدیک 500 سال حمکفرمایی می‌کنند.​

عصر نوآوری (Age of Innovation)​

صلحی که هم اکنون در Arkesia وجود دارد، توسط شیطان باستانی و فراموش شده ی آشوب، تهدید میشود. کوه آتشفشانی که خطرناک ترین دشمن این جهان یعنی Kazeros در آن زندانی است ، نزدیک به فوران کردن می باشد.​

کلاس های بازی​

این بازی شامل پنج کلاس مختلف می‌شود.​

Warrior​

Warrior.png
جنگجوهای به عنوان غول های Arkesia شناخته می‌شوند. این کلاس به سه دسته ی Berserker، Paladin و Gunlancer تقسیم میشود که هرکدام قابلیت های متفاوتی دارند. (Classes)​

Martial Artist​

Martial Artist.png
رزمی کارانی با سرعت و جابجایی بسیار بالا هستند. این کلاس به چهار دسته ی Striker، Wardancer، Scrapper و Soulfist تقسیم میشود. (Classes)​

Gunner​

Gunner.png
تیراندازان بسیار ماهر که به دسته های Gunslinger، Artillerist، Deadeye و Sharpshooter تقسیم میشوند. (Classes)​

Mage​

Mage.png
جادوگران دنیای Arkesia با قابلیت هیل کردن افراد و استفاده از اسپل های خطرناک که به دو نوع Bard و Summoner تقسیم میشوند. (Classes)​

Assassin​

Assassin.png
کلاسی که قدرت های تاریکی را هدایت می کند و با ضربات نزدیک سریع خود دشمنان را نابود می‌کند. این کلاس به دو دسته ی Shadowhunter و Deathblade تقسیم می‌شود. (Classes)

تصاویر بازی​

1.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

Minimum:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i3 or AMD Ryzen 3
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD HD6850
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases
Recommended:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i5 or AMD Ryzen 5
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases

تاپیک آپدیت میشود...​

آخرین ویرایش:
بچه ها دیگه نهایتا 7فبریه باید تصمیم روبگیریم کجامیریم.
8م که همه میریزن تو سرورا خدابهمون رحم کنه چه میشه اونروز 🤣
ی سری سرورا که تکلیفشون مشخصه مثله wei ، neria ، asta ، trixion اینا معلومه انگلیسی زبون اصلیشون نیست البته مثلا چیزی که بعضیا میگن اینه که کامیونیتی ایتالیا و لهستان اونقدرا نیست که neria رو پر کنن یا مثلا trixion به نسبت بقیه انگلیسی زبون هم داره ولی درکل از این سرورا باید دوری کنیم
اگر سرور اضافه نکنن فقط kadan و zinnervale میمونه که english/international هستن با این تفاوت که zinner یکم جمعیتش کمتره دیگه مجبوریم بینه این دوتا یکیو انتخاب کنیم، Thirain هم هست که باتوجه به چیزی که فعلا میدونیم کلا dead سروره
_____
ظاهرا محدودیت بازی تو ی سری کشورا برداشته شده، هلندیا و بلژیکیا هم ضافه شدن :))

• Like
Reactions: amiravaz
ی سری سرورا که تکلیفشون مشخصه مثله wei ، neria ، asta ، trixion اینا معلومه انگلیسی زبون اصلیشون نیست البته مثلا چیزی که بعضیا میگن اینه که کامیونیتی ایتالیا و لهستان اونقدرا نیست که neria رو پر کنن یا مثلا trixion به نسبت بقیه انگلیسی زبون هم داره ولی درکل از این سرورا باید دوری کنیم
اگر سرور اضافه نکنن فقط kadan و zinnervale میمونه که english/international هستن با این تفاوت که zinner یکم جمعیتش کمتره دیگه مجبوریم بینه این دوتا یکیو انتخاب کنیم، Thirain هم هست که باتوجه به چیزی که فعلا میدونیم کلا dead سروره
_____
ظاهرا محدودیت بازی تو ی سری کشورا برداشته شده، هلندیا و بلژیکیا هم ضافه شدن :))
آره باید بریم زیرنوال یا کادان به امید خدا که نخوریم به صف تو زیرنوال چون جمعیتش کمتره،وگرنه میشیم از جلووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو نظام:))

بی شرفا فقط خواستن گرونش کنن بره بقیش فیلم بود :Censored:
با پول پک برنز میشد پلاتینیوم خرید اگه اینجوری نکرده بودن 530% افزایش قیمت داشت بعد اعلام ریلیز برا اکثر کشور ها

• Like
Reactions: Kaiki
آره باید بریم زیرنوال یا کادان به امید خدا که نخوریم به صف تو زیرنوال چون جمعیتش کمتره،وگرنه میشیم از جلووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو نظام:))

بی شرفا فقط خواستن گرونش کنن بره بقیش فیلم بود :Censored:
با پول پک برنز میشد پلاتینیوم خرید اگه اینجوری نکرده بودن 530% افزایش قیمت داشت بعد اعلام ریلیز برا اکثر کشور ها
افزایش قیمت توی ریجن های اروپا و امریکا نداشته پلاتش از همون اول 99dollar/euro نبود مگه؟ تو ی سری کشور که استور خودشون رو دارن اولش اومدن قیمت منطقه ای رو رعایت کردن بعدش به گفته خودشون برای اینکه همه جا یک قیمت باشه و منصافانه باشه(گفتن حالا که میتونیم چرا پوله اضافه نگیریم) و قیمتو بردن بالا نامردا
ولی زیاد فکرتو درگیرش نکن جز اواتار های پلاتینیوم چیزه دیگه ای نداره ک بگیم حیفه صد البته اگه وقتی گرون نشده بود خریده بودی خیلی عالی میشد ولی حالا که اینطور شده ولش کن حالشو ببر

• Like
دوستان ظاهرا قراره گارگردان smilegate تو تاریخ 7feb از طریق تویچ ی خبره مهم بده اینکه خبر چی هست و ... فعلا مهم نیست چیزی که نظرمو جلب کرد اینه ک قراره مهمون این کانال باشه و الان برین تو کاناله میگه از طریق کانال پوینت که با نکاه کردنه استیریم اون کانال بدست میاد میتونین فاندر پک هارو انلاک کنید اگه واقعا اینطور باشه خیلی مسخرست یکی 99دلار داده خرید پکو بعد یکی بیاد با استیریم نگا کردن بگیره، بهرحال خودتون ی چک بکنید اگه واقعی باشه حیفه از دست بدین

زمانشم گویا 4:30 صبح میشه ....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiravaz and N!ma
دوستان ظاهرا قراره گارگردان smilegate تو تاریخ 7feb از طریق تویچ ی خبره مهم بده اینکه خبر چی هست و ... فعلا مهم نیست چیزی که نظرمو جلب کرد اینه ک قراره مهمون این کانال باشه و الان برین تو کاناله میگه از طریق کانال پوینت که با نکاه کردنه استیریم اون کانال بدست میاد میتونین فاندر پک هارو انلاک کنید اگه واقعا اینطور باشه خیلی مسخرست یکی 99دلار داده خرید پکو بعد یکی بیاد با استیریم نگا کردن بگیره، بهرحال خودتون ی چک بکنید اگه واقعی باشه حیفه از دست بدین

زمانشم گویا 4:30 صبح میشه ....
فکرنکنم اینجوربشه
به نظرت طرف میاد 100دلار مفتی بده به همه؟ برنزم بده بازم نمیشه
الان جز پرفروشترین های استیم همه فاندر پک های بازی

• Like
فکرنکنم اینجوربشه
به نظرت طرف میاد 100دلار مفتی بده به همه؟ برنزم بده بازم نمیشه
الان جز پرفروشترین های استیم همه فاندر پک های بازی
والا با عقل جوردرنمیاد ولی اینجوری گفتن ، مورده دیگه اینکه این کاناله گویا ماله خوده امازونه یا امازون اسپانسرشه
r/lostarkgame - Crown and Founder's pack, communication error.
--------------
تگ برای سرورا هم قرار نیست اتفاق بیوفته
Regarding Language-Preferred Servers
zinnervale هم پره گیلدای اسپانیش شده

آخرین ویرایش:
  • Like
والا با عقل جوردرنمیاد ولی اینجوری گفتن ، مورده دیگه اینکه این کاناله گویا ماله خوده امازونه یا امازون اسپانسرشه
r/lostarkgame - Crown and Founder's pack, communication error.
--------------
تگ برای سرورا هم قرار نیست اتفاق بیوفته
Regarding Language-Preferred Servers
zinnervale هم پره گیلدای اسپانیش شده
حکایتی میشیم تا روز بازی کردن :))
یه بسته شبانه باس بگیرم 18هم بزارم دانلود بازی رو چون 7Feb ساعت 17UTC میشه 8:30 ما میاد پری دانلودش :-s
والا هرجور نگاه کنم از خراب کاری های آمازون هست صدا ملت در میاد اگه اینکارو بکنن طرف اومده 100$ داده پک خریده اینجوری مفتی بدن حکایتشون میکنن.
ولی یه چندتانکته اضافه کردن هر نفر میتونه 1پک بگیره،پک ها رندوم هستن و لیمیت بی نهایت نمیدن و کانال ها بصورت لیمیت دارن مثلا 10برونز 1پلات .
ریواردم بخوای بگیری از سه شنبه هم میدن به بعد ،کلا تا بخوای 1500تا پوینت از همه کانالا بگیری حجم نتت به فنا رفته :))
1.PNG

• Like
View attachment 243289
بیا دیدن گفتم :)) :))
آمازون گند نزنه به باری صلوااااااااااااااااااااااااااااااااات:clap:
خداروشکر فقط پابلیشره وگرنه میشد فاجعه ای مثل NW
خدای خیلی مسخره میشد اونجوری خوب شد که درستش کردن

برای دانلود بازی هم شبانه همراه اول بگیر حجمش او بتا 50 گیگ بود فک کنم ی شبه دان میشه اگرم سرعت پایین بود هرچی موند روزانه بزن

فعلا بیاین راجع به سرور به نتیجه برسیم خدای زینروالی گند خورده توش

------------
دارم پاره میشم دیگه نمیتونم صبر کنم واسه بازی :))

آخرین ویرایش:
  • Like
خدای خیلی مسخره میشد اونجوری خوب شد که درستش کردن

برای دانلود بازی هم شبانه همراه اول بگیر حجمش او بتا 50 گیگ بود فک کنم ی شبه دان میشه اگرم سرعت پایین بود هرچی موند روزانه بزن

فعلا بیاین راجع به سرور به نتیجه برسیم خدای زینروالی گند خورده توش

------------
دارم پاره میشم دیگه نمیتونم صبر کنم واسه بازی :))
من tdlte ایرانسل دارم باید 2تا بسته شبانه بگیرم،بی شرف 30g میده 2تا7صبح 9ت:Censored:
البته این برا سیم کارت معمولی که بصرفه تره تا سیم کارت خود مودم :Thumbup:
زینروال هم خوبه هنوز بیس بزرگی از گیلدهای انگلیسی هستن و تغییری ندادن تا دوشنبه وقت داریم فکرکنیم :))
آره تا رلیز شدن بازی دهنمون آسفالته من از خدامه اونروز کارنریزه سرم بتونم بازی کنم حداقل تا شبش [-o<:-SS

• Like
من tdlte ایرانسل دارم باید 2تا بسته شبانه بگیرم،بی شرف 30g میده 2تا7صبح 9ت:Censored:
البته این برا سیم کارت معمولی که بصرفه تره تا سیم کارت خود مودم :Thumbup:
زینروال هم خوبه هنوز بیس بزرگی از گیلدهای انگلیسی هستن و تغییری ندادن تا دوشنبه وقت داریم فکرکنیم :))
آره تا رلیز شدن بازی دهنمون آسفالته من از خدامه اونروز کارنریزه سرم بتونم بازی کنم حداقل تا شبش [-o<:-SS
منم tdlte ایرانسل داشتم بخاطره اینکه پینگ تو منطقه مون خوب نبود رفتم رو مبین نت برای دانلود هام از شبانه همراه اول با هات اسپات استفاده میکنم البته اینم جدیدا گند زدن توش
درسته ولی نگا کن الان از کادانم شلوغ تر شده طبق اون لیست البته تو واقعیت چون استیریمرا میرن کادان قطعا کادان شلوغتر میشه ولی خب اینم خیلی خراب کرده خیلی!!! امیدوارم تو این روزای باقی مونده ملت ی حرکتی بزنن ی سرور جدید رو برای انگلیش انتخاب کنن مثلا thirain یا slen خوبه neria هم میگن خوبه بعضیا میگن کامیونیتی لهستان و ایتالیا روهم خیلی نیستن و اون سرور میتونه خوب باشه
منکه همه برنامه هامور کنسل کردم فقط منتظره بازیم :D

اینم اضافه کنم که دیشب یکی از استیریمرای اسپانیای رو میدیدم اونم انتخابش زینر بود البته خیلی ویور نداشت حدوده 1000 تا بود ولی همینم تاثیر داره

آخرین ویرایش:
  • Like
منم tdlte ایرانسل داشتم بخاطره اینکه پینگ تو منطقه مون خوب نبود رفتم رو مبین نت برای دانلود هام از شبانه همراه اول با هات اسپات استفاده میکنم البته اینم جدیدا گند زدن توش
درسته ولی نگا کن الان از کادانم شلوغ تر شده طبق اون لیست البته تو واقعیت چون استیریمرا میرن کادان قطعا کادان شلوغتر میشه ولی خب اینم خیلی خراب کرده خیلی!!! امیدوارم تو این روزای باقی مونده ملت ی حرکتی بزنن ی سرور جدید رو برای انگلیش انتخاب کنن مثلا thirain یا slen خوبه neria هم میگن خوبه بعضیا میگن کامیونیتی لهستان و ایتالیا روهم خیلی نیستن و اون سرور میتونه خوب باشه
منکه همه برنامه هامور کنسل کردم فقط منتظره بازیم :D

اینم اضافه کنم که دیشب یکی از استیریمرای اسپانیای رو میدیدم اونم انتخابش زینر بود البته خیلی ویور نداشت حدوده 1000 تا بود ولی همینم تاثیر داره
Tdlte خوبه سرعت و پینگم ولی گرونه بی شرف 😁
هرچی میکشیم ازاین یوتیوبرهاهستن فردایه گله آدم دنبالشون بسیج راه میفتن حالا 8م نیان 11هم دیگه همه ریختن
ای بابا این اسپانیای ها چندباره دارن گند میزنن میره حکایت کردن همرو.

یه حرکت انتحاری بزنن برن یه سرور دیگه روز آخری وگرنه معلوم نیست چی به چی میشیه 😭

دوستانی که بتا بازی کردن و در جریان بازی هستن، چقدر P2W هست؟ تو ترکیه الان ارزون ترین قیمت رو داره (60 لیر که حدودا میشه 150 اینا) و از لحاظ قیمتی خیلی مفته :دی
موضوعی که هست اینه که آیا P2W هست و اینکه چقدر Grind داره؟

• Like
دوستانی که بتا بازی کردن و در جریان بازی هستن، چقدر P2W هست؟ تو ترکیه الان ارزون ترین قیمت رو داره (60 لیر که حدودا میشه 150 اینا) و از لحاظ قیمتی خیلی مفته :D
موضوعی که هست اینه که آیا P2W هست و اینکه چقدر Grind داره؟
دوستانی که تو روسیه بازی کردن میتونن خیلی بهتر کمک کنن من فقط اینو بگم تو کره بی تعارف بازی p2w هست(خوم بازی نکردم فقط شندیم) یعنی میشه متریال و ... رو خرید با پوله واقعی ولی خبره خوب (برای من بد) اینه ک گفتن تو ورژن غربی بازی خیلی چیزای p2w رو برداشتن
بازی 11feb میاد اگه مطمئن نیستی منتظر بمون و f2p بازی کن بعدش تصمیم بگیر

----------
این افتضاحی که crown.tv به بار اورد ظاهرا خیلی صدا کرده اینطور که من فهمیدم ی سری اومدن به امید اینکه فاندر پک رایگان بگیرن فاندرپک های خودشون رو ریفاند کردن و کلی گیفتد ساب و بیتس و ... زدن برای اون کانال و حالا گندش دراومده اون کنال ی جوریا اسکم بوده نظراته ملتو که میخوندم همه خوشحال بودن که اینجوری تو پره اونای که این کارو کردن خورده چون فکر میکنن این کار استفاده نادرست از اون سیستم بوده و میگن حالا که این کارو کردن حقشونه :D
بهرحال شما اگه براتون ممکنه این کانلو پیگیرش باشید درسته فاندرپک نمیشه ازش گرفت ولی شاید ریواردای خوبی بده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiravaz and Albis
Tdlte خوبه سرعت و پینگم ولی گرونه بی شرف 😁
هرچی میکشیم ازاین یوتیوبرهاهستن فردایه گله آدم دنبالشون بسیج راه میفتن حالا 8م نیان 11هم دیگه همه ریختن
ای بابا این اسپانیای ها چندباره دارن گند میزنن میره حکایت کردن همرو.

یه حرکت انتحاری بزنن برن یه سرور دیگه روز آخری وگرنه معلوم نیست چی به چی میشیه 😭
اره کمر شکنه tdlte مبین نتم همینجوره :D
دقیقا این استیریمرای اسپانیا بعضیاشون فالوورای خیلی زیادی دارن و قشنگ پتانسیله گند زدن به حتی ی سروره خالی رو دارن چه برسه به یکی مثله زینر
من الان همش دارم ردیت و اون لینکه و فرومه چک میکنم ببینم خبره امیدوار کننده ی میاد یا نه حالا نمیدونم چرا انگلیسی زبونا ی سروره دیگه رو انتخاب نمیکنن وقتی اونا کوتاه نمیان ما بیاد بیایم دیگه:D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or