Lords of the Fallen

LordsOfTheFallen610.jpg

مدتی قبل شایعاتی درباره این بازی به گوش میخورد و بالاخره این بازی تایید شد.
این بازی برای PS4 ,Next Xbox و PC عرضه میشود.
سازنده این بازی City Interactive می باشد.
سبک این بازی RPG سوم-شخص می باشد.
داستان بازی درباره ی یکی از خدایان به نام the Fallen God می باشد.
اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده اما تایید کردن که این بازی در E3 2013 رونمایی میشه و اطلاعات بیشتری درباره این بازی به نمایش درمیاد.

چقدر خوب میشه که این بازی موفق بشه.طراحی و لوکیشن های جذابی داره اما این جور بازی ها رو از روی ویدئو نمیشه تشخیص داد،باید بازیش کنی.
درسته که از درک سولز تقلید کرده اما تقلید از بزرگان جایز است :دی

اگه دقت کنید MIDDLE EARTH هم از بتمن و اساسین تقلید کرده بود بسی شدید ولی یه بازی عالی از اب در اومد . خدارو چه دیدی . شاید اینم توپ از اب در اومد خریدیم حال کردیم دیگ :دی

من احساس میکنم این بازی میشه Darksiders این نسل :دی اون اوایل هم که Darksiders معرفی شد همه گفتن یه تقلید کامل از Zelda و GOW و WarCraft و ... خیلی از بازی های دیگه هست ولی خب انقدر کیفیت بازی عالی بود که همه سوپرایز شدند :دی

حالا اینم خودش یه عنوان کاملا غیر مستقل هست و عملا یه ترکیبی از بازی های محبوب هست :دی حالا یا میتونه تبدیل به Darksiders بشه یا تبدیل به پیس اف شتی بنام Dante's Inferno بشه :دی

من نظرم به گزینه اول نزدیک تر هست چون گیم پلی و گرافیک و کاراکتر اول ( هر چند اسکی از کریتوس بود :دی ) خیلی خوبی داشت تو تریلر های گیم پلی :دی

59.99$ با حجم 5.1GB براي پيش خريد به روي PSN قرار گرفت
حجمش درون حلقومم :d
5.1 گیگ یا 51 گیگ (نمیدونم چرا احساس میکنم اون نقطه رو اشتباه گذاشتی:d)؟:-/ اگر 5.1 گیگ باشه که الان تو شکم:d انقدر بازی با حجم بالا دیدیم که دیگه باورش سخته همچین حجمایی:d

از بحث تقلید و اینا هم بگذریم ایده واقعاً توی همه ی سبک ها کمتر شده و سازنده این ریسک رو به خودش نمیده تا چیزای جدید رو امتحان کنه در نتیجه روی میاره به همون الهام گیری و تقلید مستقیم که تو بازی هایی مختلفی نظیر Middle Earth و Darksiders (:bighug::x) جواب داده این حرکت و باعث ارتقای گیم پلی شده. بازی بدی هم به نظر نمیاد با اون چیزایی که از نمایشاش دیدم ولی خوب کارش به عنوان یه RPG خیلی سخته و باید پافشاری ویژه ای روی گیم پلیش بشه:d.

توی نت هست D:
Gameplay های E3 هم ببینید بد نیست
نمیدونم کیفیت کلی بازی در چه سطح هست ! اصولا نگران تنوع ایناش هستم ولی در کل مبارزاتش به نسبت خوب به نظرم میرسه . باید دید چطوری عمل میکنه بازیش.

تو کنفرانس کدوم بود؟!

عجب تریلریییی.عالیییی
ولی من اصلا نمیتونم با بازیای rpg ارتباط برقرار کنم:|هرچی تلاش میکنم نمیشه.خیلی عذاب میکشم ازین موضوع:d

به نظر من از لحاظ نمرات و موفقیت یه بازی میشه در حد این:

Bound-by-Flame-pc-cover-small.jpg

شخصیت اصلی بازی هم که کپی راگنار لوثبروگ هستش (شخصیت اصلی سریال وایکینگز)

Vikings-600x338.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or