Lords of the Fallen

LordsOfTheFallen610.jpg

مدتی قبل شایعاتی درباره این بازی به گوش میخورد و بالاخره این بازی تایید شد.
این بازی برای PS4 ,Next Xbox و PC عرضه میشود.
سازنده این بازی City Interactive می باشد.
سبک این بازی RPG سوم-شخص می باشد.
داستان بازی درباره ی یکی از خدایان به نام the Fallen God می باشد.
اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده اما تایید کردن که این بازی در E3 2013 رونمایی میشه و اطلاعات بیشتری درباره این بازی به نمایش درمیاد.

کلا این بازی هیچی از خودش نداره! خود شخصیتش که اسکی محض از کریتوس هست، تو این تریلر آخری هم توضیح میده چطور گناهانش باعث بوجود امدن تتو های روی بدنش شده! من از این بازی هایی که هر تیکش از یجا کپی شده اصلا خوشم نمیاد.
باید اینو متوجه بشین که هر سازنده ای ایده جدید نداره و خیلی پیش میاد مجبور شه از ایده های دیگران استفاده کنه!

به نظره من هیچ اهمیتی نداره اومده از سیستم Dark Souls آستفاده کرده . خب Dark Souls هم به نسبت خودش زمانی که عرضه شد کلا میشه گفت تا یه درجه ای یه سیستم gameplay جدید رو به نمایش گذاشت که خب حالا سازنده ها هم میتونن از این فرمول به جهات مخلتف استفاده کنن.
به نظره من Lord Of Fallen عنوانه قابل توجهی هست. به غیر از خودش که خیلی fun به نظر میرسه از نظر هنری و دنیای بازی هم خیلی خوب به نظر میرسه. کلا توی رادارم هست D:

به نظره من هیچ اهمیتی نداره اومده از سیستم Dark Souls آستفاده کرده . خب Dark Souls هم به نسبت خودش زمانی که عرضه شد کلا میشه گفت تا یه درجه ای یه سیستم gameplay جدید رو به نمایش گذاشت که خب حالا سازنده ها هم میتونن از این فرمول به جهات مخلتف استفاده کنن.
به نظره من Lord Of Fallen عنوانه قابل توجهی هست. به غیر از خودش که خیلی fun به نظر میرسه از نظر هنری و دنیای بازی هم خیلی خوب به نظر میرسه. کلا توی رادارم هست D:

اخه Dark Souls ویژگیش فقط واسه اون گیم پلیش نیس که اتمسفر و داستانسش هم در کنارش از عوامل مهم بازیه

این بازی به نظرم بهترین ویژگیش تا حالا یکی گرافیکش عالیشه(مخصوصا سیستم ذرات و ...) و یکی هم سختی خیلی خوبش ولی بقیه مواردش رو باید منتظر موند و دید(از جمله داستان و طراحی دشمنا و اتمسفر و ....)که منو این موارد تا حالا خیلی نگرفته

.

آخرین ویرایش:
اخه Dark Souls ویژگیش فقط واسه اون گیم پلیش نیس که اتمسفر و داستانسش هم در کنارش از عوامل مهم بازیه

این بازی به نظرم بهترین ویژگیش تا حالا یکی گرافیکش عالیشه(مخصوصا سیستم ذرات و ...) و یکی هم سختی خیلی خوبش ولی بقیه مواردش رو باید منتظر موند و دید(از جمله داستان و طراحی دشمنا و اتمسفر و ....)که منو این موارد تا حالا خیلی نگرفته

.
خب باید تا زمان عرضه موند دید چطور میشه دیگه D:
منم کلا نفگتم بازی بد و خوبه ... اما خب از همین فرمول میشه توی بعدهای دیگه استفاده کرد بر حسبه اینکه چطور بازی ای میخوایم در بیاریم ....

این که مبارزات بازی شبیه دارک‌سولزه که تابلوعه و سازنده هم با صداقت اعتراف کرده بهش :دی اما دوست دارم تو داستان و طراحی‌های هنری بازی حرفی برای گفتن داشته‌باشه.
امیدوارم بازی عالی که نه،خوبی در بیاد.آخه ما RPG فن ها مگه چندتا بازی خوب در سال داریم؟

این که مبارزات بازی شبیه دارک‌سولزه که تابلوعه و سازنده هم با صداقت اعتراف کرده بهش :دی اما دوست دارم تو داستان و طراحی‌های هنری بازی حرفی برای گفتن داشته‌باشه.
امیدوارم بازی عالی که نه،خوبی در بیاد.آخه ما RPG فن ها مگه چندتا بازی خوب در سال داریم؟
زيادم اين بازي مهم نيست:d امسال كه Dragon age داريم كه كافيه، سال بعد هم Witcher و...

چرا تاپیک خوابیده هان ؟
پاشید پاشید یکم بحث کنید ببینم .
خیلی جذب بازی شدم . کلا از این سبک خوشم میاد و خب چون فقط هم برای نسل بعد عرضه میشه واقعا میارزه ادم بازی کنه مخصوصا که از دارک سولز اسکی رفته :دی

توی نت هست D:
Gameplay های E3 هم ببینید بد نیست
نمیدونم کیفیت کلی بازی در چه سطح هست ! اصولا نگران تنوع ایناش هستم ولی در کل مبارزاتش به نسبت خوب به نظرم میرسه . باید دید چطوری عمل میکنه بازیش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or