Lollipop Chainsaw | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ماشالا بچه‌ها فقط تو نخ دختر دبيرستاني هستن تا بازی:d

یکی‌ میگه خوب یکی‌ میگه بده...آخر چیکار کنیم؟بگیریم یا نه؟آها یه فکری کسی‌ از گیمپلی بازی‌ ویدئو‌ای چیزی نداره؟اگه دارین بذارین ببینیم..ممنون

ماشالا بچه‌ها فقط تو نخ دختر دبيرستاني هستن تا بازی:d

یکی‌ میگه خوب یکی‌ میگه بده...آخر چیکار کنیم؟بگیریم یا نه؟آها یه فکری کسی‌ از گیمپلی بازی‌ ویدئو‌ای چیزی نداره؟اگه دارین بذارین ببینیم..ممنون

اینم ویدئوهایی از گیم پلی بازی:Our videos of Lollipop Chainsaw - Gamersyde

اینم کامنت جالبیه:

I think Grasshopper should release their games on XBL/PSN for $15-20. This way they can make a bit more money

آخرین ویرایش:
من بازی کردم خیلی خوشم اومد . شدیدا فان و جالبه . برای سرگرمی خیلی خوبه همونطور که انتظار داشتم

نوید می شه دقیقا به من توضیح بدی که از کدوم بازی خوشت نمی آد؟ تا حالا من هر چی تاپیک تو این سایت بوده رو زیرو روو کردم چیزی جز تعریف از تو ندیدم.

نوید می شه دقیقا به من توضیح بدی که از کدوم بازی خوشت نمی آد؟ تا حالا من هر چی تاپیک تو این سایت بوده رو زیرو روو کردم چیزی جز تعریف از تو ندیدم.

خُب دیگه سعادتیست که نصیب شما شده فقط تعریفات من رو میبینی . انتظارات رو بیارین پایین . کمتر بازی کنین میشین مثل من
من از کدوم بازی تعریف کردم که بد بوده ؟

بازیه بدی نیست.در حده متوسطه.من بازی کردم،در اون حد که باید باشه بود.گیم پلی خوب و گرافیک نسبتاً راضی کننده ای داره.

تمومش کردم، بازی فوق العاده جذابی بود ...
در دوره ی بازی های تکراری و تکراری و تکراری و دوره ی بازی های دو زاریه سبک مزخرف FPS از هر بازی ای که کوچکترین نوآوری رو داشته باشه استقبال می کنیم .
به نظر من بازی واقعا دلنشین بود ، مخصوصا Sparkling که بازی رو جذاب تر کرده بود .
همینطور گیم پلی مناسب و نوآوری های جالب ...
خلاصه اینکه به شدت توصیه میشه .

من یکی از تریلرهاشو دیدم ب نظر خیلی سرگرم کننده می یاد. شخصیت دوست داشتنی داره زامبی ها هم خوش اشتها هستن !
برای سرگرمی کلا خوبه یه جاش دختره رو ون بود بعد زامبی ها دور ون باید کمکش می کردیم بالا سر دختره بزرگ نوشته بود SOS :دی کلا فانتزی و باحال بود شاید بخرمش..دوستان داستان داره یا بی سرو ته هست همش اکشنه؟
قیمت بازی ها گرون شده می گید 3500 ؟من اخرین بازی که خریدم فورزا 4 بود هر دی وی دی 2 تومن حساب می کرد..
راستی رو ال تی 2 جواب می ده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or