Lollipop Chainsaw | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با احترام به دوستانی که به این بازی امیدوارن! به نظرم زیادی مسخره میاد این عنوان .

شخصیت وقتی معنی پیدا میکنه که تو یه جای درست قرار بگیره نه . . .

البته کسی چه میدونه شاید این عنوان دنیا رو تکون بده و 10 از 10 بگیره ! با امتیازاتی که اخیرا سایتها به بازیها میدن اصلا دور از انتظار نیست!

واقعا جدیدن میام BC یاده کودکستان میفتم! سرجمع 20تا پست نیست تو تاپیک بیشترش درباره دختره دبیرستانی و این شرو وراست . . .

با احترام به دوستانی که به این بازی امیدوارن! به نظرم زیادی مسخره میاد این عنوان .

شخصیت وقتی معنی پیدا میکنه که تو یه جای درست قرار بگیره نه . . .

البته کسی چه میدونه شاید این عنوان دنیا رو تکون بده و 10 از 10 بگیره ! با امتیازاتی که اخیرا سایتها به بازیها میدن اصلا دور از انتظار نیست!

واقعا جدیدن میام BC یاده کودکستان میفتم! سرجمع 20تا پست نیست تو تاپیک بیشترش درباره دختره دبیرستانی و این شرو وراست . . .
شما خيلي جو خشك و بي روح و خسته كننده دوست داري ميتوني بري نماز جمعه ...
يا سايت هاي ديگه ! ;)

• Like
Reactions: Whitebeard
شما خيلي جو خشك و بي روح و خسته كننده دوست داري ميتوني بري نماز جمعه ...
يا سايت هاي ديگه ! ;)

میبری میدوزی - از علایق من حرف میزنی - فکر نمیکنم از کسی راهنمایی خواسته باشم .

درضمن با ادب باش من پست قبلیم کاملا با احترام بود.

-----------

وقتی به Bayonetta میگید اشغال، دیگه انتظاری ازتون نمیشه داشت. کسانی که از روی جلد درمورد کتاب نظر میدن.
با احترام : البته شما پست من رو نقل نکردید - ولی از پستتون اینطور حس کردم که مربوط به منه - اگه اینطور نیست که عذر خواهی میکنم - اگه همینطوره که فکر کردم - باید بگم :

من واقعا از بازی بایونتا لذت بردم و به جرات میتونم بگم جزو20تا بازی عالی بوده که من تا حالا ازشون لذت بردم و بازی کردم.

آخرین ویرایش:
من واقعا از بازی بایونتا لذت بردم و به جرات میتونم بگم جزو20تا بازی عالی بوده که من تا حالا ازشون لذت بردم و بازی کردم.
کلی عرض کردم. دوستان فرستی نداشتن که اسلحه های اون بازی رو باهم ترکیب کنن و حتی نتونستن یک/دهُم از کمبوهای ترکیبیش رو بزنن، مامبول میتراشن که "دخرتته فلان بود و اینطوری چرا میکرد و ... ". طرف انتظار داره یه دختر بیاد مثل دانته (DMC) ویا دانته (DI) مبارزه کنه.

خلاصه بقول یکی از اساتید بازیسنتر: تا باشه; از این Demon Hunterها باشه :دی.

• Like
Reactions: hosein_fisher
کلی عرض کردم. دوستان فرستی نداشتن که اسلحه های اون بازی رو باهم ترکیب کنن و حتی نتونستن یک/دهُم از کمبوهای ترکیبیش رو بزنن، مامبول میتراشن که "دخرتته فلان بود و اینطوری چرا میکرد و ... ". طرف انتظار داره یه دختر بیاد مثل دانته (DMC) ویا دانته (DI) مبارزه کنه.

خلاصه بقول یکی از اساتید بازیسنتر: تا باشه; از این Demon Hunterها باشه :دی.
چرا من همه اين كارارو هم كردم !
باور كن :d

از کارای سودا 51 خیلی لذت میبرم.بازی هایی میسازه که خشونت و خون ریزی توش به طور واقعا اغراق شده ای موج میزنه در عین حال فضاسازی و دیالوگ های کمدیش کاملا با جو بازی متضاده و باعث به وجود اومدن یه ترکیب واقعا دیوانه وار میشه! :d

Lollipop Chainsaw هم یکی از کارای واقعا Mature سودا محسوب میشه و ایده های جالبی تو خودش داره.شخصا از اون کله ی قطع شده ای که مثل جاسوییچی به ژولیت آویزونه خیلی لذت بردم! شدیدا منتظرشم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or