حیف که به آسونی پا نمیدن:dاره دختر دبيرستانيا جذابن همشون :d
شما خيلي جو خشك و بي روح و خسته كننده دوست داري ميتوني بري نماز جمعه ...با احترام به دوستانی که به این بازی امیدوارن! به نظرم زیادی مسخره میاد این عنوان .
شخصیت وقتی معنی پیدا میکنه که تو یه جای درست قرار بگیره نه . . .
البته کسی چه میدونه شاید این عنوان دنیا رو تکون بده و 10 از 10 بگیره ! با امتیازاتی که اخیرا سایتها به بازیها میدن اصلا دور از انتظار نیست!
واقعا جدیدن میام BC یاده کودکستان میفتم! سرجمع 20تا پست نیست تو تاپیک بیشترش درباره دختره دبیرستانی و این شرو وراست . . .

شما خيلي جو خشك و بي روح و خسته كننده دوست داري ميتوني بري نماز جمعه ...
يا سايت هاي ديگه !![]()
با احترام : البته شما پست من رو نقل نکردید - ولی از پستتون اینطور حس کردم که مربوط به منه - اگه اینطور نیست که عذر خواهی میکنم - اگه همینطوره که فکر کردم - باید بگم :وقتی به Bayonetta میگید اشغال، دیگه انتظاری ازتون نمیشه داشت. کسانی که از روی جلد درمورد کتاب نظر میدن.
کلی عرض کردم. دوستان فرستی نداشتن که اسلحه های اون بازی رو باهم ترکیب کنن و حتی نتونستن یک/دهُم از کمبوهای ترکیبیش رو بزنن، مامبول میتراشن که "دخرتته فلان بود و اینطوری چرا میکرد و ... ". طرف انتظار داره یه دختر بیاد مثل دانته (DMC) ویا دانته (DI) مبارزه کنه.من واقعا از بازی بایونتا لذت بردم و به جرات میتونم بگم جزو20تا بازی عالی بوده که من تا حالا ازشون لذت بردم و بازی کردم.
چرا من همه اين كارارو هم كردم !کلی عرض کردم. دوستان فرستی نداشتن که اسلحه های اون بازی رو باهم ترکیب کنن و حتی نتونستن یک/دهُم از کمبوهای ترکیبیش رو بزنن، مامبول میتراشن که "دخرتته فلان بود و اینطوری چرا میکرد و ... ". طرف انتظار داره یه دختر بیاد مثل دانته (DMC) ویا دانته (DI) مبارزه کنه.
خلاصه بقول یکی از اساتید بازیسنتر: تا باشه; از این Demon Hunterها باشه.
به عنوان نظر شخصی شما بله، به عنوان Fact نه، نُچ، نمیشه، نشد که بشه، رآ نداره، هیچ رقمه.چرا من همه اين كارارو هم كردم !
باور كن :d
چي بگم ديگه !!! :dبه عنوان نظر شخصی شما بله، به عنوان Fact نه، نُچ، نمیشه، نشد که بشه، رآ نداره، هیچ رقمه.