LittleBigPlanet

سلام من یه مشکلی دارم نزدیک 2 ماهه این طوری شده توی هر دو نسخه بازی هر موقع میخوام Join کسی بشم یا اون Invite من بشه یا بخوام برم مراحل ساخته شده توسط کاربر های این بازی رو بازی کنم نمیشه بعد از کلی لود میزنه Connection is host نمیدونم مشکل از نت هستش یا نه آخه قبلا اینطوری نبود ! Adsl م رو از پارس آنلاین گرفتم الان 2 سالی هست دارم درست بود یه دو ماهی اینطوری شده کسی مثل من هست که پارس آنلاین داشته باشه نتونه وصل بشه ؟؟ ببخشید سرتون هم در آوردم لطفا اگه راهی هست درست بشه کمک کنید !
2.gif

پارس آنلاین کارش همینه هی گند بزنه و دزدی کنه ...
منم اتفاقا یه 256kbs 20gb دارم که فقط بدرد دانلود می خوره کلا سروسیس پارس آنلاین بدرد بازی نمی خوره.
تو lbp من همین 2 روز پیش با یکی از همین بروبچ lbp زدم اصلا لگ خیلی کمی داشت.

چند ماه پشت هم آنلاین بازی میکردم مشکلی نداشت آخه یدفعه ؟!
همین که باز میتونی بازیهای دیگه بازی کنی خودش کلیه .............من بدبخت که sign هم دیگه نمیتونستم بشم درحالی که قبلش پینگم تا 140 هم میومد .......تو ایران هیچ چیز غیر ممکن نیست

دوستان کمک کنید
من توی کره ی مرحله 4 ( اسکلت مو سیخ سیخی )
در مرحله ای به نام the mines که عکس مرحله اش یک گاریه که از روی آتیش رد میشه و کلا بازی داخل معدن هست گیر کردم مرحله اش آهنگ سوزناکی هم داره

چندین بار تو این مرحله باید سوار اون چرخ های معدن میشید و به سمت جلو با سرعت حرکت میکنید ( معمولا باید قبلش روی یک دکمه قرمز بپرین ) بعد یک جایش هست که مسابقه زمانی دارید و باید بپرید روی یک دکمه قرمز تا دینامیت عقربه ای بیفته پایین بزارید جلوی دیوار و چند بار باید این کار رو بکنید تا بلاخره دیواره خرد بشه و برید جلو اما اینجا رو که میرید میرسید به یک سری چرخ های بزرگ که می چرخه ( قرمز هست ) رو اولی که میپری دومی جهت عکس دومی می چرخه ( سبز هست ) و اونجا روی 4 تا از اونا که میپری اون قسمت رد میشه اما باز جلوتر که میری و یکبار دیگه سوار اون چرخ های معدن میشی باز میرسی به یک جایی که جلوت از همین چرخ ها هست ( البته یک راه به سمت بالا هم داره قبل رفتن روی چرخ ها که نوشته دو نفره باید برید اون بالارو ) حالا رو این چرخ ها که میپرم روش دو تا جلو هست دو تا چرخ زیرش ( که یک کلید هم داره ) و یک چرخ در پایین اون دو تا اما روی این آخری هر کاری میکنم نمیتونم بپرم و میوفتم روی آتیش ... راهنمایی می کنید ... اون کلید هم که تو عکس اول مشخص هست ممنون میشم بگید چجوری باید بگیرمش چون جلوش دیوار آتشی داره می خورم به اون میسوزم ( عکس سوم رو گزاشتم تا دوستان یادشون بیاد دقیقا کجا رو میگم )
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من بازی littelbigpelant رو گرفتم ولی مثل اینکه بازی قدیمشه چون من شندیده بودم بازی تو مایعه های کراش هست.
مغازه دار اشتباه ورژن قدیمی رو ریخته همونی که یه کره زمین هست و مرحله به مرحله میری من مرحله دوم گیر کردم و نمیتونم برم یعنی ته مرحله بن بست هست و تلوزیون هست که میپرم روش یه چیزایی نشون میده میتونید کمکم کنید خیلی تو مخم رفته این بازی.
ممنون از همتون
من دستگاهم کپی خوره آیا این بازی آنلاین هست؟؟؟ دو نفر میشه بازی کرد؟
کلاً من تاز ps3 خریدم و کلمات حرفه ای رو نمیدونم لطفا ساده توضیح بدید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من بازی littelbigpelant رو گرفتم ولی مثل اینکه بازی قدیمشه چون من شندیده بودم بازی تو مایعه های کراش هست.
مغازه دار اشتباه ورژن قدیمی رو ریخته همونی که یه کره زمین هست و مرحله به مرحله میری من مرحله دوم گیر کردم و نمیتونم برم یعنی ته مرحله بن بست هست و تلوزیون هست که میپرم روش یه چیزایی نشون میده میتونید کمکم کنید خیلی تو مخم رفته این بازی.
ممنون از همتون
من دستگاهم کپی خوره آیا این بازی آنلاین هست؟؟؟ دو نفر میشه بازی کرد؟
کلاً من تاز ps3 خریدم و کلمات حرفه ای رو نمیدونم لطفا ساده توضیح بدید
رفيق من يادم نيست اينجايي كه گير كردي بايد چيكار كرد!دقيقا نميدونم كجارو مييگي
ولي ربطي به كپي خور بودن نبودن نداره
بله انلاين هم داره بازيش
دو نفره هم افلاين هم انلاين ميشه(تا چهار نفر)
يكم دقت كني چي ازت خواسته قبلش ميتوني ردش كني چيز خاصي نداره بازيش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or