LittleBigPlanet

يكي از مسخره ترين بازي هايي كه انجام دادم !‌بابا اصلا هيجان نداره اين بازي ! چجوري شماها ازش خوشتون مياد ؟ حالا تريلر نسخه ي دوم رو ديدم خوشم اومد ولي يكش اصلا جالب نيست (حد اقل تو 1 ساعتي كه من بازي كردم خوشم نيومد)
شما بهتره بری سراغ بازی ها "بزن،بکش،برو جلو"
اینو کلا بی خیال شو.

از دوستان یک راهنمایی میخوام در مورد این بازی
من دو دل موندم که این بازیرو بگیرم یا نه.سبکش چجوری هست.مثل کدوم بازی میمونه؟ارزش خریدن رو داره یا نه

از دوستان یک راهنمایی میخوام در مورد این بازی
من دو دل موندم که این بازیرو بگیرم یا نه.سبکش چجوری هست.مثل کدوم بازی میمونه؟ارزش خریدن رو داره یا نه
ببین عزیز منم مثله شما بودم مونده بودم چه کار کنم
اگر به اینترنت پرسرعت دسترسی داری خوب اول دموش را دانلود کن ببین خوبه یا نه
سبکش یک جورایی مثله کراش خودمونه که توی پلی1 بازیش میکردیم این موجود که اسمش یادم رفته یک نخ مانند هست که چیزهایی مانند اتیش یا برق و یا چیزی های تیز اون را میکشند
تا همین جا کافی
اگر میخواهی بیشتر بدونی بهتر که همین تاپیک را برگردی تا بهتر به جوابت برسی :d:x

سلام دوستان.توروخدا کمک.می خوام یک ماشین بسازم که بتونم جلو عقب ببرمش ولی هرکاری می کنم نمی تونم.توروخدا بگید چی کار کنم.دارم دیوونه می شم!

پس این ماشین هایی که ملت خودشون می سازند با چیزای توی tool box چجوریه؟یعنی من اگه تموم کنم می تونم ماشین طراحی کنم؟

با modnation racers اشتباه نگرفتی؟:d
اگه تموم کنی ماشین و موتور اونم فکر کنم یکی یا 2تا باز میکنی برای طراحی مراحل
که میتونی رنگشون کنی با روشون عکس تگ کنی
البته شاید بشه یه چیزی بسازی براش با چرخ و اکتیویتور فرمون بسازی که حرکت کنه
من که امتحان نکردم

• Like
Reactions: Fëanor
یه سوال: من بازی LBP1 رو دارم بازی میکنم یه بارم تمومش کردم بیشترش رو هم 100درصد کردم حالا تو طراحی مراحل ایکون های اصلی غیر فعالن چطور میشه فعال شن

سلام.

من اینجا گیر کردم :

jrogwrkctwzn7y8eycw.jpg

هر چی میپرم نمیتونم از رو اون شی سبز رنگ تیغ تیغی رد بشم و هی میخورم بهش ...

سلام.

من اینجا گیر کردم :

jrogwrkctwzn7y8eycw.jpg

هر چی میپرم نمیتونم از رو اون شی سبز رنگ تیغ تیغی رد بشم و هی میخورم بهش ...

:d:d:d:d:d
این که کاری نداره
دوسته عزیز من به شما یک پیشنهاد دارم شما تازه اولیش گیر کردی بعد که بری جلوتر سخت تر هم میشه بعد میخواهی چیکار کنی
اون ستونی که به رنگ جیگری هست را مبینی که اون سه تا که روی هم قرار دارند شما باید اونها را زیره پایت قرار بدی و بعدش از روی اون تیغ ها بگذری همین :d:d:d:d

دوسته عزیز من به شما یک پیشنهاد دارم شما تازه اولیش گیر کردی بعد که بری جلوتر سخت تر هم میشه بعد

اوه اوه اون مرحله که توی یخ هست که از توی یک گردونه باید راد شی که برق هم داره ... وای یادم میاد سر درد میگیرم :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or