LittleBigPlanet

بچه ها یه مرحله ساختم به نام hi score - trophy get
حتما برید بازی کنید اولین مرحله ای هست که پابلیش کردم.
امیدوارم خوشتون بیاد.در ضمن Heart یادتون نره :D
بازی مردید نظرتونو اینجا بگید لطفا.
ممنون

منم امروز بازی رو از دوستم گرفتم. چند مرحله رفتم حوصلم سر رفتم . احتمالا باز امروز برم پسش بدم.اصلا بازیش بنظر من ارزش نداره.

البته كه اين بازي ارزش بازي كردن رو داره . ولي سليقه اي هست ديگه .
اولاش همينجوري يه خورده بو رو جولو حال ميده .
به نظر من اين بازي رو اگه online بازي كني خيلي حال ميده .
ما كه تا حالا بازي نكرديم :((

من که اول دوستام بهم میگفتن خجالت نمی کشی عروسک بازی میکنی :biggrin1:
ولی یه روز اومدن خونمون بازی کردن (4 نفری بازی کردیم)واقعا بهشون حال داد و گفتن خیلی باحاله و هزار چیز دیگه!
دست به یکی میکردیم برای اینکه یکی اول نشه میگرفتیمش تا امتیاز جمع نکنه یا هر وقت باید جایی می ایتادیم به هم مشت میزدیم شکلک در میوردیم سرمون رو بالا پایین میکردیم و ... :biggrin1: مثلا دوستم کنارم نشسته بود ازم یک چیزی پرسید به نشانه ی تایید تو بازی سرم رو بالا پایین کردم :biggrin1:
کلا بسی خندیدیم :biggrin1:

ایا وقتی مرحله میسازی برای بازی .خودت هم میتونی بازی میکنی.یا فقط کابرد انلاین داره؟
ایا میشه یک مجموعه مراحل ساخت؟یعنی مساله 10 مرحله مرتبط با هم بسازی.
ایا میتونه یکی ز مراحلی که ساختی را به غول اختصاص بدی؟
من چه چیز هایی از دست میدم اگر نسخه جدیدش را نگیرم؟

اين بازي بايد انلاين بازي كني پس من adsl ندارم چيكار كنم.ميشه توضيح بدين :confused:

"باید"ی در کار نیست. شما میتونی offline هم بازی کنی و لذتشو ببری.:biggrin1:
کلی هم مرحله داره. از آمریکا و اروپا بگیر تا روسیه و هند و ژاپن.

ایا وقتی مرحله میسازی برای بازی .خودت هم میتونی بازی میکنی.یا فقط کابرد انلاین داره؟
ایا میشه یک مجموعه مراحل ساخت؟یعنی مساله 10 مرحله مرتبط با هم بسازی.
ایا میتونه یکی ز مراحلی که ساختی را به غول اختصاص بدی؟
من چه چیز هایی از دست میدم اگر نسخه جدیدش را نگیرم؟
1- هم خودت میتونی بازی کنی هم دیگران.
2- میشه ولی بستگی به قدرت تخیل و مرحله سازی خودت داره که تا چه حد میتونی یه مرحله رو خوب بسازی.
3- آره ولی به پک مرحله سازی MGS هم نیاز داری تا بتونی در صورت نیاز تفنگ برا Sackboy بگذاری.
4- یه سری Custom (شخصیت ها) و یه سری Pack مرحله های قابل بازی و Packـهای ساخت مرحله که بیش از 20$ قیمتشون ـه.
موفق باشید...

منم امروز بازی رو از دوستم گرفتم. چند مرحله رفتم حوصلم سر رفتم . احتمالا باز امروز برم پسش بدم.اصلا بازیش بنظر من ارزش نداره.
شما اگه این بازی رو با یک یا دو یا سه نفر دیگه بازی کنی میفهمی لذت داره یا نه !!!
رجیون این بازی فری هست.یعنی میشه دستگاه پال باشه و بازی اسیا باشه و انلاین بازی کنی؟
فرقی نمی کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or