LittleBigPlanet

سلام
یه سوالی برام پیش اومده اونم اینه که چطوری میشه رنگ لباس سکبوی رو عوض کنم؟ چون تو یه تریلر دیدم طرف هدبند نینجا (یا یه چیز تو همین مایه ها) رو مشکی کرده بود ولی مال من همش رنگ آبی با گلهای سفیده:biggrin1:.

اونجا که انتخاب میکنی که وقتی مربع میزنی اون صفحه که میاد چه رنگی باشه(صفحه ی یکی مونده به آخر تو لباس و اینا)هر رنگی که وقتی مربع میزنی صفه میاد باشه اون هدبند هم همون رنگی میشه :biggrin1:

من توی مرحله ی مکزیک شدید موندم بعد برای خرید پک های این عروسکه راه دیگه ای نیست حیفه بعد جلو تر لباس سرباز شوروی رو می ده ؟

تو Comic-Com امسال مارول در نمایش The Next Generation of Marvel Video Games کستوم های جدیدی رو برای Little big planet تائید کرد :love: (قابل توجه میلاد :biggrin1: -خرپلنگ-)
این کستوم ها از سه شخصیت Captain America ، Iron Man و Wolverine بود و هنوزم تاریخ دقیقی برای انتشارش مشخص نشده :​

چقدر استقبال :دی

چرا اینهمه برای این LBP کستوم میاد ؟ :biggrin1:
infamous-lbp-2.jpg

قراره کستوم کول (inFAMOUS) این هفته با اپدیت PSN عرضه بشه ! البته این خبر هنوز به صورت رسمی تائید نشده ولی ارتش اومده​

وای چه خفنه :biggrin1:
اینا تو اون نسخه ای که همه ی dlc ها رو داره هم هست یا نه؟ :biggrin1:
البته ما که دیگه ازمون گزشت ولی عجب بازیی بود!خدا هم تو دنیا هم تو آخرت سازنده هاش رو شاد کنه که انقدر ما رو شاد کردن :biggrin1:

من میخوام این بازی را بخرم.من نمیتونم انلاین بازی کنم.و امکاناتش را ندارم.ایا ارزش داره که بخرم.ایا قسمت داستانی داره.؟ایا بعد از اینکه قسمت اصلی این بازی را تموم کردم.ایا باز چیزی داره که بشه بازی کرد؟
اگه کسی این بازی را برای فروش داره پ خ بده

وای چه خفنه :biggrin1:
اینا تو اون نسخه ای که همه ی dlc ها رو داره هم هست یا نه؟ :biggrin1:
البته ما که دیگه ازمون گزشت ولی عجب بازیی بود!خدا هم تو دنیا هم تو آخرت سازنده هاش رو شاد کنه که انقدر ما رو شاد کردن :biggrin1:
اون موقع هم گفتم ! سونی هنوز نگفته چه DLC هایی همراه پک GOTY بازی هست !

من میخوام این بازی را بخرم.من نمیتونم انلاین بازی کنم.و امکاناتش را ندارم.ایا ارزش داره که بخرم.ایا قسمت داستانی داره.؟ایا بعد از اینکه قسمت اصلی این بازی را تموم کردم.ایا باز چیزی داره که بشه بازی کرد؟
اگه کسی این بازی را برای فروش داره پ خ بده
ببین دوست عزیز بازی 6 ساعت Single داره که واقعا جذاب و مفرح هست :دی (بعضی ها هم میگن سخت که من سختی توش ندیدم :biggrin1:) بد اینم که Single بازی رو رفتین اگه حوصله داشته باشین میتونین خودتون مرحله بسازین که صبر حضرت نوح رو میخواد :biggrin1:

این مرحله سازی رو تا اون جایی عقلم می کشه و سرعت انتقال بالاست :biggrin1:باید از اینترنت پک ساخت مرحله رو دان کنی !من کردم ولی هیچ کاری نتونستم بکنم و با یک دما سنج مواجح شدم :biggrin1:

این مرحله سازی رو تا اون جایی عقلم می کشه و سرعت انتقال بالاست :biggrin1:باید از اینترنت پک ساخت مرحله رو دان کنی !من کردم ولی هیچ کاری نتونستم بکنم و با یک دما سنج مواجح شدم :biggrin1:
نه بابا ؟!! من که درست کردم یه مرحله بازی هم کردم ! مطمئنی؟ ;)

سونی دیگه خودشو یا این costumeها خفه کرده :دی! شده قضیه halo :دی هر 6 ماه یه بار یه halo تایید میشه :دی:دی:دی
اصلا هم که مبلغشون بالا نیست هر costume مفت 1-2 دلار قیمتشه :دی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or