چرا مگه مجانی شده DLC های بازی؟:biggrin1:الان انقدر دلم داره برای کسایی که DLC های بازیو پول دادن و خریدن میسوزه که نگو :biggrin1:
چرا مگه مجانی شده DLC های بازی؟:biggrin1:
نه بابا کسی اصلا حرف از مجانی شدن نزد که :biggrin1: (این برهان تعطیله یه چیزی میگه تو چرا باور میکنی؟!مجانی شده؟؟؟؟؟
شانس رو میبینی تا ما بازی رو فرستادیم رفت مجانی شد :biggrin1:
حالا واقعا مجانی شده یا ما توهم زدیم :biggrin1:
مجانی شده؟؟؟؟؟
شانس رو میبینی تا ما بازی رو فرستادیم رفت مجانی شد :biggrin1:
حالا واقعا مجانی شده یا ما توهم زدیم :biggrin1:
بابا علامت سوال به اون بزرگی رو نمی بینید:biggrin1: من سوال کردم. خوب پس داره یک Pack جدید میدن بیرون:biggrin1:نه !! :biggrin1:
یه نگاه بنداز :
نسخه The Game Of The Year عنوان LBP دارای DLC های منتشر شده بازی میباشد
نه بابا کسی اصلا حرف از مجانی شدن نزد که :biggrin1: (این برهان تعطیله یه چیزی میگه تو چرا باور میکنی؟!)
همون بهتر که فرستادی رفت چون داره یه نسخه جدید از بازی میاد
بله عزیز چرا نشه. دقیقا میشه عین DLCها که مثلا ترافی های قبلی که گرفتین هست و یسری ترافی دیگه اضافه میشهسلام
حالا یه سوال نسخه the game of year بازی lbp رو اگه بخرم میتونم با سیو قبلی خودم بازی کنم؟؟؟
سلامیادم یکی از دوستان map تهران رو ساخته بود اون رو چجوری میشه بدست اورد.
خوب در مورد چیش می خوای برات توضیح بدم کامیار جان:biggrin1: DLCها رو باید پول بدی و از Store دانلود کنییکی از دوستان بگه این بازی چجوریه بعد نیاز به خرید پک داره ؟؟سی دی هاش فرق می کنه ؟؟
می دونم یعنی حتما باید خرید ؟
اقا سام ؟!!!!؟ :biggrin1:آقا سام یه سوال در مورد این GOTY EDITION دارم...
میخواستم بدونم کل DLC های LBP شاملش میشه مثلا همین DLC Ghost busters یا نه فقط یه تعداد خاص؟! بنظرم باحالترین کاستوم Sackboy همون کریتوس و ناریکو اند:biggrin1: