LittleBigPlanet

Sackboy های Batman و Joker !!
batmanjokersackboyvf3.png

بعد یک سوال!؟فقط اگه بازی رو پیش خرید کنیم ان شخصیت های کریتوس و ناریکو رو میتونیم تو بازی ببینیم؟

آره ... فکر کنم تو باکس پیش خرید یه PSN Card باشه که فقط با اون میشه این DLC ها رو دانلود کرد.

---------------------------------

سلام

IGN:

LittleBigPlanet , دارندگان PS3 را با "قدرت خلق کردن" خود و ویژوال های سرگرم کننده خود فریفته است.امروز در Playstation.Blog , گیمر ها , آیتم های فوق العاده ی اضافه شده را _اگر بازی را از خرده فروشان پیش خرید کنند _ دریافت خواهند کرد.بر طبق گفته Mark Valledor , مدیر مارکتینگ از SCEA , گیمر هایی که بازی را پیش خرید کرده اند یک راهنمایی کوچک به نام "LittleBigPlanet Creator" از سوی Brady Games دریافت خواهد کرد که راهنمایی هایی را برای کاربران , بر روی بنا ها و توسعه مراحل بازی , تدارک دیده است و همراه با یک کتاب LittleBigSticker و LittleBigPouch خواهد آمد.به هر حال جایزه اصلی پیش خرید چیز دیگری است.چنانچه , Kratos از God of War و Nariko از Heavenly Sword در قالب SackStyle خود نمایی خواهند کرد.

littlebigplanet-20080805032458392-000.jpg

Kratos Sackboy یک چهره ی بدخلق و خشن خواهد داشت و شمشیر های او به پشتش با تسمه نگه داشته شده است.خالکوبی صورت او ,از اطراف سر او و پایین بدن او ظاهر شده است و با بخیه ای به مدل SackBoy وصل است.او یک لباس قابل دانلود برای هر Sackboy یی است. همین طور , Nariko Sackgirl یک یال افشان از موهای قرمز دارد و Heavenly Sword بر پشت او بسته شده است.شبیه به Kratos , این نیز یک لباس اختصاصی قابل دانلود است.

littlebigplanet-20080805032459079-000.jpg

آخرین ویرایش:
تو PSN هم مگه میشه پیش خرید کرد کجاش ؟
آره ... فکر کنم تو باکس پیش خرید یه PSN Card باشه که فقط با اون میشه این DLC ها رو دانلود کرد.
اصلاً نفهمیدم رضا چی گفت ! نه نمیشه از تو PSN پیش خرید کرد و به نظرم هم این Sackboy ها پولی نباشه ! اینا رو آدم های مختلف درست میکنن و میتونن Share کننش... از اینا یکی هم من مربوط به متالگیرش رو گذاشتم تو تاپیک تریلر های جدید ...

Last edited by a moderator:
اصلاً نفهمیدم رضا چی گفت !
:دی

نه نمیشه از تو PSN پیش خرید کرد و به نظرم هم این Sackboy ها پولی نباشه ! اینا رو آدم های مختلف درست میکنن و میتونن Share کننش
فکر کنم اینا یه جا خوندم که میگم...این DLC ها با PSN کارتی که با پیش خرید داده میشه ، میشه دانلود کرد....نگفتم که از PSN میشه پیش خرید کرد که:دی بد نقل قول کردم جمله ی ماکان رو :دی

Last edited by a moderator:
اصلاً نفهمیدم رضا چی گفت ! نه نمیشه از تو PSN پیش خرید کرد و به نظرم هم این Sackboy ها پولی نباشه ! اینا رو آدم های مختلف درست میکنن و میتونن Share کننش... از اینا یکی هم من مربوط به متالگیرش رو گذاشتم تو تاپیک تریلر های جدید ...
علي جان قضيه ساخت و شير كردن Sackboyها به كنار...
اگر شما مثلآ LBP را از GameStop حضوري پيش‌خريد كني كارت زير را بهت ميدن: (به صورت آنلاين پيش‌خريد يك هفته قبل از عرضه بازي كد را برات ميفرستن.)
kratos_ingame_gamestop.jpg

lbpn_435423back.jpg

اين كارت چيه؟ همون طور كه روش نوشته(در تصوير اول) شما يك سكبوي مدل كريتوسي انحصاري را دريافت مي‌كنيد كه ديگران دريافت نميكنند!(ساخته خود طراحان بازي يعني مديا مولكول) اگر كدي كه پشت كارت هست(تصوير دوم كه هنوز مهر روي كد پاك نشده) را در " Redeem PLAYSTATION Network Card or Promotion Code " بزني مجوز دانلود سكبوي مدل كريتوسي را به دست مياري.... البته مثل اكثر بازيهاي PSN و DLCها , سكبوي مدل كريتوسي را ميتوني تا 5 بار دريافت كني... يا بهتر يگم 5 تا PS3 ميتونن اينو دريافت كنن(بين كساني كه بهشون اعتماد داري ميتوني اكانت PSNت را شير كني تا اينو آنها هم دريافت كنند)

kratos_ingame_gamestop.jpg

lbpn_435423back.jpg

اين كارت چيه؟ همون طور كه روش نوشته(در تصوير اول) شما يك سكبوي مدل كريتوسي انحصاري را دريافت مي‌كنيد كه ديگران دريافت نميكنند!(ساخته خود طراحان بازي يعني مديا مولكول) اگر كدي كه پشت كارت هست(تصوير دوم كه هنوز مهر روي كد پاك نشده) را در " Redeem PLAYSTATION Network Card or Promotion Code " بزني مجوز دانلود سكبوي مدل كريتوسي را به دست مياري.... البته مثل اكثر بازيهاي PSN و DLCها , سكبوي مدل كريتوسي را ميتوني تا 5 بار دريافت كني... يا بهتر يگم 5 تا PS3 ميتونن اينو دريافت كنن(بين كساني كه بهشون اعتماد داري ميتوني اكانت PSNت را شير كني تا اينو آنها هم دريافت كنند)
این کارتو از کجا خریدی؟ از Gamestop؟ من میخوام این کارتو.چجوری باید اینو گرفت؟

سلام
یه جورایی من هوس این بازی کردم
اول خیال میکردم بچگونه هستش:biggrin1:
ولی الان نه
==
این بازی کی منتشر میشه به تاریخ شمسی لطفا
کاستومیز هم داره دیگه
مولتی پلیر چی هست
حدودا قیمت بازی اگه منتشر بشه
==
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند