Fratos
کاربر سایت
بطور دقیق معلوم نیست، خودشون که میگن "هر وقت کارمون تموم بشه" عرضه میکنن. امیدوارم عجله نکنن.فکر کنم سپتامبر 2008 عرضه بشه.
بطور دقیق معلوم نیست، خودشون که میگن "هر وقت کارمون تموم بشه" عرضه میکنن. امیدوارم عجله نکنن.فکر کنم سپتامبر 2008 عرضه بشه.
اطلاعاتی از کاراکتر و .... در دسترس نیست؟
بازي براي اكتبر 2008 منتشر ميشود
درسته که میگن از هاردم پشتیبانی میکنه منظورم اینه که عکسایی که تو هاردت هستو میتونی بیاری و ازشون استفاده کنی ...؟!؟!!مثلا عکستو بندازی رو یه دونه پرده...یا دیوار...!آی لاو یو لیتل بیگ پلانت!(ببخشید جمله ی آخر اینگلیفی شد...:cheesygri)اطلاعات در دسترس . این بازی در حالت عادی 4 نفر را پشتیبانی میکند ( جواب برای کسایی که چرا PS3 4 دسته ) .
کاراکترها بنام SAGBOY هستند که اخم میکنند . میخندند . بای بای میکنند و پهلو هم میزنند و همدیگر را پرت میکنند . و مراحل زیادی برای این بازی درست شده و حتی خود میتوانید مرحله درست کنید که بسیار بسیار آزادی دارید همه چیز را میتوانید در درست کردن مراحل بیاورید حتی برای کاراکتر لباس درست کنید یا کلاه بزارید هر چی توضیح بدهم باز هم ادامه دارد . ناشر بازی هم خود سونی است . :biggrin1::biggrin1::biggrin1: ( فریدون کجایی که ترکوندم با این توضیح کذایی ) .
مرسی...!پ.ن:emad01 اواتارت چه باحاله
خوب اگه میشه لینک این شایعه را بده من
فریدون من که گفتم یکم مشکوکه
اطلاعات در دسترس . این بازی در حالت عادی 4 نفر را پشتیبانی میکند ( جواب برای کسایی که چرا PS3 4 دسته ) .
کاراکترها بنام SAGBOY هستند که اخم میکنند . میخندند . بای بای میکنند و پهلو هم میزنند و همدیگر را پرت میکنند . و مراحل زیادی برای این بازی درست شده و حتی خود میتوانید مرحله درست کنید که بسیار بسیار آزادی دارید همه چیز را میتوانید در درست کردن مراحل بیاورید حتی برای کاراکتر لباس درست کنید یا کلاه بزارید هر چی توضیح بدهم باز هم ادامه دارد . ناشر بازی هم خود سونی است . :biggrin1::biggrin1::biggrin1: ( فریدون کجایی که ترکوندم با این توضیح کذایی ) .
البته SAGBOY نیستا Sackboy هست![]()