LittleBigPlanet

اطلاعاتی از کاراکتر و .... در دسترس نیست؟

اطلاعات در دسترس . این بازی در حالت عادی 4 نفر را پشتیبانی میکند ( جواب برای کسایی که چرا PS3 4 دسته ) .
کاراکترها بنام SAGBOY هستند که اخم میکنند . میخندند . بای بای میکنند و پهلو هم میزنند و همدیگر را پرت میکنند . و مراحل زیادی برای این بازی درست شده و حتی خود میتوانید مرحله درست کنید که بسیار بسیار آزادی دارید همه چیز را میتوانید در درست کردن مراحل بیاورید حتی برای کاراکتر لباس درست کنید یا کلاه بزارید هر چی توضیح بدهم باز هم ادامه دارد . ناشر بازی هم خود سونی است . :biggrin1::biggrin1::biggrin1: ( فریدون کجایی که ترکوندم با این توضیح کذایی ) .

اطلاعات در دسترس . این بازی در حالت عادی 4 نفر را پشتیبانی میکند ( جواب برای کسایی که چرا PS3 4 دسته ) .
کاراکترها بنام SAGBOY هستند که اخم میکنند . میخندند . بای بای میکنند و پهلو هم میزنند و همدیگر را پرت میکنند . و مراحل زیادی برای این بازی درست شده و حتی خود میتوانید مرحله درست کنید که بسیار بسیار آزادی دارید همه چیز را میتوانید در درست کردن مراحل بیاورید حتی برای کاراکتر لباس درست کنید یا کلاه بزارید هر چی توضیح بدهم باز هم ادامه دارد . ناشر بازی هم خود سونی است . :biggrin1::biggrin1::biggrin1: ( فریدون کجایی که ترکوندم با این توضیح کذایی ) .
درسته که میگن از هاردم پشتیبانی میکنه منظورم اینه که عکسایی که تو هاردت هستو میتونی بیاری و ازشون استفاده کنی ...؟!؟!!مثلا عکستو بندازی رو یه دونه پرده...یا دیوار...!آی لاو یو لیتل بیگ پلانت!(ببخشید جمله ی آخر اینگلیفی شد...:cheesygri)
پ.ن:emad01 اواتارت چه باحاله
مرسی...!:love:قابل نداره..!خواستی برش دار برا خودت من یکی دیگه میزارم ...;) جدی میگما...!

آخرین ویرایش:

البته SAGBOY نیستا Sackboy هست :-"

البته SAGBOY نیستا Sackboy هست :-"

درسته دوست عزیز اما من نامی که خودم دوست دارم را گفتم همش میگم سگ بوی قشنگتره :biggrin1:
عماد فکر کنم درست باشه اما اطمینان ندارم دنبال میکنم جوابشو میدم . بازی بسیار زیبایی است این بازی را نباید از دست داد . من که تمام trailer هاشو دانلود کردم .
این بازی منو یاد worm قدیم میندازه که همدیگرو میزدند :biggrin1:

دوستان پیشنهاد میکنم این ویدیو ی آخرشونو ببینید...!لینک.
یعنی واقعا فیزیک تو یک بازی چقدر میتونه خوب و قدرتمند باشه؟!؟!؟!؟!:o
رفلکت صورت و فقط ببینید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
ps3 terabay جان تو این ویدیو با Eye Toy عکسو میندازه رو اجسام!!!:cool:
واقعا بازیه بزرگیه...!:love:

آخرین ویرایش:
از زبان نویسنده:" وقتی من برای اولین بار از بازی شنیدم زیادی به آن علاقه مند نشدم. در واقع من قصد نداشتم تا برای بازی کردن آن به E3 بروم اما Chad(رفیقش) به من گفت که این کار را انجام بدهم و تشکر از Chad چون این بازی به آسانی یکی از بازی های محبوب من در E3 شد."

LBP توسط Media Molecule ساخته میشود و تمرکز سنگینی بر روی کاستمیزیشن توسط بازیکنان دارد.از خلق کارکتر خود گرفته تا خلق مرحله های خود!تقریبا همه چیز در بازی قابل تغییر است.

"به محض اینکه بازی را انجام دادم تحت تاثیر قرار گرفتم و تفریح جالبی با آن داشتم.کنترل بازی بسیار آسان برای یاد گرفتن آن است و فقط از چند دکمه برای بازی استفاده میشود."

"من با دو نفر دیگر بازی را شروع کردم , اولین آزمایش ما یک mini-game بود که در آن چند ردیف سکو از پایین به بالا داشت.هدف بازی این بود که ما از روی سکو به سکو دیگر می پریدیم قبل از اینکه توسط گاز سمی که بالای صفحه بازی قرار داشت خفه بشیم. من حدس میزنم که تعداد زیادی دیگر از mini-game در بازی وجود داشت شبیه آنچه که ما بازی کردیم."

"ما بازی را ادامه دادیم این بار با یک مرحله حقیقی , که تکیه زیادی بر co-op داشت با معما ها و استرتژی های مختلف. همه جور مانع در مرحله ای که بازی کردیم وجود داشت! شبیه کنده های غلتان بر روی آتش و چیز هایی در حال تاب خوردن شبیه اسفنج که ما مجبور بودیم آن را بقاپیم تا به منطقه بعدی برسیم."

زمانی که شما در حال پیشروی از میان مراحل هستید , به هر یک از کرکتر امتازاتی با جمع آوری چیز های حباب مانند سپرده میشود. و در آخر مرحله شما در جایگاهی(رتبه) بر اساس اینکه چه کسی مرحله را زودتر تمام کرد قرار خواهید گرفت.
lbp1.jpg
LBP بازی است که واقعا از Sixaxis استفاده میکند.وقتی شما در حال بازی هستید میتوانید Sixaxis برای تکان دادن , لغزش و رقصیدن کرکترتان حرکت دهید.حتی بهتر از آن شما میتوانید با L2 و R2 دست های کرکترتان را کنترل کنید!,و بدون هیچ دلیلی دیگر کرکتر ها را کتک بزنید!

تمام بازیکنان قادر خواهند بود تا در وسط بازی کرکترشان را کاستمایز کنند.شما همچنین میتوانید چشم انداز(منظره) بازی را نیز در وسط بازی تغییر دهید شبیه چسباندن کاغذ بر روی دیوار ها.

جنبه ی محبوب بازی قسمت آنلاین و تقسیم تجربه های یکدیگر است.نه تنها شما میتوانید با سه نفر دیگر از طریق PSN بازی کنید , شما میتوانید تمام مرحله های خلق شده توسط خودتان را به انجمن LBP آپلود و شر کنید.زمانی که شما آنلاین هستید میتوانید مرحله های خلق شده توسط دیگران را وارسی کنید , بر روی آن ها بازی کنید , و حتی آنها را دوباره ویرایش کنید و به سلیقه خودتان در بیاورید.
lbp2.jpg
"روی هم رفته , LBP شگفت انگیز به نظر میرسد و یک گیم پلی باورنکردنی دارد.من برای 15-20 آن را بازی کردم و عاشقش شدم.برای بازی که من هیچ قصدی برای بازی کردنش نداشتم , حیرت زده شدم."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or