Little Big Planet: PSP Version

بالاخره دیشب بازیو تموم کردم

ولی خیلی زود تموم شد

کلا بازیه باحالی بود

من بیشتر از اون جاهایی که باید یه چیزیو میروندی مثلا ماشین بالن قایق یا اون توپه که باید هی روش بدویی که راه بیفته خوشم آمد

سلام
من اینجا گیر کردم لطفا کمک کنید!
باید از سمت چپ از اون چیزا بری بالا:biggrin1:بعد سم راستت ی کوله پشتی هست که میگیریو میری بالا و ی چیز سبز رنگه ور میداری و میای میندازی توی ی محفظه ایه که شکل خودشه.بعد بر میگردی عقب تر و اون دو تا چیزه که استوانه ای هست و یکیش قرمز و یکیش زرده رو میاری و می ندازی توی محوطه های زرد و قرمزی که وی شکل هست.بعدشم سمت راست دره اون دو تا چیزه میره بالا و راه واز میشه.البته فکر کنم با این توضیحات گیج بشی اما بهتر از این نمی تونم راه نمایی کنم:biggrin1:

• Like
Reactions: ehsanservat
سلام به همه
از بچه های little big planet باز یه درخواست راهنمایی دارم
من تو همین مرحله بعد از تمرین گیر کردم
یه جایی هست که شبیه یک دریاچه کوچیک آب گرمه بعد جلوتم یه غورباقه هست بعد نمیدونم باید چیکار کنم اینجا همش میوفتم توی آب و از check point میاد
یه راهنمایی بفرمایید لطفا

سلام به همه
از بچه های little big planet باز یه درخواست راهنمایی دارم
من تو همین مرحله بعد از تمرین گیر کردم
یه جایی هست که شبیه یک دریاچه کوچیک آب گرمه بعد جلوتم یه غورباقه هست بعد نمیدونم باید چیکار کنم اینجا همش میوفتم توی آب و از check point میاد
یه راهنمایی بفرمایید لطفا
رو به روي اون غورباقه يه دايره هستش , توي وسايلت يه عكس پشه هست اونو مي چسبوني رو اون دايره بعد غورباقه زبونش رو دراز مي كنه و از رو زبونش مي توني رد بشي :biggrin1:
اره ها پشه یادم رفت!!!ایول
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام
مرحله آخر قسمت کینگ کونگ اشو چه طوری رد میکنین
اول ابرو شو میگیرم تا دهنش باز شه ولی به محضه اینکه میرم تو دهنش میخوام دندونشو بگیرم دهنشو میبنده

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or