Little Big Planet: PSP Version

دوستان من بازی رو از gamestorrents گرفتم....که نوشته fix شدس....بازی رو که میریزم توی memory هیچی نیست!!!!ورژنم هم D-2 هست...psp هم fat هست....خواهشا کمک کنید

منم از همین تورنت بازی رو گرفتم و راحت دارم رو m33 بازی می کنم.

ویرایش: آهان یادم اومد
اشکالش یکی از این دو تا بود ، چون دوتایی رو با هم انجام دادم دقیق نمی دونم کدومشونه :
1)فضای خالی مموری کمه
2)اسم بازی خیلی طولانی هست باید Rename کنی و اسمشو کوتاه تر کنی .

• Like
Reactions: ehsanservat
فضا کم باشه اصلا نمیشه بازی رو تو مموری کپی کرد!
1 احتمال هیت که مموری در حال مرگه!سرم اومده!ممکنه یک بار بازیو نشون بده یک بار نشون نده!
یا هم که اسمش دراز باشه!

فضا کم باشه اصلا نمیشه بازی رو تو مموری کپی کرد!
1 احتمال هیت که مموری در حال مرگه!سرم اومده!ممکنه یک بار بازیو نشون بده یک بار نشون نده!
یا هم که اسمش دراز باشه!
منظورم از فضای کم ، فضاییه که بعد از کپی بازی می مونه ، مثلا 100~50 کیلوبایت .
ولی فکر کنم مشکل اصلی همون اسمشه

تقریبا همه ی مراحل رو 90% به بالا کردم ! ولی تو مرحله ی چینش نمیتونم 70% به بالا کنم ! اصلا mini game هاش رو نمیتونم باز کنم ؟ گسی میدونه کلید مینی گیمش کجاست ؟ :biggrin1:

بازي خيلي خوبيه من كهزيادي باهاش حال كردم!!!
راستي دوستان تو يكي از مراحل بازي گير كردم رمز هم بدست آوردم ولي وقتي ميرم روي دكمه قرمز كليد در رو باز نميكنه تا تخم اژدها رو به اژدها بدم!رمز هم همينطور كه گفتم بدست آوردم(سمت راست مار قرمز)(سمت چپ پرنده سفيد)

• Like
Reactions: ehsanservat
بازي خيلي خوبيه من كهزيادي باهاش حال كردم!!!
راستي دوستان تو يكي از مراحل بازي گير كردم رمز هم بدست آوردم ولي وقتي ميرم روي دكمه قرمز كليد در رو باز نميكنه تا تخم اژدها رو به اژدها بدم!رمز هم همينطور كه گفتم بدست آوردم(سمت راست مار قرمز)(سمت چپ پرنده سفيد)

رمزشو راحت میشه بدست آورد من یادم نیست ولی بالای هر کدوم از شکلا یک خط هست که خطو دنبال کنی میری تو یک قسمتی که اونجا رمز رو بهت میده . و فکر کنم هر دفعه رمزش عوض میشه.

رمزشو راحت میشه بدست آورد من یادم نیست ولی بالای هر کدوم از شکلا یک خط هست که خطو دنبال کنی میری تو یک قسمتی که اونجا رمز رو بهت میده . و فکر کنم هر دفعه رمزش عوض میشه.
نه رمزش عوض نمیشه تا اونجایی که یادمه!
البته شاید اشتباه می کنم!:blushing:

دوستان یک مرحله هست که تو برفه!مرحله ی ساعت هم هست!
همون اول مرحله اونجایی که یک چیزی مثل آسیاب رو به چرخش میندازیم و ازش میریم بالا یک سراشیبی هست که یخ زده،به سختی ازش میرم بالا اما به یک جایی می رسم که باید پرید که نمیشه!
چیکار کنم اونجا؟

دوستان من همون مرحله اول گیر کردم . اونجایی که به یه جا میرسیم که یک غورباقه بزرگ سبز رنگ اونور نشسته را چه جوری باید رد کنم ؟

دوستان من همون مرحله اول گیر کردم . اونجایی که به یه جا میرسیم که یک غورباقه بزرگ سبز رنگ اونور نشسته را چه جوری باید رد کنم ؟
یه جا هست اونجا که دایره ماننده!یک عکسی هست که اونم دایره ماننده!اون رو اونجا بچسبون یک راه برات میاد!

دوستان یک مرحله هست که تو برفه!مرحله ی ساعت هم هست!
همون اول مرحله اونجایی که یک چیزی مثل آسیاب رو به چرخش میندازیم و ازش میریم بالا یک سراشیبی هست که یخ زده،به سختی ازش میرم بالا اما به یک جایی می رسم که باید پرید که نمیشه!
چیکار کنم اونجا؟
کسی نبود؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or