شایعه lineup سونی در E3 دیوانه کننده است!

من کاری به عناوین معرفی نشده ندارم چون هیچ چیز دربارشون نمیدونم که بخوام الکی هیجان زده بشم ولی تو E3 امسال از سونی توقع دارم The Last Guardian رو دوباره به نمایش بگذاره و تاریخ عرضشم برای ماه سپتامبر که اوج ماههای بی بازی ای هست اعلام کنه.البته نسخه ای از GTA V هم برای نسل جدید می تونه خبر بسیار خوبی باشه برای خریداران این کنسولها...

یه گیم پلی از Uncharted برای کل کنفرانس سونی فکر میکنم کافی باشه :دی ولی دوست دارم مدیا مولوکول و گوریلا هم بازی جدید داشته باشن!

اکشن ادونچر علمی تخیلی ترجیحا فضایی میخوام.. سانتا یا ناتی داگ گوریلام باید خودی نشون بده... تنها چیزی که امیوارم نباشه tlou 2 و gow iv.. البته در یک صورت از gow استقبال میشه که کاملا از فضای یونان و شایدم کریتوس خارج شه..

آخرین ویرایش:
lineup سونی در E3 دیوانه کننده است!

35632330318388635621.jpg

اکشن ادونچر علمی تخیلی ترجیحا فضایی میخوام.. سانتا یا ناتی داگ گوریلام باید خودی نشون بده... تنها چیزی که امیوارم نباشه tlou 2 و gow iv.. البته در یک صورت از gow استقبال میشه که کاملا از فضای یونان و شایدم کریتوس خارج شه..

god of war بدون کریتوس هرگز اصلا این کچل خان به اسم بازی god of war ابهت داده =((:-o

پارسال هم خیلی از این حرفا میزدن کنفرانس های همشون خیلی معمولی و بدون هیجان بود و اصلا اونجوری که تعریف میکردند نبود. حالا ببینم امسال چی میشه :) فکر میکنم کنفرانس مایکرو جالتر باشه چون کپکام هست :p

lineup چیه ؟ یه نمایش از آنچارتد و order و تاریخ ریلیز tlou بده ملت کف و خون قاطی میکنن:دی
کلا e3 خیلی خوبی خواهد بود! اینقدر گیم برای نمایش هست که نمیشه شمرد!
نکته جالبش اینه مایکرو قراره چندتا گیم معرفی کنه که به e3 امیدوار بشه اما سونی همین عناوین رو فقط نمایش بده e3 رو ترکونده

آخرین ویرایش:
در اون صورتی که گفتی اصلا از GOW حمایت نمیشه!
اونجوری اسم بازی رو کلا عوض کنند و یه IP جدید خلق کنند! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or