Limbo

TRoy1990

کاربر سایت
يك شاهكار تمام عيار از سري بازيهاي آركيد ايكس باكس

limbo_01.jpg

limbo-tp-e1277140380999.jpg

وبسايت رسمي
http://www.limbogame.org/

من هفته قبل این بازی رو تموم کردم. یکی از زیباترین آرکیدهایی بود که تا حالا بازی کرده بودم. انقدر آدم رو به خودش جذب میکرد که یه سره نشستم پاش تموم شد:دی واقعا سازنده هنرمندی داره.
بازی هیچ مشکلی نداره، فقط خیلی خیلی کوتاهه! یعنی اصلا ارزش 1200 پوینت رو نداره! تمام انتقاداتی هم که بهش شد سر زمانش بود. من حدود 4 ساعت طول کشید تمومش کنم!!

من هفته قبل این بازی رو تموم کردم. یکی از زیباترین آرکیدهایی بود که تا حالا بازی کرده بودم. انقدر آدم رو به خودش جذب میکرد که یه سره نشستم پاش تموم شد:دی واقعا سازنده هنرمندی داره.
بازی هیچ مشکلی نداره، فقط خیلی خیلی کوتاهه! یعنی اصلا ارزش 1200 پوینت رو نداره! تمام انتقاداتی هم که بهش شد سر زمانش بود. من حدود 4 ساعت طول کشید تمومش کنم!!
شما 1200 پوينت رو خريده بودي يا كسب كرده بوديد؟
اونجايي كه 2 تا تله روي زمينه چيكار بايد كرد؟

من هم دیشب گرفتمش و حدود یک ساعتی بازی کردم، واقعا عالیه، البته اگر دستگاهتون JTAG داشته باشه به پوینت احتیاجی ندارید.

من اونجایی گیر کردم که دو تا ستون هستن که اونا رو با طناب باید بکشی بالا، یک گاری هم هست ولی مورد استفاده اش رو پیدا نکردم. کسی میدونه اونجا را چکار باید بکنم؟

من هم دیشب گرفتمش و حدود یک ساعتی بازی کردم، واقعا عالیه، البته اگر دستگاهتون JTAG داشته باشه به پوینت احتیاجی ندارید.

من اونجایی گیر کردم که دو تا ستون هستن که اونا رو با طناب باید بکشی بالا، یک گاری هم هست ولی مورد استفاده اش رو پیدا نکردم. کسی میدونه اونجا را چکار باید بکنم؟
گاری رو تا جایی که میشه به سمت راست میاری، بعد میری طناب بالا رو تا آخر میکشی پایین. بعدش سریع برمیگردی پایین و میری رو گاری و سریع ته طناب بالایی که از بین چرخ دنده ها اومده رو میپری میگیری و دوباره میکشی پایین. تا اون بخواد بره بالا، طناب بعدی رو هم میکشی پایین و تا هردو تا ستون بره بالا و سریع رد بشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or