Limbo

وااای اجب بازی هست.
من دموش رو از لایو گرفتم.
خیلی باحاله . وقتی از یه جایی پرت میشی صدای قرچ قورچ زانو هاش خیلی خفنه:d.2 بار هم پام رفت رو این چنگک ها عین 2 بارش از صدای جر واجر شدن پسره از جام پریدم :d(توصیه میکنم بدونه صدای بازی نکنید چون صدای بازی عالیه (
به همه پیشنهاد می کنم دمو رو بگیرن

دوستان یه جای بازی گیر کردم لطفا کمک کنید.

اونجا که 2 تا جعبه اونجا هست بعد یه دکمه هم هست وقتی میری روش جاذبه عوض میشه و... من اونجارو رد کردم,بعد میرم نردبان رو میگیرم که برم بالا یهو نردبون ول میشه میاد پایین و اون بالا هم یه در هست که فقط با رفتن روی اون دکمه درست میشه.
راهنمایی کنین لطفا!

دوستان یه جای بازی گیر کردم لطفا کمک کنید.

اونجا که 2 تا جعبه اونجا هست بعد یه دکمه هم هست وقتی میری روش جاذبه عوض میشه و... من اونجارو رد کردم,بعد میرم نردبان رو میگیرم که برم بالا یهو نردبون ول میشه میاد پایین و اون بالا هم یه در هست که فقط با رفتن روی اون دکمه درست میشه.
راهنمایی کنین لطفا!
اصلا اون نردبان برای بالا رفتن نیست. دری هم نیستش. بهت توصیه میکنم سعی کنی خودت ردش کنی. چون اواخر بازی هستی و حیفه. اما اگر خواستی راه حل رو تو اسپویلر گذاشتم.
شما باید جعبه ی سمت چپ رو که بردی بالا دقیقا بزاری زیر نردبان کوچیکه. بعد از اون نربان که پایین میره استفاده کنی و بری پایین. جعبه ی سمت راست رو تا جایی که میشه ببری سمت راست و خیلی سریع از نردبون بری بالا و تا جعبه ی سمت چپ اومد بالا و چسبید به سقف بکشیش طرف خودت. بعد برای اینکه بازم بالاتر بری هم یه بار دیگه باید همین کارو بکنی. منتهی اینبار باید روی جعبه ی سمت چپ بایستی و وقتی به سمت بالا حرکت کرد قبل از اینکه به سقف بخوره بپری رو طبقه ی بالاتر.

اینم لینک دانلود بازی برای کسانی که XboX شون JTAG است

cboxlimbo.jpg

## Please note - This is a NON-SCENE release, it works perfectly fine ##
## porchmonkey's upload, found in this thread is a proper XBLA - SCENE RELEASE, and works just as well ##

Full game, unlocked, non-scene.

Password: www.xbox360iso.com

[Megaupload] 100 mb parts

Part 1
Part 2

Single Link

Rapidshare

• Like
Reactions: AM†R
منم با jtag بازی کردم حرف نداره بچه یه نظر میخوام من jtagam رو دارم با یه ipad عوض میکنم می ارزه؟ راستی من اونجاشم که جاذبه رو عوضمیکنی تا یه موتوری که رویه طناب وسله وخودشم یه تیکه طناب داره میاد سمتت با تغییر جاذبه میفتی زمین و اون موتوره هم جهت حرکتش عوض میشه تا نرفته باید طناب رو بگیری ولی بدش چطوری بپرم که اون طنابه رو بگیرم اخا هی میپرم یخورم به اون تیغ گردشی بزرگه

چقدر زیباس........
البته من فقط دموشو بازی کردم ولی همینم کافیه تا به زیبایی این بازی پی برد......دقیقا مثه یه نقاشیه که با ذغال طرحشو زدی بعد پرش کردی.....چقدرم انیمیشن این پسره کامله..در کل خیلی خوشم اومد.

اونجايي كه يه عنكبوته هست و يه تله بالاي درخته چيكار بايد كرد؟؟؟
بورو جلوی عنکبوت تا پاشو روت قفل کنه :دی بعد که بالا می بره بیاره پایین تورو بزنه جا خالی بده تا پاش رو بکوبه زمین. دو بار این کار رو انجام بده تا تله از بالا بیفته پایین. بعد تله رو ببر پاهاشو قطع کن
دوستان اگر عجله نکنید فردا راهنمای کامل بازی بر روی سایت قرار میگیره ;)

دوستانی که بازی رو جدیدا خریدند و تو مراحل مشکل دارن. با استفاده از امضای من به راهنمای قدم به قدم این بازی مراجعه کنید. :rose:

سلام
چرا فقط به من اچیومنت 100 تموم کردن بازی داد !
کسی که بازیو تموم نکرده نخونه :
آخر بازی چه معنی داشت؟ ...
چرا منو مات و مبهوت کرد :eek:
اون دختره کی بود ...
در آخر هم بگم بازی فوق العاده ای بود و جوو سنگینی به اندازه الن ویک داشت(شایدم بیشتر ) با وجود 2 بعدی و 3 رنگ بودنش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or