Light Bar دسته PS4 برای Project Morpheus طراحی شده است

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

یکی از قابلیت های DualShock 4 قابلیت انعکاس نور (Light Bar) هست که عموما محبوب نیست. اما جالب هست بدانید این قابلیت به درخواست تیمی که بر روی VR Project Morpheus headset کار می کردند به DS4 افزوده شده بود.
اگرچه با اپدیت اخیر منتشر شده برای PS4 ( اپدیت 1.7) به شما این اجازه را می دهد که نور دسته را کاهش دهید و به دلخواه تنظیم کنید، اما سونی درخواست مردم برای افزودن گزینه ای برای خاموش کردن Light Bar به طور کامل را رد کرد.
طراح ارشد Jed Ashforth- SCEE - در این باره گفت:" این قابلیت نقش بزرگی را ایفا می کند. این قابلیت برای VR مفید هست. 6 ماه پیش زمانی که مردم از انعکاس نور دسته بر روی تلویزیون گله مند بودند ما نمی توانستیم دلیل وجود این ویژگی را توضیح دهیم."

تا به امروز Light Bar در برخی از اعمال PlayStation Camera قابل استفاده بوده است.
منبع

عجب. بگو پس چرا مارک سرنی موقع معرفی ویژگی های دسته PS4 راجع به Light Bar توضیح زیادی نداد و فقط گفت همچین چیزی هم هست روی دسته (اون موقع فقط یه جمله کوتاه گفت که این هم هست برای مشخص کردن کاربرها از همدیگه).

عجب. بگو پس چرا مارک سرنی موقع معرفی ویژگی های دسته PS4 راجع به Light Bar توضیح زیادی نداد و فقط گفت همچین چیزی هم هست روی دسته (اون موقع فقط یه جمله کوتاه گفت که این هم هست برای مشخص کردن کاربرها از همدیگه).
حتی موقع گفتن Light bar هم اشتباه کرد (پس چیزی رو داشت پنهون میکرد :دی)

واقعا سونی نمیتونه یه گزینه برای off کردنش بزاره؟ خب شاید کسی camera یا Morpheus نداره

اگه نداشته باش میتونه نورشو کم کنه و نزدیک 1 ساعت به شارژ کنترل اضافه کنه این قابلیت اضافه شده ولی خب برای تشخیص بازیکن باید حتما باشه استفاده های خوبی هم میشه ازش کرد و اوج هنری هم که میشه باهاش انجام دادو توی if دیدیم

سونی آخرش مجبور میشه یک آپدیت برا خاموش کردن بیرون بده - همه شاکین و شاکی خواهند ماند

من الان مشکلی ندارم! چطوری میگی همه شاکین؟ من با مانیتور 24 بازی میکنم و فاصله ام از مانیتور کلاً 30cm نمیشه هیچ مشکلی هم با Light bar ندارم. فردین هم یادمه دقیقا میگفت حتی دستش رو میذاره رو میز بازی میکنه و اونم مشکل نداره.الانم که میشه نورش رو کم کرد و دیگه مشکلی نداره.

من الان مشکلی ندارم! چطوری میگی همه شاکین؟ من با مانیتور 24 بازی میکنم و فاصله ام از مانیتور کلاً 30cm نمیشه هیچ مشکلی هم با Light bar ندارم. فردین هم یادمه دقیقا میگفت حتی دستش رو میذاره رو میز بازی میکنه و اونم مشکل نداره.الانم که میشه نورش رو کم کرد و دیگه مشکلی نداره.
اتفاقا منم دستمو میذارم رو میز بازی میکنم نور هم نمیزنه و مشکلی برام ایجاد نمیکنه اما من نه دوربین پلی استیشن دارم و نه مورفیوس میخرم پس دلیلی نداره این چراغ برام روشن باشه مشخص شدن دسته 1 و 2 هم با نگه داشتن دکمه هوم ممکن هست و میارزه به اینکه این چراغ شارژ دسته رو مصرف کنه (حالا هرچقدر کم) افزوده نشدن یه آپشن برای خاموش روشن کردن این قابلیت هیچ دلیل منطقی نمیتونه داشته باشه. سونی هم نهایتا تا چند وقت بعد عرضه مورفیوس این آپدیت رو میده

من نمیفهمم مشکل ملت با این light bar چیه؟ من که وقتی بازی کردم اصلا انعکاس نور تو صفحه رو متوجه نشدم چون از نوع هم LED هست مصرف باتریش بسیار کمه
چیز جالبی هم بنظرم تو infamous بستگی به نوع karma رنگش عوض میشد

اتفاقا منم دستمو میذارم رو میز بازی میکنم نور هم نمیزنه و مشکلی برام ایجاد نمیکنه اما من نه دوربین پلی استیشن دارم و نه مورفیوس میخرم پس دلیلی نداره این چراغ برام روشن باشه مشخص شدن دسته 1 و 2 هم با نگه داشتن دکمه هوم ممکن هست و میارزه به اینکه این چراغ شارژ دسته رو مصرف کنه (حالا هرچقدر کم) افزوده نشدن یه آپشن برای خاموش روشن کردن این قابلیت هیچ دلیل منطقی نمیتونه داشته باشه. سونی هم نهایتا تا چند وقت بعد عرضه مورفیوس این آپدیت رو میده
قبول دارم. اگه فردا سونی قابلیت خاموش کردنش رو با آپدیت اضافه کنه شاید منم خاموشش کنم ولی درکل که اونجور که الان یه عده گیر دادن به نظرم مشکل ساز نیست و حتی یه زیبایی خاصی به DS4 داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or