Light Bar دسته PS4 برای Project Morpheus طراحی شده است

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

یکی از قابلیت های DualShock 4 قابلیت انعکاس نور (Light Bar) هست که عموما محبوب نیست. اما جالب هست بدانید این قابلیت به درخواست تیمی که بر روی VR Project Morpheus headset کار می کردند به DS4 افزوده شده بود.
اگرچه با اپدیت اخیر منتشر شده برای PS4 ( اپدیت 1.7) به شما این اجازه را می دهد که نور دسته را کاهش دهید و به دلخواه تنظیم کنید، اما سونی درخواست مردم برای افزودن گزینه ای برای خاموش کردن Light Bar به طور کامل را رد کرد.
طراح ارشد Jed Ashforth- SCEE - در این باره گفت:" این قابلیت نقش بزرگی را ایفا می کند. این قابلیت برای VR مفید هست. 6 ماه پیش زمانی که مردم از انعکاس نور دسته بر روی تلویزیون گله مند بودند ما نمی توانستیم دلیل وجود این ویژگی را توضیح دهیم."

تا به امروز Light Bar در برخی از اعمال PlayStation Camera قابل استفاده بوده است.
منبع

کلا یه عده کارشون ایراد بنی اسرائیلی گرفتنه که خوب دلیلشم واضحه خود کنسول مشکلی نداره دنبال اینن یه گیری بدن اونا رو خیلی راحت ایگنور کنید
نور به قدری ملایمه که تا نبری به TVنچسبونیش بازتاب نداره

من الان مشکلی ندارم! چطوری میگی همه شاکین؟ من با مانیتور 24 بازی میکنم و فاصله ام از مانیتور کلاً 30cm نمیشه هیچ مشکلی هم با Light bar ندارم. فردین هم یادمه دقیقا میگفت حتی دستش رو میذاره رو میز بازی میکنه و اونم مشکل نداره.الانم که میشه نورش رو کم کرد و دیگه مشکلی نداره.
همه که نه ;) اکثرا موافق به خاموش شدنش هستن
تو Uتیوب و جاها دیگه هم سرچ بزنی عکس ها و فیلم ها از انعکاس زیادن
70405936267003724038.jpg

کلا یه عده کارشون ایراد بنی اسرائیلی گرفتنه که خوب دلیلشم واضحه خود کنسول مشکلی نداره دنبال اینن یه گیری بدن اونا رو خیلی راحت ایگنور کنید
نور به قدری ملایمه که تا نبری به TVنچسبونیش بازتاب نداره

به شخصه نورِ دسته خیلی اذیتم می‌کنه. باید این قابلیت وجود داشته باشه که بتونید خاموش کنید، شاید همه مثه شما نباشن و با این نور مشکل داشته باشن.

به خاطر دسته وان می گیرم/علاوه بر ال ای دی دوزاری ومزاحم ، جنس استیکها هم درپی ت هست/ دوتاش رو تو دس گرفتم من که دارم میگم اینو/

تنها دلیل منطقی که به ذهن من میرسه که سونی قابلیت خاموش شدن رو نزاشته اینه که دسته رو قشنگ میکنه!:|
واقعا احمقانست!یادم میاد یکی با مود کردن دسته و خاموش کردن نور باطری رو 2(دقیق یادم نمیاد) برابر کرده بود

خیلی قشنگه این نور من خودم ساعت 3 شب بود همه چراغا خاموش با Tv 42 اینچ بدون هیچ مشکلی بازی میکردم.خدا کنه سونی این اجازرو بذده که نورشو دو برابر کنیم:x

تنها دلیل منطقی که به ذهن من میرسه که سونی قابلیت خاموش شدن رو نزاشته اینه که دسته رو قشنگ میکنه!
:|
یعنی دلیلی که تو تاپیک گفته شده باده دیگه؟8-|

واقعا احمقانست!یادم میاد یکی با مود کردن دسته و خاموش کردن نور باطری رو 2(دقیق یادم نمیاد) برابر کرده بود
دوست عزیز این چراغ LED یعنی خیلی کم مصرف ! اگه یه لامپ رشته ای هم بهش وصل بود دو برابر نمیشد:d

یعنی دلیلی که تو تاپیک گفته شده باده دیگه؟8-|

دوست عزیز این چراغ LED یعنی خیلی کم مصرف ! اگه یه لامپ رشته ای هم بهش وصل بود دو برابر نمیشد:d
1-یعنی اینقدر سخت بود موقعی که کمرا یا morpheus رو شناسایی میکرد LIGHTBAR رو روشن کنه؟(شاید کسی نخواد از VR استفاده کنه!)
2-
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=723148

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or