Life Is Strange

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
97jtvt6zxhtf9je2fwrb.jpg

سازنده: Dontnod Entertainment
ناشر: Square Enix
تاریخ عرضه:
اپیزود اول: 29 ماه January
لینک خرید

شرکت Square Enix ناشر بازی Life is Strange امروز اعلام کرد، اولین اپیزود بازی Life is Strange در تاریخ 30 ماه January منتشر خواهد شد. این بازی توسط استودیو Dontnod Entertainment که قبلا بازی Remember Me را ساخته، در حال توسعه است.

Life is Strange برای PC و کنسول های Xbox One, PS4, PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد. اپیزود اول بازی با قیمت 4.99$ منتشر خواهد شد و بازیکنانی که اپیزود اول بازی را خریداری کنند، قادر خواهند بود Season Pass بازی که شامل 4 اپیزود باقی مانده بازی می شود را با قیمت 16.99$ خریداری کنند. همچنین کسانی هم که قصد دارند از همان ابتدا کل اپیزود های بازی را خریداری کنند، می توانند با پرداخت 19.99$ باندل کامل بازی را خریداری کنند (البته این باندل برای Xbox 360 منتشر نخواهد شد).

استودیو Dontnod Entertainment اعلام کرده است که اپیزود های بازی در فاصله 6 هفته ای نسبت به یک دیگر منتشر خواهند شد.

Life is Strange داستان دختری جوان به نام Max Caulfield روایت می کند. او پس از 5 سال به شهر Oregon که در شمال غربی اقیانوس آرام واقع شده است، باز گشته تا با دوست سابق خود به نام Chloe ملاقات کند. اما در ادامه آن ها متوجه می شوند که دوستشان Rachel Amber ناپدید شده و حال قصد دارند، با یک دیگر Rachel را پیدا کنند.
علاوه بر این Max در طول بازی متوجه می شود که دارای قدرتی است که که می تواند زمان را به عقب بازگرداند. استودیو Dontnod اعلام کرده است که در طول بازی بازیکنان با استفاده از قدرت بازگشت زمان و تصمیم هایی که می گیرند، مسیر داستانی بازی را رقم خواهند زد.

تریلر بازی

Last edited by a moderator:
یکی بمن بگه بین ناتان و کلو چه اتفاقی افتاد دقیقا که باعث شد روش اسلحه بکشه. (تو مستراح :d) بدون اسپویل کردن اپیزود دوم چون هنوز بازیش نکردم. مرسی.

ویرایش: اتفاق بین زاک و gfـش و ویکتوریام همینطور. :d

آخرین ویرایش:
چقدر خوبه این بازی:x telltale عوض کپی/پیست کردن همه بازیاش یکم بیاد از این الهام بگیره. حداقل نسبت به بازیای هم سبک گیم پلی خوبی داشت. روند تاثیر انتخاب ها هم خیلی خوب بود.و کوچکترین انتخاب تو اپیزود یک کاملا جلوتر خودشو نشون میده. گرافیک بازی خیلی حوب کار شده. یه بالانس خاصی بین سل شید و 3d برقراره. جزییات محیط واسه یه همجین بازی به شدت بالاست. نورپردازی هم واقعا خوبه. صبر کردن واسه اپیزود 3 واقعا سخته.

خب بازی رو دو اپیزودو بازی کردم
یعنی خدا وکیلی خیلی وقت بود بازیی به این زیبایی نکرده بودم واقعا فوق العاده بود نمیدونم چرا تا این حد به دلم نشسته :x مخصوصا اهنگ to all of you که به سختی زیادی تونستم پیداش کنم :d
اپیزود بازی یکم ریتمشو حین بازی از دست داد ولی در عوض تو اواخر بازی خیلی عالی شده بود :x

یه سوال به من ربطی نداره ها ؟ شاید اسپمم باشه ! من خودم پی اس 4 دارم ولی سعی میکنم بازیهای انحصاری یا بازیهای مولتی پلتفرم که روی کنسول بیشتر حال میدنو بازی کنم

این بازی براحتی با یه سیستم معمولی رو به بالا میشه بازیش کرد حجمش هم 2 گیگه و دانلودش فکر نمیکنم سخت باشه یعنی شماها اینقدر وضعتون خوبه همتون رفتید بازی فیزیکی پی اس 4 رو خریدید ؟ :d

یه سوال به من ربطی نداره ها ؟ شاید اسپمم باشه ! من خودم پی اس 4 دارم ولی سعی میکنم بازیهای انحصاری یا بازیهای مولتی پلتفرم که روی کنسول بیشتر حال میدنو بازی کنم

این بازی براحتی با یه سیستم معمولی رو به بالا میشه بازیش کرد حجمش هم 2 گیگه و دانلودش فکر نمیکنم سخت باشه یعنی شماها اینقدر وضعتون خوبه همتون رفتید بازی فیزیکی پی اس 4 رو خریدید ؟ :d
اگه همه مثل شما زرنگی میکردن روی pc نسخه کرک شده رو بازی میکردن که باید در استدیوی بازیو تخته میکردن.
یکم این قوانین کپی رایت هم جدی بگیریم بد نیستا!

بین این همه بازی شلوغ واقعا اپیزود اول برام لذت بخش بود و آرامش خوبی بهم داد.همچنین موسیقی بازی همونطور که بهرام گفت واقعا به جو بازی میخورد و لذت بازی رو دوچندان میکرد.از جو تینیجری بازی شدید خوشم اومد و استایل و منوی بازی در جهت انتقال همین حس بود و کاملا تو جو ـش قرار گرفتم:d.در کل پیشنهاد میشه برای تنوع هم شده یه تست ـی بزنید.
اپیزود دوم هم به زودی میرم تو کارش و بعد باید خماری کشید:|

بازی که کلا فیزیکی نداره و حتی حرفشم نیست که بعدا فیزیکی داشته باشه:-" ( گرچه ممکنه :دی )

شدنیه! :-" به نظرم که راحت بود:-" شاید اون انتخابای ایمزود قبل خیلی تاثیر داشته:-"

خوب من مشکلم حل شد با دانلود ابدیت خدا رو شکر :d

منم نتونستم نجاتش بدم دختره رو :( فکر کنم هیچ جوره نمیشه نجاتش داد . در کل بازی خوبی بود تا اینجا :d

آخرین ویرایش:
برای نسخه پلی استیشن امروز یک اپدیت خواهد اومد که شامل:
-یکسری تغیرات ضروری برای اماده سازی دریافت اپیزود 3 (نشون میده بزودی عرضه میشه قسمت جدید:x)

-پولیش و رفع معدود مشکلات دو اپیزود اول.

کاربران پی سی و ایکس باکس هم تا چند روز اینده اپدیت رو میگیرند.

برای نسخه پلی استیشن امروز یک اپدیت خواهد اومد که شامل:
-یکسری تغیرات ضروری برای اماده سازی دریافت اپیزود 3 (نشون میده بزودی عرضه میشه قسمت جدید)

-پولیش و رفع معدود مشکلات دو اپیزود اول.

کاربران پی سی و ایکس باکس هم تا چند روز اینده اپدیت رو میگیرند.

اپیزود سوم با حجم 3.3 گیگ منتشر شد. همینجور به مرور حجم اپیزودها داره بیشتر میشه

1.4 گیگ هم اپدیت داره :|

آخرین ویرایش:
دوستان اپیزود سوم تو استور آمریکا قرار گرفت ... حجم این قسمت 3.7 گیگ هستش ... به نظر میاد مدتش بیشتر از دو اپیزود قبلی باشه

برید تو کار دانلود :x:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or