Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
1- نظر شخصیت هست، افرین اخرش هم اشاره کردی وسواس تو هست، نظر شخصی هم وقتی در یک نقد دخیل میشه اعتبار اون نقد کاهش پیدا میکنه... اون موقع اسمش هست "برداشت" نه نقد... رویو review نه کریتیک...

2- دقیقا مرتبط هست اونجا هم همین بامبول (:دی) رو به کار بردی برای همین عنوان کردم،

3- خودت تو تاپیکم های دیگه به نگاه ایدئولوژیکت که یاداور رائفی پور هست، اشاره داشتی بار ها اخریش در مورد عدم ساخته شدن دیزگان و تیکه انداختن به دراکمن. حداقل وجود داشته باشید و رو ایده ال هاتون محکم وایسید نه اینکه تا بحث جدی میشه بزنید جاده خاکی در جهت باد :D کل حرفات اینجا غیر قابل اتکاست و طوری هست که انگار اصن پلی نکردی و یک چیزی شنیدی فقط. نگاهت واقعا مضحک هست ولی من چون نمیخوام ناراحتت کنم جداگانه بهش نپرداختم، اینجا دیگه مجبور شدم اشاره کنم...

4- باز هم حرف خودت رو میزنی، قبلا بهت گفتم، شما اگه تونستی یک بازی مثل پارت 2 که مکانیسم درجه سختی داره، رو روی اخرین چالش، 50 درصد کنی، من تمام حرفام رو پس میگیرم و انتقادت رو درک میکنم، ولی خب تجربه نشون داده شماها اصن اهل سوپرچالشی تموم کردن بازی ها نیستید بعد این ایرادات هاردکور طور هم میگیرید، میگی نه؟ گیمرتگت رو بگذار تا ببینیم بازی هارو چطور تموم میکنی و اشتباهم رو ثابت کن،

کل بحث این هست که، وقتی یک طیف وجود داره، نمیشه منطقی از غیر بالانس بودن ایراد گرفت جز "فرض" داشتن، با فرض نقد کردن هم میشه سلیقه شخصی اونم از نوع خارج از موضوع و غیر قابل اتکا؛

سالم و موفق باشی ناراحت نشی از حرفام :D الان باید همه با هم دوست باشیم :D

متاسفانه من مجبورم جاهایی که بد حرف میزنید با لحن خودتون حرف بزنم. بدون توهین شخصی مستقیم هم میشه نشون داد من بی وجودم و مضحک اگه باشم. من با شما اصلا بد حرف نزدم شما هم توهین شخصی نکنید.

1
من نگفتم نقد نوشتم. این پیشفرض خودتونه.

3
بحث سر PUSH کردن و نکردن یه چیزی هست. اگه همون داستان دیزگان هم پوش شده بود یا چیزی که میخواست ارائه بده رو خرابکاری میکرد بازم شدیدا بهش انتقاد میکردم.
راستش به نظر من اتفاقا مضحک بودن و بی وجود بودن اینه که پشت محصولی که براش محلی از اعراب نداری(چون به نظر نمیرسه ما هیچکدوم شرق آسیایی یا لزبین یا یه دختر بدنساز که باباش شهید شده و یا افریکن امریکن باشیم) دربیای و حتی معلوم نباشه اصلا رو چی تعصب داری. مثلا حداقل من خودم یه مرد استریتم که رابطه عاطفیم جزو اولویاتمه و به طور طبیعی شخصا داستان دیزگانو ترجیح میدم شاید زیاد "روشن فکرانه" نباشه ولی بخاطرش قطعا نه مضحکم نه بی وجود.
حالا اینجا در نظر میگیرم فنای بی ربط به فضای شخصیتای پارت تو بخاطر کیفیت داستانش فنشن نه همزادپنداری که منم اگه اون کیفیتو میدیدم بدون همذاتپنداری هم فنش بودم ولی اون کیفیتو به نظر من نداره که به نظرم میاد بخشیش به این ربط داره که خواسته این موضوعات رو پوش کنه که انسجامشو از بین برده و هسته عاطفیش درنیومده. پس من به موضوع گیر میدم چون به نظرم باعث بی کیفیتی شده. نه اینکه با موضوع مشکل داشته باشم بگم پس کیفیت بده. ممکن بود پارت تو میومد و داستان مرد سفیدپوستی مثل شماره یک داشت و بازم بد بود. ولی من اون موقع به موضوع کاری نداشتم چون مطمئن بودم داستان مرد سفید پوستی ساختن مد نیست و امکانش وجود نداشت بازی بخاطر کلید کردن رو مد و نون به نرخ روز خوردن آسیب دیده باشه. یا حتی میتونست نون به نرخ روز خور باشه ولی با این وجود درست دراومده باشه. مثل تعداد اندک فیلمایی که طبق موضوع مد هر سال ساخته میشن ولی فیلمای خوبی از آب درمیان. ولی خب چیزی که درنهایت داریم همین پارت تویی ای هست که الان هست.

4
دقیقا. اتفاقا چون خودم تنبلم دوس دارم بازی پوشم کنه که چالش داشته باشم. شما سلف کنترل مطلق داری که من باید بازی رو روی سخت تموم کنم و ناخودآگاه پاش وایمیستی؟ من نمیتونم. من این انتظارو از بازی دارم که منو تو این موقعیت قرار بده. با درجه سختی دیوار چهارم گیم برای من خراب میشه. و این ممکنه کیس خیلی خاصی باشه و این اوکیه. نباید به چیز دیگه ای ربطش داد یا جوری خاصی نگاش کرد لزوما.
من بازی نکرده مطمئنم پارت تو تو درجه سخت تازه اصل گیم پلی خودشو نشون میده. ولی آیا حوصله دارم خودجوش برم بذارم رو سخت بازی کنم؟ نه. تقصیر کیه؟ هیچکس. اگه دیفالت رو درجه سخت بود و نمیشد تغییر داد آیا تموم میکردم؟ قطعا و خیلیم بیشتر حال میکردم.

.............................
توهین شخصی نکنید همه چی رواله

• Like
Reactions: Sepi_60
1
من نگفتم نقد نوشتم. این پیشفرض خودتونه.

3
بحث سر PUSH کردن و نکردن یه چیزی هست. اگه همون داستان دیزگان هم پوش شده بود یا چیزی که میخواست ارائه بده رو خرابکاری میکرد بازم شدیدا بهش انتقاد میکردم.
راستش به نظر من اتفاقا مضحک بودن و بی وجود بودن اینه که پشت محصولی که براش محلی از اعراب نداری(چون به نظر نمیرسه ما هیچکدوم شرق آسیایی یا لزبین یا یه دختر بدنساز که باباش شهید شده و یا افریکن امریکن باشیم) دربیای و حتی معلوم نباشه اصلا رو چی تعصب داری. مثلا حداقل من خودم یه مرد استریتم که رابطه عاطفیم جزو اولویاتمه و به طور طبیعی شخصا داستان دیزگانو ترجیح میدم شاید زیاد "روشن فکرانه" نباشه ولی بخاطرش قطعا نه مضحکم نه بی وجود.
حالا اینجا در نظر میگیرم فنای بی ربط به فضای شخصیتای پارت تو بخاطر کیفیت داستانش فنشن نه همزادپنداری که منم اگه اون کیفیتو میدیدم بدون همذاتپنداری هم فنش بودم ولی اون کیفیتو به نظر من نداره که به نظرم میاد بخشیش به این ربط داره که خواسته این موضوعات رو پوش کنه که انسجامشو از بین برده و هسته عاطفیش درنیومده. پس من به موضوع گیر میدم چون به نظرم باعث بی کیفیتی شده. نه اینکه با موضوع مشکل داشته باشم بگم پس کیفیت بده. ممکن بود پارت تو میومد و داستان مرد سفیدپوستی مثل شماره یک داشت و بازم بد بود. ولی من اون موقع به موضوع کاری نداشتم چون مطمئن بودم داستان مرد سفید پوستی ساختن مد نیست و امکانش وجود نداشت بازی بخاطر کلید کردن رو مد و نون به نرخ روز خوردن آسیب دیده باشه. یا حتی میتونست نون به نرخ روز خور باشه ولی با این وجود درست دراومده باشه. مثل تعداد اندک فیلمایی که طبق موضوع مد هر سال ساخته میشن ولی فیلمای خوبی از آب درمیان. ولی خب چیزی که درنهایت داریم همین پارت تویی ای هست که الان هست.

4
دقیقا. اتفاقا چون خودم تنبلم دوس دارم بازی پوشم کنه که چالش داشته باشم. شما سلف کنترل مطلق داری که من باید بازی رو روی سخت تموم کنم و ناخودآگاه پاش وایمیستی؟ من نمیتونم. من این انتظارو از بازی دارم که منو تو این موقعیت قرار بده. با درجه سختی دیوار چهارم گیم برای من خراب میشه. و این ممکنه کیس خیلی خاصی باشه و این اوکیه. نباید به چیز دیگه ای ربطش داد یا جوری خاصی نگاش کرد لزوما.
من بازی نکرده مطمئنم پارت تو تو درجه سخت تازه اصل گیم پلی خودشو نشون میده. ولی آیا حوصله دارم خودجوش برم بذارم رو سخت بازی کنم؟ نه. تقصیر کیه؟ هیچکس. اگه دیفالت رو درجه سخت بود و نمیشد تغییر داد آیا تموم میکردم؟ قطعا و خیلیم بیشتر حال میکردم.

.............................
توهین شخصی نکنید همه چی رواله
اینقدر حرفات حیرت انگیز و خارج از موضوع هست که واقعا اذیت میشم بهش بپردازم اونم در این شرایط و معمولا مطلقا توجه به این مدل حرف ها نمیکنم، ولی برای اینکه مغلطه نکنی بعدا نگی جواب نداشتم، پاسخ میدم،

1- محکم زیر سوال بردی فراتز از "به نظرم" برای همین منم محکم نشون دادم اشتباه میکنی، اون انتقادت در مورد دیفیکالتی واقعا خارج از اهمیت و منطق هست به اندازه کافی هم بهش پرداختم،

2- محلی از اعراب، لزبین، افریکن امریکن، چی میگی؟ :D اتفاقا بیشتر نشون دادی دیدت واقعا ایدئولوژیک هست، واقعا حیرت انگیز هست که متوجه نشدی الان با این پاراگراف حرف من در مورد ایدئولوژی زده بودن نگاهت رو تایید کردی،

کدوم تعصب؟ اینکه اومدم گفتم نگاهت در مورد دلست اف اس ایدئولوژیک هست کجاش تعصبه؟ من کجا برای ناتی داگ یقه پاره کردم و هرکی انتقاد کرد داغ کردم فحش دادم مسخره کردم؟(مثل خیلی ها مثلا طرفداران متعصب کوجیما یا فیلم های ایرانی) کجا هرکی یک کلمه حرف زد بهش گفتم سم پاشی؟ ماله کش؟ ساندیس خور؟ فولان؟ کجا ملت رو خفه کردم که نظر ندن؟ کجا به شکل واضح مغلطه سمی کردن سرچشمه در مقابل "هر نقدی که باهاش مخالفم" انجام دادم که کسی نقد نکنه؟ این همه در تاریخ این فروم با کسی که درست و دقیق بر اساس خود بازی حرف میزنه بحث دوستانه و مثبت کردم در عین مخالفت، حتی تو بحث های فحش کشی سیاسی من اینجا سوپر روادار با سوپر مخالف بحث کردم بارها، به شدت سعی کردم ارام و منطقی باشم که دافعه ایجاد نکنم، کجا تعصب نشون دادم؟ کجا دافعه ایجاد کردم؟ انگ زدن راحته، میتونی ثابت کن، مثال بیار، مثلا من به تو گفتم ذهنت ایدئولوژی زده است، مثال و مدرک اوردم برای حرفم، یعنی همون حرفی که در مورد دیزگان زدی که تاکید میکنم کوچکترین فرقی با نگاه یکی مثل رائفی پور و حسن ع اینا به یک مدیای غربی نداره، تاکید میکنم کوچک ترین فرقی نداره و میتونم این رو ثابت کنم که نگی دارم مغلطه میکنم، تو اما چه مدرکی داری که من متعصبم؟ نشون بده.... کی و کجا من مثل یک متعصب ارزوی مرگ برای کسی که اسپویل میکنه کردم؟ کی من به منتقد بدبخت ایرانی فیلم ها و کارگردان های ایرانی گفتم ساندیس خور؟ اینا مشخصه های یک ادم متعصب هست، من کی این کار رو کردم؟ کی به هرکی طرفدار ناتی داگ هست گفتم طرفدار ال جی بی تی هم هستی؟

حالا اینجا در نظر میگیرم فنای بی ربط به فضای شخصیتای پارت تو بخاطر کیفیت داستانش فنشن نه همزادپنداری که منم اگه اون کیفیتو میدیدم بدون همذاتپنداری هم فنش بودم ولی اون کیفیتو به نظر من نداره که به نظرم میاد بخشیش به این ربط داره که خواسته این موضوعات رو پوش کنه

اخه این چه حرفیه که میزنی؟ فنای بی ربط به شخصیت های پارت تو به خاطر کیفیت داستانش فنشن نه همزاد پنداری،

واقعا این چه حرف و دیدگاه زشت و ایدولوگی هست که داری؟؟ فن های دلست اف اس مگه با تو چیکار کردند که اینطوری خطابشون میکنی، بعد به من میگی متعصب؟ میبینی؟ تعصب یعنی این، یعنی این دید تو از فن های عاشق دلست اف اس، ملت عاشق بازی شدن، مثل یک انسان، عاشق محصول سرگرمی دیجیتال مورد علاقه اشون، برداشت تو ازشون اما اینه....

گیمری واقعا؟ این همه تلخی در مورد "فن های بی ربط به شخصیت پارت تو" رو اصن هیچ، میگیم حقت هست راجع به 4 تا گیمر که از بازیشون خوششون میاد و عاشق شدن و طرفدارش، این برداشت رو بکنی ...!!!! اما همزاد پنداری و بی ربط بودن به فضای پارت تو چه صیغه ای هست واقعا؟ الان همه ما گیمر ها ان عدد کرکتر که در طول تاریخ بازی کردنمون باهاشون عاشقشون شدیم، حتما باید هویت یکسان برای همزادپنداری باهاشون داشته باشیم؟ مثلا سی جی تو سن اندریاس حق نداریم باهاش همزاد پنداری کنیم چون اون سیاه افریقایی هست ما نیستیم؟

حالا مسئله بعدیت در جواب این میدونم پوش کردن هست، کی گفته کرکتر دلست اف اس پوش شده؟ کجای چکیده اخرزمانی از جامعه امریکا شامل اسیایی و افریقایی و لزبین و فولان بهمان در پارت تو پوش شده؟ مگه امریکا لزبین نداره؟ اسیایی نداره؟ واقعا چطور اینقدر اشتباه بحث میکنید اونم محکم؟

کی گفته کرکتر های دلست اف اس پوش شده که حالا ادعا میکنی حسش در نیومد؟ شما و هم فکرانتون؟ حقتون هست، اما منم حقم هست بگم به شدت از موضوع خارج هستی و واقعا برای من حیرت انگیز هست که یک ادم غیر ایدئولوژیک حرفای تورو تایید کنه، جدی میگم، 100 درصد.

ممکن بود پارت تو میومد و داستان مرد سفیدپوستی مثل شماره یک داشت و بازم بد بود. ولی من اون موقع به موضوع کاری نداشتم چون مطمئن بودم داستان مرد سفید پوستی ساختن مد نیست و امکانش وجود نداشت بازی بخاطر کلید کردن رو مد و نون به نرخ روز خوردن آسیب دیده باشه

کی گفته بازی از این چیز ها اسیب دیده؟ چرا اینقدر با اطمینان نظر شخصیت رو فکت در نظر میگیری؟ واقعا حیرت انگیزه، وای خدای من. اصن کدوم اسیب؟

ببین، من گفتم تو ایدئولوژیک نگاه میکنی و برای همین به شدت حرفات غیر قابل اتکا هست، الان ثابت کردی من درست گفتم، چون اپسیلون "مشکل" مطرح نکردی تو این همه حرف جز همون نظر شخصیت در مورد دیفیکالتی، باقیش همه ادعا هست فقط که اسیب دیده، پوش شده، اینطوری شده اونطوری شده، بدون یک استدلال درست که مثلا چون فولانی لزبین هست فولان جای داستان خوب در نیومده، البته تعجبی نداره چون تاکید میکنم به شدت اشتباه کلا فکر میکنی و برای همین من انتظار ندارم استدلال درست مطرح کنی، دقیقا مثل یک ادم ایدئولوگ بحث میکنی،

من واقعا علاقه ای به ادامه این بحث ندارم و این اخرین نقل و قولم بوده، خوشحال میشم هیچ وقت دیگه باهام وارد گفتگو نشی چون من نمیشم. امروز هم اشتباه کردم.

• Like
Reactions: MyJinx
بچه ها بچه ها بچه ها

رسیدم به اون اوپرا هوس بود چی بود واقعا چقد خوشگل بود چقد مپش مفید و مختصر و باحال بود باسش چه طراحی خوبی داشت
شاید نه شاهکار ولی قطعا خوب
ولی میدونید چی شد؟
رفتم دیدم منو رو که باز میکنی بایدیفالت روی تنظیمات سختی باز میشه ینی اولین انتخاب کل تنظیمات بازیه
دو سه بار سوختم دیدم این دختر کوچوآلا هم دارن اذیت میکنن بعد رفت رو اعصابم یاد تنظیمات سختی افتادم گفتم چه کاریه بجای تلاش بیشتر تنظیماتو تغییر بدم چون بازی باید منو شکنجه بده نه من خودمو هان؟ هیچ دیگه سرتون رو درد نیارم گذاشتم رو butterfly help your *** و تا قطره آخر خون باسش RT و RB رو اسپم کردم
بازی ای که میتونست منو با جزییات modificationش و سیستم پرفکت گارد و هزار یک چیز دیگه تحت فشار قرار بده و بیشتر درگیر خودش کنه و در نتیجه بیشتر تاثیرگذار باشه رفتم تو منو بهم اجازه داد جون صدبرابر داشته باشم و رنده کنم برم جلو و چون همه چی میتونست اینقد ارزون اتفاق بیوفته دیگه تاثیرگذار نبود
شما یاد بگیرید ارزون نباشید مث lies of p شخصیت داشته باشید

پ.ن: حداقل تنظیمات رو چند وقت بعد dlc به مناسبت کامپیلیت ادیشنی چیزی میدادی

• Poker Face
Reactions: Rohshen
حجم چرت و پرت گفتن بعضیا به حدی زیاده که ادم حتی رغبت نمیکنه یه متن ساده رو بخونه! در عین کمدی بودن این شرایط برای یه نفر، ادم دلشم میسوزه که وضعیت طرفو ببین درگیر چه چیزای مسخره ای کرده خودشو!
---
فعلا تازه DLC رو شروع کردم و منی که عاشق فضای برفی و زمستونی هستم همین اول کار محور زیبایی محیطش شدم! و البته تفاوت سختی DLC با بازی اصلی همین شروع کار قشنگ مشخص میکنه که چی در انتظار ادمه :D

• Like
Reactions: rahavard
بچه ها من زمانی که ۱۷-۱۸ سالم بود دارک سولز ها و سکیرو و بلادبورن و فلان و بهمانو پلات میکردم
وقت داشتم حوصله تکرار داشتم و این حرفا
الان ۱۰ سالی از اون زمان میگذره نه به اندازه قدیم حوصله دارم نه وقت برای تکرار و بالابردن مهارت خودم
ولی همچنان از ارت دیزاین طراحی مراحل و باسفایت های این بازی ها لذت میبرم
حرفم این نیست که شما سنتون کمه ک مخالف این حرفایین شرایط زندگی من طوریه که نمیتونم به اندازه قبل تایم صرف یه بازی کنم ولی همچنان بازی کردنو دوس دارم :)
به نظرم این که اپشنی اضافه کردن افرادی مث منم بتونن لذت ببرن و بازیو نزارن کنار هیچی از کس دیگه کم نمیکنه ...

خب من با حدود ۲۳ ساعت بازی رو تموم کردم
بنظرم بازی خوش ساختی بود و حتی کسایی که سولزلایک پسند نیستن میتونن بازی کنن و ازش لذت ببرن من جمله خودم
یکه نکته اذیتم کرد نمی‌دونم بقیه هم چنین تجربه ای داشتن یا نه ولی بشخصه باس Mad Clown Puppet بیشتر از هر باس دیگه ای مخصوصا باس های آخر بازی اذیتم کرد، لعنتی خیلی رو مخ بود، مخصوصا اون خنده هاش :D
فعلا دوزم از این بازی پره بعدا سراغ Overture میرم
امتیازم بهش هم 8.7/10

خب من با حدود ۲۳ ساعت بازی رو تموم کردم
بنظرم بازی خوش ساختی بود و حتی کسایی که سولزلایک پسند نیستن میتونن بازی کنن و ازش لذت ببرن من جمله خودم
یکه نکته اذیتم کرد نمی‌دونم بقیه هم چنین تجربه ای داشتن یا نه ولی بشخصه باس Mad Clown Puppet بیشتر از هر باس دیگه ای مخصوصا باس های آخر بازی اذیتم کرد، لعنتی خیلی رو مخ بود، مخصوصا اون خنده هاش:D
فعلا دوزم از این بازی پره بعدا سراغ Overture میرم
امتیازم بهش هم 8.7/10
من این مشکل تو رو با jester puppet داشتم. مگه می شد از دستش فرار کرد؟! تا 1 کیلومتر اون طرف تر از محیطش تا بالای پله ها میومد.:D دیوانه بود رسما.

اینجا چرا انقدر خلوته؟ :D من تازه Overture رو تموم کردم.
عجب dlc خفنی بود، لحظه به لحظه اش لذت بردم ولی حیف که خیلی کوتاه بود. کلا گیم پلی بازی خیلی خوش ساخت و دوست داشتنیه و برای من قابل قیاس با بازی دیگه نیست.
به نظرم Round 8 به پختگی خیلی خوبی رسیده و اینو با باس هایی که طراحی کرده نشون میده. تقریبا تمامی باس فایت ها جذاب و حماسی بودن به جز باس اول که اصلا ای کاش نبود تو بازی.
داستان هم وقایع قبل از بازی اصلی رو خیلی خوب نشون داد مخصوصا داستان کرکتر King of Puppets. البته که هنوز به بعضی از سوالات پاسخی نداد.
در کل شدیدا منتظر بازی بعدیشون هستم فقط امیدوارم که توی نسخه های بعد با بودجه بیشتر لوکیشن های بزرگتر و پر پیچ و خم دارتر طراحی کنن و تا حدی از این حالت خطی فاصله بگیرن.
الحق که Lies of Peak برازندشه

باس های dlc رو اینطوری رتبه بندی می کنم

Arlecchino>Markiona>Lumacchio>Guardian of the Runes>Veronique>Two Faced Overseer>Tyrannical Predator

آخرین ویرایش:
روی پلاس اومده ، کسی خواست خودش رو اذیت کنه بازیش کنه :دی
منظورم اینه اونایی که سولز بازن قبلا پلی دادن لذتش رو بردن :دی
من قبلا دموش رو بازی کردم اذیتم‌ کرد ، شاید خود بازی بواسطه ی آپدیت ها راحتتر‌باشه.
View attachment 387500
الان دوتا درجه سختیه اسونتر بهش اضافه کردن.

روی پلاس اومده ، کسی خواست خودش رو اذیت کنه بازیش کنه :دی
منظورم اینه اونایی که سولز بازن قبلا پلی دادن لذتش رو بردن :دی
من قبلا دموش رو بازی کردم اذیتم‌ کرد ، شاید خود بازی بواسطه ی آپدیت ها راحتتر‌باشه.
View attachment 387500
خیلی از بازی هایی که قدم برمیدارم برای خریدشون میان رو پلاس :دی

چپتر ۸ بازی باس آخر مرحله رسیدم. مبارزه باهش واقعا اعصاب‌خوردکنه😐 و طاقت‌فرساست؛ درست در لحظه‌ای که فکر می‌کنم شکستش دادام وارد فاز جدیدی می‌شود و دیگه قابل شکست دادن نیست چند روزه نتوانستم اون باس رو شکست بدم
دوست هم ندارم با حرص و عصبانیت بازی را کنار بگذارم،اگر تجربه‌ها و راهکارهای دارید بگیدچطور شکستش بدم
کدام سلاح یا آیتم برای این باس بیشترین کارایی را دارد؟
اینم عکس قدرت های که آپگرید کرده ام کدوم بیشتر باید آپگرید کنم
View attachment 391357
داداش چرا هیچکدوم از استت هایی که به سلاحت دمیج اضافه می کنه رو ارتقا ندادی؟ منظورم یکی از اون سه تای آخر هست. خب معلومه زیاد دمیج نمی دی. نگاه کن به scale سلاحت و ببین با کدوم یکی از این سه تا بهتر scale می شه همونو ارتقا بده. برای باس چپتر 8 لول دمیج زدنت پایینه.

چپتر ۸ بازی باس آخر مرحله رسیدم. مبارزه باهش واقعا اعصاب‌خوردکنه😐 و طاقت‌فرساست؛ درست در لحظه‌ای که فکر می‌کنم شکستش دادام وارد فاز جدیدی می‌شود و دیگه قابل شکست دادن نیست چند روزه نتوانستم اون باس رو شکست بدم
دوست هم ندارم با حرص و عصبانیت بازی را کنار بگذارم،اگر تجربه‌ها و راهکارهای دارید بگیدچطور شکستش بدم
کدام سلاح یا آیتم برای این باس بیشترین کارایی را دارد؟
اینم عکس قدرت های که آپگرید کرده ام کدوم بیشتر باید آپگرید کنم
View attachment 391357

سلام.
Green Monster of the Swamp دربرابر باس فایت های پایانی و تقریباً تمام باس های DLC یک شوخی حساب میشه. الان اول کاری ایراد بیلدی که بستی رو بهت بگم که زیادی روی Capacity مانور دادی و کارکترت هیچ زوری نداره واسه زدن باس. Vigor هم حدود 25 بزار. پوینت این دوتا رو ببر بریز روی Motivity و Technique. محل Reallocate کردن هم که بلدی: Saintess of Mercy Statue واقع در Grand Exhibition (اونجا که باس پایانی اون بخش رو زدی رو برگرد عقب و به جای اینکه از نردبان بری پایین به سمت محل save، برو سمت راست و از گلخونه رد شو. رو به روت یه در هست که الان کلیدش رو داری. شایدم قبلاً بازش کردی.

واسه مبارزه با باسی که گفتی هم مثل بقیه شون باید الگوی حرکاتش بیاد دستت. چند مدل moveset داره که یاد بگیری کار تمام هست.

هر وقت دیدی چاله کند و رفت توی زمین، بصورت مورب بدو و ازش دور شو. وقتی از زمین میاد بیرون معمولاً یکی دو متر باهات فاصله داره. سریع روش لاک کن و دو سه ضربه بزن.
هروقت دیدی شاخک هاشو داره به هم میماله، یعنی که میخواد پرتشون کنه سمتت و سم به بدنت تزریق کنه. با دو تا رول به سمت عقب اثر این حرکتش خنثی میشه.
هروقت دیدی داره به سمتت یورش میاره صبر کن تا دقیقاً لحظه ی برخورد بهت deflect کنی. نه زودتر نه دیرتر.
مهمترین حرکتی که باید ازش استفاده کنی، زمانیه که یه ریتم 5 ضربه ای رو تکرار میکنه. اول شاخک سمت راستش رو میکوبه سمتش (از زاویه دید تو میشه سمت چپی)، بعد سمت چپی رو میکوبونه.بعد همون شاخک سمت چپیش رو امتداد میده 2 ضربه هم اونجا وارد میکنه. اینا رو بتونی 2 نوبت deflect کنی، نوار خونش سفید میشه میتونی با special move بهش stagger بدی. همین مسیر رو تکرار کن فاز اولش تموم میشه.

تو فاز دوم حرکاتش مثل همون رباتی میشه که قبلا زده بودی. فقط یکی دوتا حرکت جدید بهش اضافه شده. یکیش استفاده از شاخک هاست که مشابه فاز اول هست ولی 2 تا حالت مختلف داره. یکیش مثل قبل سمتت پرت میکنه که سم بزنه بهت. یکیش میاد که قیچیت کنه. حرکتی که میتونه روش حساب زیادی باز کنی، پریدن های مکررش هست. هروقت پرید میخواد که خراب بشه رو سرت. همون لحظه deflect کن. سه چهار بار میپره. سه چهاربار دفلکت کن.

کلاً deflect رو تمرین کنی، خیلی از باس ها راحت میشن. اینم مثل بقیه ی بازیای این سبک. صبور باش. نفس عمیق بکش. سبک برو تو محیط باس فایت که هم بتونی راحت داج بزنی هم خط استقامتت زودتر پر بشه. با همون restat کردن که اول توضیح دادم احتمالاً راحت بتونی بزنیش.

منم به لطف درجه سختی ای که اضافه کردن و روی پلاس اومد بازیش کردم ، با تک تک لحظه هاش ، فضاسازی هاش، موزیک و کامبتش حال کردم ، واقعا بعنوان محصول یه استودیو تازه کار خیلی جا افتاده و خوب بود😘
دوتا نکته که خیلی باهاش حال کردم داستان رک و سرراستش بود که کاملا قابل فهم و درک بود ، منوی کاربری و آیتم ها و جزئیاتش آدم رو گیج نمیکرد ، واسه من که سولزلایک باز نیستم و سعی میکنم ازشون لذت ببرم ، خیلی عالی بود.
دوتا اسکرین شات پایینی هم اگه Hud نداشت انگار Prince of Persia عه :دی
1991479783190-screenshotUrl.jpg 1991479bfbf25-screenshotUrl.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or